Prima Palace פרימה פאלאס
בית מלון בירושלים (Prima Palace Hotel)
Prima Palace פרימה פאלאס הוא בית מלון הממוקם בירושלים. העסק מדורג 4.0 כוכבים על בסיס 999 ביקורות.
8.6
Prima Palace פרימה פאלאס
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 2-531-1811
מאפייני העסק
שירותים נוספים
Wi-Fi בחינם
ארוחת בוקר
נגיש
כולל מיזוג אוויר
מכבסה
מתאים לחיות מחמד
מתאים לילדים
מסעדה
העישון אסור
מיקומו של Prima Palace פרימה פאלאס בירושלים

שאלות נפוצות על Prima Palace פרימה פאלאס
האם יש Wi-Fi חינם?
כן, העסק מציע wi-fi בחינם.
האם מוגשת ארוחת בוקר?
כן, העסק מציע ארוחת בוקר.
האם יש חניה?
לא, העסק אינו מציע חניה.
האם המקום נגיש?
כן, העסק מציע נגיש.
האם יש בריכה?
לא, העסק אינו מציע בריכה.
האם יש מיזוג אוויר?
כן, העסק מציע כולל מיזוג אוויר.

טובה אוחיון
מלון נעים, שרות מעולה. ערכנו שם שבת חתן לפני יומיים, מתאים ועונה לכל הדרישות. צוות מתחשב ושירותי: איגור, מוסטפה, פייסל, דינה, צוות הקבלה והמנכל הזמין והאדיב אבי, אתם צוות מנצח .
שמואל דוד
מיקום מצויין קרוב למרכז העיר ולרחוב יפו , שוק מחנה יהודה ולמדרחוב, קשה למצוא חנייה באזור. היינו בחדרים המשופצים , הם היו נקיים מאוד! הכל חדש במקלחת ובשירותים. ארוחת בוקר עשירה וטעימה , רק חבל שאי אפשר לאכול את סוגי ירק עלים כיוון שהם שוטפים רק עם חומר החיטוי של משרד הבריאות (ולא עם סבון, שהוא זה שמפריד את החומר שמדביק את החרק לעלה ....) השירותים בלובי צריכים שיפוץ דחוף, וגם האיוורור שם וגם הוונטה במעלית צריכים נקיון דחוףףף, ממש כיף שיש להם מקווה לגברים ! סהכ היה אחלה!
כלנית
תהליך ההרשמה וכן השהות במלון היו נעימים ונוחים. חדר מקסים, צוות אדיב ואוכל טוב בשפע. מקום נקי ומטופח, במיוחד יחסית למחיר טוב.
ליאור יעקובוב
סגרנו שבת חתן במלון לקבוצה די גדולה של כ-20 חדרים. המלון היה מעולה, החל מהשירות ועד האוכל והניקיון. עובדי המלון נחמדים ומסבירי פנים, נענו במהירות לכל בקשה שלנו. האוכל היה טעים ומגוון וסידרו לנו פינה נוחה וגדולה לשבת כולם יחד בארוחות. היה לנו מקום להתפלל רק הקבוצה שלנו בערב ובבוקר. לסיכום היה ממש נפלא, ממליצים בחום לכל מי שמחפש לחגוג שבת חתן במלון, מענה מצוין במחיר נוח. ותודה אישית לדינה האחראית על ההזמנות לקבוצות במלון, על השירות האדיב והאוזן הקשבת.
tali zilberman
מקום מצוין, על תחנת הרכבת "הדוידקה". ניתנה לנו האפשרות להשאיר את המזוודות גם אחרי שפינינו את החדר כדי שנוכל לטייל עוד קצת בעיר. אין חניה במקום, מומלץ להגיע בתחבורה ציבורית. השירות היה מצוין בכל רמה שהיא. נהננו מאוד!