אכסניית אנ"א אילת HI Eilat Hostel
אכסניה באילת (HI Eilat Hostel)
אכסניית אנ"א אילת (HI Eilat Hostel) היא אכסניה במרכז אילת ברחוב מצרים, במרחק הליכה מהחוף, הטיילת והקניון. האכסניה מציעה חדרים נקיים עם מיזוג, Wi-Fi חינם, בריכה מטופחת, ארוחת בוקר חינמית ומסעדה במקום, בנוסף לחניה ונגישות חלקית. המקום ידוע כתמורה טובה למחיר, אך יש גם ביקורות מעורבות לגבי יחס הצוות.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 2-594-5611
מאפייני העסק
מיקומו של אכסניית אנ"א אילת HI Eilat Hostel באילת

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- בריכה נקייה ואיכותית
- מיקום מרכזי קרוב לחוף ולקניון
- ארוחת בוקר חינמית וחדרים נקיים
חסרונות
- תלונות על יחס מזלזל וגזענות מצד חלק מהצוות
- רעשים בלילות ותלונות על איכות האוכל בחדר האוכל
טיפים למבקרים
וודאו מראש את תנאי ההזמנה ובקשו חדר שקט אם הרעש משבצין. אם נגישות חשובה לכם או מדאיגות יחס צוות, בדקו ביקורות עדכניות וצרו קשר עם האכסניה לפני ההגעה.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על אכסניית אנ"א אילת HI Eilat Hostel
האם יש חניה באכסניה?
כן, האכסניה מציעה חניה חינם.
האם ארוחת הבוקר כלולה?
כן, ארוחת בוקר חינמית נכללת במהלך שהייה ברוב ההזמנות.
האם יש Wi‑Fi ונגישות לנכים?
כן, יש Wi‑Fi חינם ונגישות חלקית במקום; אם יש דרישות נגישות ספציפיות כדאי לוודא מול האכסניה מראש.

Yigal.Karina Farber
מיקום נהדר ארוחת בוקר סבבה החדרים טעונים שיפור
Mathias Plös
Absolut zu empfehlen, sehr freundliches Personal, super Frühstück, sehr gute Lage
נועם גרשון
אכסניה טובה עם צוות טוב ובאוכל האווירה ממש טובה
shai ophir
אנחנו באים לאכסניה הרבה שנים. הפעם היה מתחת לכל ביקורת. המזגן לא עבד, ובלילה הראשון ישנו גרוע, כי השמיכה עבה ולכן אי אפשר בלי מזגן. בשבת בבוקר היינו צריכים לעבור חדר, ולארוז את הכל, שזה טרטור מעצבן. הטענה של הפקידה ביום ראשון כי התלוננו ביום שישי בערב ויכלנו לעבור חדר בשישי בערב היא מגוכחת. בשישי בערב הייתי עייף ורציתי לישון. לא לארוז הכל ולעבור חדר. לתת חדר עם מזגן לא תקין זו בעייה שהאכסניה יוצרת. הם לא יכולים להכתיב איך ומתי להתלונן. היחס של פקידת הקבלה ביום ראשון היה לא נחמד בעליל. אני לא חושב שאני צריך לשלם תשלום מלא על חדר בלי מזגן, שמחייב אותי להחליף ומטרטר אותי. הם צריכים לזכות אותי על הלילה הראשון, או לפחות על חלקו. כך נהוג כמעט בכל מקום בחו"ל. בדיוק היתה לנו סיטואציה דומה בפרו. .
maayan shpitzer
היה חוויה לא רעה בכלל אבל הייתי באכסנייה מטעם בין הספר בית ספר בטיול שנתי והאוכל היה מזעזע ואני ומספר מחברי כיבלנו קילקול קיבה מהשניצר הורוד ולאחר מכן מה שאלתי בחדר אוכל היה רק אורז ומים מפחד לקבל עוד קילקול קיבה