מלון הרלינגטון

בית מלון באשקלון (Harlington Hotel)

מלון הרלינגטון הוא בית מלון הממוקם באשקלון. העסק מדורג 3.5 כוכבים על בסיס 1386 ביקורות.

7

מלון הרלינגטון

יקותיאל אדם 9, אשקלון

  • +972 8-674-8888

תמונות ממלון הרלינגטון

התמונות מתוך דף המקום בגוגל מפות

חוות דעת על מלון הרלינגטון

  • Shir Levi

    28.10.2021

    קבעתי חופשה משפחתית בבוקינג לסופ"ש 4 ימים סגרתי. כשהגענו למלון עם 2 ילדים קטנים ותינוקת נאמר לנו שאין הזמנה והמלון בתפוסה מלאה למרות שהראיתי לפקידת קבלה את המייל עם האישור ומספר ההזמנה זה לא עניין אותה דיברה בזלזול מול כולם ושלחה אותנו לבית בטענה שזה לא בעיה שלה זו בעיה של בוקינג כולם היו שם בהלם מההתנהלות והדיבור הלא מכבד שלה במיוחד הילדים שתכננו חופשה לסגירת הקיץ אין לי מילים איך לתאר את ההרגשה באותו הרגע יום שלם של אריזות תיקים לחופשה ילדים מחכים מגיעים למקום ומעיפים אותם לבית הלם טוטאלי.

  • אלון בלושינסקי

    28.09.2021

    אכזבה ענקית..הזמנו 2 סוויטות וקיבלנו 1 ומפה התחיל הסיוט . מנהלת הקבלה התחילה בשקרים שלא הזמנו 2 סוויטות וכל הזמן ניסתה לתחמן אותנו ולתת לנו ל6 נפשות חדר של 4 .גם אחרי שהבינה את הטעות המשיכה לשקר ולהגיד שעוד מעט יהיה החדר מוכן .אחרי כמה שעות של המתנה .אמרה שלא נקבל סוויטה נוספת.ושנתמודד עם החדר ל4 ונפזר את הילדים הנוספים לחדרים אחרים (אצל חמי וחמותי ) חשוב להוסיף שקיבלנו חדרים ב17.30 שבכל מלון נורמלי מקבלים עד 15.00.אנחנו לא נשארנו ללילה נוסף .לקחנו את הילדים ועזבנו את המלון לאחר קבלת החזר כספי. ואנחנו לא היינו היחידים שסיפרו להם שקרים בקבלה.. בקיצור.למלון הזה אנחנו לא חוזרים .

  • Arik Shorer

    26.09.2021

    המלון שהיה בעבר הולידיי אין. ממוקם במקום מקסים על הטיילת הנהדרת של אשקלון, ובמרחק 300 מ מהמרינה. ארכיטקטונית מבנה המלון מיוחד מאוד, אך זקוק לשיפוצים מרחיקי לכת. המלון שימש כנראה בעבר לסגר קורונה ועד היום 3 קומותיו הראשונות עדיין סגורות. חדר האוכל מרווח, בריכת שחייה סבירה, האוכל סביר.השרות טוב. הלובי והשטחים הציבוריים זקוקים השקעה ושינוי קונספט הן של ריהוט והן של פעילות.

  • Sigal Moshe

    24.09.2021

    החדרים לא כמו שמוצגים באתר. קטנים ולא מתאימים לזוג +2. המקום מטונף בצורה מזוויעה. אפילו בקבלה הרצפה כלכך מלוכלת כאילו אין עובדיי נקיון. האין משחקייה לילדים /ג'מהבורי מקום סגור וכל נציג בקבלה "מספר "סיפור אחר. בקיצור שקרנים. אין ארוחת צהרים בחדר אוכל למזמינים פנסיון מלא. בפעם הבאה מה שבטח לא נגיע לכן. עוד אורח מאוכזב.

  • Lio Magriso

    23.09.2021

    מקום זוועה לא להתקרב גם אם זה אומר להשאר ברחוב! מקום מטונף (במיוחד הבריכות שנראה שלא ניקו אותם שנים), חדרים עם ריח של עובש ושטיחים מסריחים (לא הגיע הזמן להחליף שטיחים בחדרים אחרי כל כך הרבה זמן??). שירות גרוע, ביקשתי כסאות ושולחן למרפסת, לא הגיע. ביקשתי שינקו את הבריכה עצמה שהייתה מלאה בחול, כוסות וניירות, שלחו מישהו שיאסוף את הלכלוך מסביב לבריכה. בקיצור ל-א ל-ה-ת-ק-ר-ב

הביקורות מתוך דף המקום בגוגל מפות

שאלות נפוצות על מלון הרלינגטון

האם יש Wi-Fi חינם?

כן, העסק מציע wi-fi בחינם.

האם מוגשת ארוחת בוקר?

כן, העסק מציע ארוחת בוקר.

האם יש חניה חינם?

כן, העסק מציע חניה חינם.

האם המקום נגיש?

כן, העסק מציע נגיש.

האם יש בריכה חיצונית?

כן, העסק מציע בריכה חיצונית.

האם יש מיזוג אוויר?

כן, העסק מציע כולל מיזוג אוויר.

עסקים נוספים בקרבת מקום

מלונות בקרבת מקום