לוויתן
מסעדה באילת (המבורגר בלוויתן)
מסעדת לוויתן היא מסעדת המבורגרים ובלאדי בר הממוקמת בקרדו, אילת, עם דגש על מנות איכותיות, קוקטיילים ובירה. המקום ידידותי למשפחות ולקהילת הלהט"ב, מציע ישיבה פנימית וחיצונית ונגישות לכיסאות גלגלים. מתאפיינת באווירה חמה וביתית, שירות מהיר ואפשרות להזמנת מקום ואיסוף עצמי. התפריט כולל מנות פתיחה, קינוחים ואפשרויות צמחוניות ואורגניות; מתאים לילדים וקבוצות, פופולרי בקרב תיירים ומקומיים.
לוויתן
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 8-920-9393
-
שעות הפתיחה של לוויתן:
יום ראשון: 13:00 עד 22:00
יום שני: 13:00 עד 22:00
יום שלישי: 13:00 עד 22:00
יום רביעי: 13:00 עד 22:00
יום חמישי: 13:00 עד 22:00
יום שישי: 13:00 עד 22:00
יום שבת: 13:00 עד 22:00
מאפייני העסק
מיקומו של לוויתן באילת

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- שירות מהיר ואדיב
- מיקום על הטיילת עם ישיבה חיצונית
- אווירה חמה וביתית
- מבחר קוקטיילים ומשקאות
חסרונות
- מחיר יחסית גבוה ותוספות קטנות
טיפים למבקרים
הזמינו מקום מראש דרך האתר, במיוחד בערבים בעונת התיירות. יש אפשרות ישיבה בחוץ ונגישות מלאה; קיימים כיסאות תינוק ותפריט מתאים לילדים.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על לוויתן
האם אפשר להזמין מקום מראש?
כן, ניתן להזמין מקום דרך האתר או בטלפון המסעדה.
האם יש תפריט לילדים וכיסאות תינוק?
כן, המסעדה מתאימה למשפחות ויש כיסאות תינוק ותפריטים לילדים.
האם יש משלוחים ואיסוף עצמי?
כן, לוויתן מציע משלוחים, שירות איסוף עצמי ואפשרות למשלוח ללא מגע.

Gal Shaine
המקום בהחלט עמד בציפיות.
Yaniv Shirazi
עודד קצב
טעים ונעים
Eyal Shkibi
אחרי הרבה המלצות הגענו עם ציפיות והתאכזבנו בגדול. השירות היה בסדר, אבל ההמבורגר היה פשוט גרוע. קציצה יבשה, חסרת עסיסיות, ואף אחד אפילו לא טרח לשאול מידת עשייה. שנינו ויתרנו על ההמבורגר באמצע, למרות שהיינו נרעבים מאוד. לא התלוננו ולא ביקשנו פיצוי , פשוט רצינו לצאת משם כמה שיותר מהר. יכול להיות שזו הייתה חוויה חד־פעמית, כי שמענו לא מעט המלצות טובות על המקום, אבל מבחינתנו זה הספיק. לא נחזור.
Tal Paz
היינו 7 סועדים, האוכל היה טעים מאוד, האווירה הייתה נעימה, השירות היה טוב ואדיב. גם כשהתגלתה בעיה עם אחת המנות, הצוות הוריד את המנה מהחשבון ואף התקשרו מהמסעדה לברר מה בדיוק הייתה הבעיה, למרות שהיה מדובר בדבר קטן יחסית. סך הכל נהנינו מאוד ונשמח לחזור למסעדה בביקור הבא באילת.