ניסו הדייג
מסעדה באשקלון (Nisso HaDayag)
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 8-995-4545
-
שעות הפתיחה של ניסו הדייג:
יום ראשון: 10:30 עד 0:00
יום שני: 10:30 עד 0:00
יום שלישי: 10:30 עד 0:00
יום רביעי: 10:30 עד 0:00
יום חמישי: 10:30 עד 0:00
יום שישי: 10:30 עד 16:30
יום שבת: 21:00 עד 0:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לניסו הדייג
מסעדות בקרבת מקום לניסו הדייג
מאנטה ריי
מסעדת מאכלי ים בתל אביב - יפו
בתוך חניון בית האצ״ל מאנטה ריי הכניסה לחניון, נחום גולדמן 4, תל אביב-יפו
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולאפשרויות בריאותארוחות לילהבירהייןמנות פתיחהמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
מתקניםיש בר במקוםשירותים
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהבראנץ'ארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
עדנה רגב
הפעם חווית המנה(פיש וציפס)הייתה פחות טעימה מלפני חודש שהיה מושלם. הציפוי היה עבה מאוד מטובל בגוזמה. עמדת הכלים בחוץ הייתה מטונפת בצד(והפנתי את תשומת הלס של המלצר המקסים ומנהל שהיה במקום). מנת הסלטים הייתה טעימה ומומלצת.
sophia m
מחירים ממש נוחים, כשרות מהודרת, האוכל טעים ברמות והשירות מעולה! מניסיון, יש לצוות סבלנות לכל בקשה! חלק מהמנות במחירים ממש מצחיקים יחסית למקומות אחרים שהייתי בהם. ממש אין לי מילים כל פעם כשאני מגיעה לאשקלון זה ה-מקום לאכול בו.
Shahar Kadmon
מסעדה מדהימה! אחרי הרבה חיפושים לאירוע עסקי לצוותים רפואיים בכירים הגענו לניסו הדייג. מהטלפון הראשון השירות היה ברמה הגבוהה ביותר. הכל היה מושלם - החל מסידור המקום, החדר הפרטי שהוקצה עבור האירוע, ועד האוכל שהיה לא פחות ממושלם וטעים. גם הדגים , הבשר, הסלטים- הכל מכל כל. קהל היעד היה עם סטנדרט גבוה וכולם יצאו מרוצים- זה אומר הכל. למי שרוצה אירוע טוב-לא לחשוב פעמיים.
Lilya Ann
השירות ממש על הפנים היינו פנסיונרית ואני בלבד בכל המסעדה עד שהגיעו המים הכוס הגיעה מלוכלכת ביקשתי להחליף המלצרית בכלל מתחילה לתת שירות לשולחן אחר ולא לקחה מאיתנו הזמנה היתה תקלה בשמשיה בינתים התייבשנו. בלי יחס, גם הצוות מאוד התבלבל ולקח לו 15 דקות ובירורים הלוך חזור אם יש או אין יין יבש או חצי יבש. בינתים הזמנו בשר, המנה לא הגיעה כפי שכתוב בתפריט. ולא יידעו אותנו על השינוי שעשו לנו במנה. לא ביהמנה של 310 שקלים. הבשר הגיע לא עשוי, אדום, חי. ביקשנו שיעשו אותו עוד, הבשר הגיעה פעם נוספת אדום וחי. לקחנו הכל הביתה כדי להכין אותו בעצמנו. בקשר לאטמוספרה הים יפה המזויקה נעימה אבל קודחים פה ברקע
noiman ortal
המסעדה הכי גרועה שאי פעם פקדנו. הגענו היום חוהמ פסח, המארחת לא ממש ניסתה למצוא מקום עבורנו 3 משפחות. לאחר שיתעקשנו מצאו לנו מקום. היה תפריט כשר לפסח יקר להחריד שכלל צלחת ציפס ב 40 שח וץארות ילדים נקנקיות ב62 שח ומנה עיקרית של 4 חתיכות קטנות של חזה עוף ללא תוספת ב79 שח. הזמנו..חיכינו למנות כחצי שעה. ולאחר כמעט שעה התברר ששכחו 3 מנות עיקריות שהוזמנו.. יצאנו עם חשבון של 700 שח רעבים מאוד. אנחנו מגיעים הרבה לאשקלון למרינה וזו המסעדה הגרועה ביותר שהיינו בה. המחירים בתקופה הזו בושה! מצרפת תמונה של מנת פרגיות שעלו 96 שח ללא תוספת.