וילה נוף לצוק -מושב גורן 054-7271000
לינה בגורן
וילה נוף לצוק במושב גורן היא וילת נופש יוקרתית להשכרה למשפחות וקבוצות, המציעה נוף לצוק, בריכת שחייה וג'קוזי, מרחבי משחק ופינות אירוח חיצוניות. ממוקמת בגורן, מצטיינת בניקיון, שירות חם של המארחים והנגשה לכיסאות גלגלים. המתקנים כוללים בריכה מגודרת ובטיחותית, מטבח חיצוני, מרפסת מקורה וחדרים עם חדר רחצה צמוד — אידיאלי לחופשות ארוכות.
וילה נוף לצוק -מושב גורן 054-7271000
- +972 54-727-1000
מאפייני העסק
מיקומו של וילה נוף לצוק -מושב גורן 054-7271000 בגורן

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- ניקיון ומושקעות בפרטים
- מארחים ידידותיים ומסבירי פנים
- מתקנים לילדים ופעילויות מגוונות
- בריכה מגודרת ובטיחותית ונגישות לכיסאות גלגלים
טיפים למבקרים
הזמינו מראש בעונת הקיץ וכדאי להביא בגדי ים וציוד חיצוני לילדים. בדקו עם המארחים שעות שימוש בבריכה ותיאום לגבי ג'קוזי או דרישות נגישות מיוחדות.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על וילה נוף לצוק -מושב גורן 054-7271000
האם הוילה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן — יש כניסה נגישה ומגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים. מומלץ להתקשר מראש לתיאום צורך בנגישות ספציפית.
האם הבריכה והג'קוזי נגישים ובטוחים לילדים?
הבריכה במתחם מגודרת ובטיחותית ומוזכרת בחוות הדעת כמתאימה לילדים. לגבי שימוש בג'קוזי או חימום יש לבדוק עם המארחים בתיאום מראש.
איך מבצעים הזמנה או שאלה דחופה?
ניתן ליצור קשר טלפוני ביישירות במספר +972547271000 להזמנות, בירורים על זמינות ומדיניות ביטולים.

שרון ארנון
וילה מהממת מקום קסום עם נוף שאפשר לשבת שעות ולהנות ממנו .. המון פינות ישיבה הכל נקי מתוחזק מגבות נקיות חדרים נקיים וילה מאובזרת מאוד .. והכי חשוב מארחים מקסימים!תודה רבה
גבי מיכאלי
אני נופש הרבה גם בארץ וגם בחו"ל. זו וילה ברמה מאוד גבוהה. מהדברים הקטנים ביותר. תחזוקה ולוגיסטיקה,איבזור,מתקנים,פינוקים,סדר וניקיון. כמה שזה לא מובן מאליו לקבל תמורה הולמת הוגנת והרבה מעבר . איזה בריכהההההה!! איזה מטבח חוץ!!!!!! הנוף והשקט הממכרים. והכי חשוב קבלת הפנים והאירוח של בעלי המקום. נחזור קל על חלל !! שאפו ענק.
merav avitan
המלצה חמה על הווילה שהתארחנו בה בסופ״ש האחרון למסיבת הרווקות של אחותי. היה שם פשוט הכל – דאגו לפרטים הכי קטנים, ממכונת ברד (שמילאו לנו אותה פעמיים), דרך הנוף המטורף, ועד החדרים המפנקים והווילה המאובזרת בכל טוב. היו כלים, מכונת קפה עם כל סוגי הקפה, פלטה ומים לשבת – מטבח חוץ לשף פרטי שהבאנו -באמת חשבו על הכל. כולנו נהנינו בטירוף. הדס ובעלה היו הכי שירותיים ונעימים בעולם, דאגו לכל פרט, ואפילו הביאו לנו גלידוניות לשבת. באמת שאין לי מילים על האירוח – ואני בד״כ מאוד פיקית – היה פשוט 100 מתוך 100. ממליצה בחום, ובטוחה שעוד נחזור לשם
נועה בן עמי דדון
וואו. רמת אירוח 10/10! מתחם גדול, מרווח, מלא מתקנים ופינות ישיבה. המקום מתוחזק ונקי ברמות גבוהות (מאוד!!!!) איזה כיף להגיע למקום שנותן תמורה כזאת לכסף ולא מזלזל באורחים (כמו וילות רבות שהתארחתי בהן). מליון מגבות, כיסאות, קפסולות קפה, כלי אוכל בישול והגשה, מדיח, תנור, מיקרו והכל נקי(!!!). יש מטבח חוץ ליד המנגל, שני מקררים, מכונת קרח, מאווררים, מזגנים, פחים בכל מקום. בריכה נקייה, מקורה ומחוממת! הם חשבו על הכל ! המקום נראה בדיוק כמו בתמונות. רואים שהמקום מתוחזק עד לפרטים הקטנים, זה מורגש ממש בכל רגע ובכל פינה. תודה על אירוח מקסים, ללא ספק מגיע שוב!!
ליבי ב
היינו כל המשפחה בוילה נוף לצוק לחופשה בחג הסוכות והיה פשוט מושלם! הוילה גדולה, נקייה ומסודרת, עם אווירה ביתית ונעימה מהרגע שנכנסים. החדרים מרווחים, המיטות נוחות ויש מספיק חדרי רחצה לכולם, כך שתמיד נוח ונעים. המטבח מאובזר ממש בכל מה שצריך עד רמת הקפה מכל הסוגים ומכונת אספרסו ושוקולית לילדים - מקרר גדול, תנור, מדיח וכלי בישול והגשה צלחות סירים טוסטר סכום מחקחים בקיצור עד הפרטים הקטנים ביור וברמה הגבוהה ביותר. בחצר צמוד לוילה,חיכתה לנו בריכה מחוממת ומקורה (עם קירוי שניתן להזזה), נקייה וצלולה, וג׳קוזי מפנק ונעים, שניהם במצב מעולה מים צלולים, נקיים ומטופחים מאוד, עם פינות ישיבה ומיטות שיזוף. יש גם טרמפולינה, שולחן פינג פונג, שולחן הוקי אויר, כדורסל, פינות ישיבה נוחות עם נוף מדהים לצוק ועמדת מנגל מושקעת ומאובזרת עם מטבחון, מקרר שתיה ומקרר לבשרים ואפילו מכונת ברד לילדים. הכול במקום מתוחזק היטב, נקי ומריח חדש, ממש רואים שמשקיעים ושהמקום מתופעל באהבה ובאכפתיות. המארחים היו מקסימים, זמינים לכל דבר ונתנו תחושה חמה ומשפחתית. באמת לא היה חסר כלום, רק להיכנס, לנשום אוויר טוב, לשים מוזיקה ולהתחיל ליהנות ❤️ מקום מושלם לחופשה משפחתית רגועה, כיפית ומלאת פינוקים. אין ספק שנחזור שוב! ?