הסדנא
מסעדה בירושלים (The Culinary Workshop)
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 2-567-2265
-
שעות הפתיחה של הסדנא:
יום ראשון: 18:30 עד 23:00
יום שני: 18:30 עד 23:00
יום שלישי: 18:30 עד 23:00
יום רביעי: 18:30 עד 23:00
יום חמישי: 18:30 עד 23:00
יום שישי: 18:00 עד 23:00
יום שבת: 12:30 עד 23:00
עסקים נוספים בקרבת מקום להסדנא
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולארוחות לילהבירהייןמנות פתיחהמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
תכנוןיש צורך בהזמנה מראשניתן להזמין מקום
אווירהחמים וביתילא רשמית
מתקניםיש בר במקוםשירותים
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותילדים: כיסאות תינוקתשלומים: כרטיסי אשראיאפשרויות שירות: לאכול במקוםמאפיינים בולטים: קוקטיילים מעולים
הצג עוד מאפיינים
Moshe Shilo
נתחיל מזה שההילה של אסף גרניט עשתה את שלה ולרגל חגיגה אישית עם זוגתי החלטנו לאכול במסעדה ואפילו לקחת מלון ממול. האווירה היתה טובה אך לא מושלמת. לא היה וואוו. מהשירות דווקא היה וואוו גדול. מלצרית מקסימה שפשוט תקתקה והסבירה לנו את התפריט בסבלנות ולמרות הרעש. ולאחר התייעצות הגענו להחלטה. לאחר פתיח מאד טעים לקחה זוגתי את מנת הריזוטו שהיתה נפלאה ואני לקחתי לאחר המלצה את מנת הבריסקט מעושן שהיתה מעט יבשה. ואם לאמר את האמת לא מספיק טעימה לטעמי, גם הסלט קולסלו היה רחוק ממושלם. אבל לטובת הארוע החלטתי לא להתלונן. למרות זאת החלטתי שאני חייב כן להביע פה את דעתי שדי התאכזבתי מהמנה. אני עדיין ממליץ מאד על המקום אבל לא על המנה הספציפית הזאת. סליחה ובתאבון.
יונת תירוש
אוכל מעולה, ההמבורגר שלהם אחד הטובים.
Lior M. Schohat
כגרופיז של קב' מחניודה התאכזבנו מאיכות המנות ו גודלן. פולנטה קטנה נוזחית ותפלה, מנת קינוח של נטיפי מוס מיקרוסקופיים ותחושה כללית שההייפ העביר את המקום על דעתו. מנת בריסקט צמיגה וגושית הוכיחה שגם הבשר לא משהו. במחיר 250 שח לראש ציפינו ליותר. לא נחזור!
Efrat Gelfand
מסעדה מעולה.אוכל טעים וטרי שירות מעולה . מ אם הולכים הרבה אנשים מומלץ לשמור את השולחן על הבמה בכניסה, מאוד פרטי.
Yael Shenhav
טעים ממש, טעמים מעניינים , כל מיני השפעות ( אסיאתי , ים תוכוני) , לא מפונפן , שירות מקסים ומהיר. מומלץ מאוד