פאפיז | חנות מוצרי ואביזרי עישון - סניף דיזנגוף
חנות לאביזרי אופנה בתל אביב - יפו
פאפיז | חנות מוצרי ואביזרי עישון - סניף דיזנגוף היא חנות לאביזרי אופנה ואקססוריז המתמקדת במוצרי עישון ותוספים, המשרתת את תושבי תל אביב-יפו ומבקרי דיזנגוף. החנות ממוקמת בדיזנגוף 172 ומציעה מבחר רחב של סיגריות אלקטרוניות, וייפים, מחסניות, כלי ניקוי ואביזרי אופנה נלווים. יש שירות בחנות ובאינטרנט, משלוחים, איסוף עצמי ונגישות ללקוחות בכיסאות גלגלים.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 1-700-700-761
-
שעות הפתיחה של פאפיז | חנות מוצרי ואביזרי עישון - סניף דיזנגוף:
יום ראשון: 10:00 עד 23:00
יום שני: 10:00 עד 23:00
יום שלישי: 10:00 עד 23:00
יום רביעי: 10:00 עד 23:00
יום חמישי: 10:00 עד 0:00
יום שישי: 10:00 עד 0:00
יום שבת: 16:00 עד 0:00
מאפייני העסק
מיקומו של פאפיז | חנות מוצרי ואביזרי עישון - סניף דיזנגוף בתל אביב - יפו

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- מגוון רחב של מוצרי עישון ואביזרים
- שירות מסור ואדיב בסניף
- אפשרויות משלוח ואיסוף עצמי
- נגישות ללקוחות בכיסאות גלגלים
חסרונות
- שירות טלפוני לקוי
- עיכובי משלוח ובמקרים חוסרים בהזמנות אונליין
טיפים למבקרים
אשרו את פרטי ההזמנה וקבלו אישור כתוב לפני המשלוח; אם חשוב לכם ייעוץ אישי, עדיף להגיע לסניף בדיזנגוף. יש כניסה נגישה וכדאי לנצל אפשרות האיסוף העצמי.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על פאפיז | חנות מוצרי ואביזרי עישון - סניף דיזנגוף
האם החנות מבצעת משלוחים ומהם זמני האספקה?
כן, יש משלוחים עבור רכישות אונליין. זמני אספקה משתנים בהתאם לאזור והזמנה; מומלץ לעקוב אחרי אישור המשלוח שכן היו דיווחים על עיכובים שהגיעו עד כשבוע.
האם ניתן לאסוף את ההזמנה בחנות בדיזנגוף?
כן, יש אפשרות איסוף עצמי בסניף בדיזנגוף 172. בחרו באפשרות 'איסוף עצמי' בעת התשלום וקבלו אישור מתי להזמין לאיסוף.
אילו אמצעי תשלום מתקבלים בחנות ובאתר?
מתקבלים כרטיסי אשראי וכרטיסי חיוב, וכן תשלומי נייד באמצעות NFC. מומלץ לבדוק בקופה אם יש אפשרויות נוספות.
עסקים נוספים בקרבת מקום
חנויות אופנה בקרבת מקום
ספאנק | מורן גינוסר - בגדי נשים עם תעוזה - שמלות, חולצות, מכנסיים, ג'קטים ועוד
חנות לאביזרי אופנה • 225 מטר
★★★★ 4.4
עידן סיבוני
כל פעם סגור כשאני מגיע
may damari
קניתי ממכם לוכד אפר עם סיליקון ירוק והסיליקון לא הגיע, המוצר ששלחתם לי לא ניתן לשימוש, שילמתי 75 שקלים וכל מה שקיבלתי זה זכוכית שאין לי מה לעשות איתה. אני מנסה ליצור איתכם קשר בכל דרך אפשרית ואין עונה ואין מענה, בווצאפ אתם רואים את ההודעות שאני שולחת ואתם מסננים! פשוט חוצפה! תתביישו לעצמכם, יש לכם ככ הרבה אתרים מצויינים ואתם מעזים לשלוח לי מוצר לא שמיש בכלל. לא אזמין או אקנה ממכם שוב.
עדו אורן
חנות צעצועים למבוגרים? שפע של מוצרים.. שירות אדיב ומקצועי עם המון ידע וניסיון
Archie
Good variety but high prices
Gil Attia