נייל קווין אקספרס
סלון מניקור ופדיקור בירושלים (Nail Queen Express Salon נייל קווין אקספרס)
נייל קווין אקספרס הוא סלון מניקור ופדיקור הממוקם בירושלים. העסק מדורג 3.7 כוכבים על בסיס 130 ביקורות.
7.6
נייל קווין אקספרס
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 2-626-4999
-
שעות הפתיחה של נייל קווין אקספרס:
יום ראשון: 10:00 עד 19:00
יום שני: 10:00 עד 19:00
יום שלישי: 10:00 עד 19:00
יום רביעי: 10:00 עד 19:00
יום חמישי: 10:00 עד 19:00
יום שישי: 10:00 עד 14:00
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
תשלומים
כרטיסי אשראי
מתקנים
שירותים
מיקומו של נייל קווין אקספרס בירושלים

שאלות נפוצות על נייל קווין אקספרס
האם יש שירותים במקום?
כן, העסק מציע שירותים.
האם יש כניסה נגישה לכיסאות גלגלים?
לא, העסק אינו מציע כניסה נגישה לכיסאות גלגלים.
האם יש חניה נגישה לכיסאות גלגלים?
לא, העסק אינו מציע מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים.
האם ניתן לשלם בכרטיס אשראי?
כן, העסק מציע כרטיסי אשראי.
מהן שעות הפתיחה של נייל קווין אקספרס?
יום רביעי: 10:00 to 19:00, יום חמישי: 10:00 to 19:00, יום שישי: 10:00 to 14:00 ועוד.

Deborah
זוועה. חברה שלי הזמינה לי תור באתר וגם התקשרה אליהם לקבוע לי לק ג׳ל וסידור גבות ליום הולדת שלי, הגענו בזמן אבל הם לא ידעו שיש לנו בכלל תור. אמרנו להם שהזמנו באתר ואמרו לנו ״מי מסתכל שם בכלל?״. אמרנו גם שדיברנו איתם בטלפון, הסתכלו עלינו כאילו אנחנו משוגעות לגמרי למרות שקיבלנו מסרון עם אישור הזמנת תור. החלטנו שלתת למקום הזה עוד צ׳נס ואמרתי להם שאני רוצה לק ג׳ל ממש בסיסי בצבע ירוק זית כזה. חיפשו את הצבע משך 20 דקות, ביקשו ממנו לעזור לחפש את הצבע (???) (תארגנו את הלקים שלכם בצורה נורמלית?) וכשמצאו את זה סוף סוף אמרו ״אה הצבע הזה כמעט נגמר כנראה לא נצליח לעשות אותו״ יצאנו מיד. אל תלכו ! אפילו לא התנצלו או שום דבר שירות נוראי ! [עדכון] עכשיו הם מנסים לגרום לי להאמין שזה לא היה המקום הנכון. זה כן היה. תיקחו אחריות! אני יודעת לזהות לאן הזמנתי. גם לא מקצועיים וגם חושבים שהלקוחות מטומטמים.
Maayane Ouisman
שירות גרוע. הלק גל היה בסדר. השעווה, אין לתאר, אני דיממתי, היא לא ידעה לעשות את העבודה שלה ואומרת לי שיש לי עור עדין חחחחח , המקום של שעווה לא נקי ויש שערות על הריצפה.
Jazz K
הצוות לא מכבד, אין התייחסות טובה ללקוח. לא מומלץ בכלל👎🏻 הצוות מרגיש כאילו עובד בכוח
Betty Gantz
גילוי נאות : חברה שלי עבדה שם. ולעינין: מרתף במרכז העיר ממש צמוד לארומה ובו שורה צפופה של בחורות שיטפלו בך כל אחת לפי הרמה שלה .היתרון בזמינות ובמחיר והחיסרון הוא לדעתי לא לקלינטיות שרק יושבות שם חצי שעה אלא למסכנות שכלואות שם שעות בצפיפות ונושמות את אדי האצטון שסובבים את החלל הקטן .
Avigail Zawi
לא מקצועיות בכלל בכל מה שקשור לליזר. עשו לי טעות מחרידה שאין לתקן אותה ואם יש דרך תעלה לי אלפי שקלים. לא לקחו אחריות על הנעשה. פשוט בושה. ממליצה להזהר ממקומות כאלה חסרי אחריות וללכת רק למקומות מקצועיים.