Hotel Now Eilat | מלון בוטיק נאו אילת
בית מלון באילת
מלון בוטיק נאו אילת הוא בית מלון ייחודי בחוף הצפוני של אילת, המציע אווירה טרופית ונינוחה וקונספט מודרני המתאים לקהל צעיר ומבוגרים 18+. המלון מציע חדרים מעוצבים, בריכה חיצונית, מסעדת Moon וארוחת בוקר כלולה, לצד שירות אישי ותשומת לב פרטנית, מיקום קרוב לים וחוויה חברתית ונעימה. מתאים לזוגות ולחברים המחפשים חופשה קצרה עם חיי לילה וקירבה לאטרקציות.
- https://now-vx.com/
- +972 50-229-9244
חוות דעת על Hotel Now Eilat | מלון בוטיק נאו אילת
מלון מושלם!! נהננו מכל רגע העיצוב המושלם ,השקט,השירות החם והמשפחתי וחד משמעית המסעדה הכי טובה באילת!! הכי ממליצים בעולם ובהחלט עוד נחזור ?
חוץ מהשירות שהיה מצוין, כל השאר היה ליד. לקחנו את החדר עם הבריכה הפרטית בחדר. אחלה בריכה. אבל הכל היה לא מספיק. לא היה איפה לתלות שום דבר בחדר, 2 ווים ליד הכיור וזהו. התחזוקה ממש לוקה בחסר. קירות שנצבעו עד האמצע, ליד הבריכה קיר שנראה שסבל מרטיבות אבל לא טופל באמת. דלת השירותים לא נסגרת, המראות גבוהות מדי וגם התליה המצומצמת בארון היתה יותר מדי גבוהה. הצמחים בחצר מלאים בעלים יבשים. ארוחת הבוקר היא בעצם כמו ארוחת בוקר זוגית במסעדה, אז לא לצפות לארוחת בוקר של מלון. ציפינו להרבה יותר ממלון שמגדיר את עצמו מלון בוטיק ללא ילדים.
ואו ואו ואו ! חו״ל בארץ , המלון הכי סטייל שראיתי ואיזה כיף שהוא באילת שירות מהיר ומעולה , נקי , חדיש ומאובזר היטב הארוחות בוקר טעימות והמסעדה מושלמת עם אווירה כיפית ממליצה בחום!!!! ואנחנו עוד נחזור!!!!
המלון עצמו ממש בסדר, אבל הוא ממש לא מתאים לזוגות שרוצים חופשה שקטה ורגועה. יש לפעמים מסיבות עם מוזיקה ממש חזקה בבריכה, גם באמצע שבוע. חבל שההנהלה מאפשרת את זה
בגדול תפריט הארוחת בוקר מורכב משלוש ארבע מנות אי אפשר לקחת עוד מנה נוספת דבר שני יש חדרים שהם ממש על הבר פה במלון וכל ערב יש איזה אירוע לפעמים גם מסיבה עם די-ג׳יי רעש מחריד פיצוצים בראש עד 23:00 לפעמים יותר, הזוי הא? ויותר מזה אם בא לך פרטיות חייב להיות עם וילון סגור שלא יראו אותך כל המבלים במסיבה . ויותר מזה חחחחח שהחדרים לידך המרפסת מחוברת!! ורק וילון שקוף מפריד בניהם בנוסף הטלוויזיה שלנו הייתה עם בעיות לפעמים נתקעת ועם בעיה ברמקול ששמעים רשרוש מעצבן קיצר לקחת בחשבון שאר הדברים טובים החדר יפה הכל מושקע לצעירים שאוהבים רעש תסגרו פה כל מי שבאמת בא לנפוש ולנוח פחות כי מלון מנוחה זה לא


A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$reviewerPhotoUrl
Filename: views/business_single.php
Line Number: 86
Backtrace:
File: /home/zips/www/application/views/business_single.php
Line: 86
Function: _error_handler
File: /home/zips/www/application/controllers/Business.php
Line: 192
Function: view
File: /home/zips/www/index.php
Line: 330
Function: require_once