פוקצ'ה בר
מסעדה איטלקית בירושלים (Focaccia Bar)
8.4
פוקצ'ה בר
4 94582, רבי עקיבא, ירושלים, ישראל- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 2-625-6428
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של פוקצ'ה בר:
יום ראשון: 10:30 עד 23:30
יום שני: 10:30 עד 23:30
יום שלישי: 10:30 עד 23:30
יום רביעי: 10:30 עד 23:30
יום חמישי: 10:30 עד 23:30
יום שישי: 10:30 עד 0:00
יום שבת: 10:30 עד 0:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לפוקצ'ה בר
מסעדות איטלקיות בקרבת מקום לפוקצ'ה בר
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולאפשרויות בריאותאפשרויות צמחוניותארוחות לילהארוחות קלותבירהייןמנות אורגניותמנות טבעוניותמנות פתיחהמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
מתקניםיש בר במקוםשירותים
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת בוקרבראנץ'ארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים בולטיםקוקטיילים מעוליםשירות מהיר
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
Edan Laron
מוסד ירושלמי. פתוח בשבת. אווירה כיפית. אוכל טעים במחירים הגיוניים. מנות גדולות. שירות טוב, חביב ומהיר.מסעדה גדולה עם המון מקומות. חזרתי לכאן 14 שנים אחרי הפעם האחרונה וגיליתי שהמקום נשאר כיף כפי שהיה בעבר. מקום אידיאלי לצהריים-ערב בשבת.
tali tal
מקום נחמד לאוכל טעים. מנות מאוד גדולות..מלצרים חביבים .. עם זאת המקום רועש...
noamsuzi
הכל מצויין. אוכלים כאן 20 שנה!!! אבל, הגיע הזמן לשפץ קצת. במיוחד את השירותים החשוכים שגם לא היו נקיים.
Oleg Svezhintsev
הזמנו פוקצ'ה עם גבינה בולגרית ועגבניות. הגיעה פוקצ'ה בלי כלום, אחרי 3 שעות מהזמנה. פשוט בזיון! אל תזמינו מכאן, חבל על הזמן ועל עצבים!
Ofek Aroesti
מקום זוועה ברמות. ישבנו ביום שישי בערב והחוויה הייתה פשוט נוראית. האווירה במקום הייתה רועשת בטירוף ברמה שבקושי היה אפשר לדבר, בהמשך הזמנו כמות מכובדת של ראשונות ועיקריות שהגיעו ביחד(חלק מהעיקריות עוד הגיעו לפני הראשונות) ויצרו מצב שהתקררו. כאשר שאלנו אם זה תקין הם אמרו שככה הם פועלים בשישי, דבר שלא נאמר לנו לפני. היינו שולחן גדול והממוצע לסועד היה דיי גבוהה(150 לסועד) ועדיין היחס היה מחפיר. כל בקשה שלנו נעלמה מעיני הצוות וגם הבעלים שנכח במקום לא הראה אכפתיות בכלל. מציע לבעלי המקום לעשות חושבים טוב טוב על הדרך שבה הוא מנהל את המקום שלו כי נראה שהחוויה שאנחנו קיבלנו היא נורמה במסעדה הזאת.