ג'ויה עיר ימים
מסעדה איטלקית בנתניה (Joya)
ג'ויה עיר ימים היא מסעדה איטלקית הממוקמת בנתניה. העסק מדורג 4.0 כוכבים על בסיס 362 ביקורות. מציע: ישיבה בחוץ, משלוחים, איסוף עצמי.
ג'ויה עיר ימים
- לחץ לאתר האינטרנט
- +972 9-835-6880
- שעות הפתיחה של ג'ויה עיר ימים:יום ראשון: 12:00 עד 23:00יום שני: 12:00 עד 23:00יום שלישי: 12:00 עד 23:00יום רביעי: 12:00 עד 23:00יום חמישי: 12:00 עד 23:30יום שישי: 10:00 עד 15:00יום שבת: 21:00 עד 0:00
תמונות מג'ויה עיר ימים
חוות דעת על ג'ויה עיר ימים
yuval shmila
15.08.2023המלצרים היו מעולים! אבל הרבה מנות לא היו טעימות או לא הגיעו בצורה הנכונה. המנהלים לא התנהגו כראוי, לא דיברו יפה ולא התנהגו בצורה מכבדת.
נסים מימון
06.08.2023התארחנו 7 אנשים,וחשבנו שאנו הולכים לאכול יחד,מה שקרה זה שארבעה קיבלו את המנות שלהם,פסטות ,אחרי כרבע שעה והיתר שהזמנו פיצות קיבלנו אותם רבע שעה שאוכלי הפסטות סיימו,בקיצור האוכל לשולחן לא הוגש יחד כנהוג במסעדות מכובדות ,חבל.
Ron Bar-Lev
04.08.2023היינו שם ביום ה' בערב, המקום היה עמוס למרות שיש המון שולחנות בפנים ובחוץ, המלצרית היתה נחמדה מאוד ושירותית, והאוכל והשתייה הגיעו יחסית מהר. הקוקטייל שהזמנתי (מהדורת קיץ מיוחדת של משהו עם ג'ין ותפוחים וליקר מלון) היה די סתמי. סלט הפנצנלה היה טוב מאוד והמנה היתה מאוד נדיבה. הזמנו עוד מנה של דף פסטה שעטף עלי מנגולד וגבינות במין רוטב רוזה - היה טעים. הפיצה הסיציליאנית היתה די תפלה וסתמית, הרגשנו שחסר עליה רוטב וגבינת מוצרלה. לקינוח הזמנו אפוגטו ואת הקינוח שוקולד טבעוני (כי נגמר הטרמיסו...) - היה טוב. החשבון היה יחסית סביר, לא זול, אבל גם לא יקר מאוד כמו בחלק מהמסעדות האיטלקיות האחרות. בגדול - מסעדה סבירה, לא יותר, לא פחות.
דני לוי
01.08.2023הגענו בשעה שמונה בערב ללא הזמנת מקום מראש, מצאו לנו מקום לזוג לשעה. ההזמנה הגיע יחסית די מהר, הסלט היה מצוין הפסטה פחות, התפריט לא זול. סהכ נהנו מהאוירה והמקום.
rodrigos. ddr
23.03.2023ג'ויה מסעדת איטלקית קלאסית. מיקום מתחם פיאנו עיר ימים. עיצוב שקט ונעים . אווירה רומנטית בהחלט. מטבח פתוח עם תבון ענק שקורץ לסועדים. ניקיון רמה גבוהה מאוד . כניסה לשירותים לא הבנתי דלת 🚪 הזזה עם קפיץ קשה לפתחה. המנות מצוינות, שרות מקצועי חם ומיוחד מומלץ בחום. תהיו בטוחים לאחר היכרות ראשונית תחזרו לשם שוב ושוב. תהנו .
שאלות נפוצות על ג'ויה עיר ימים
האם המקום מתאים לקבוצות?
כן, העסק מציע קבוצות.
האם מוגש אלכוהול?
כן, העסק מציע אלכוהול.
האם יש אפשרויות צמחוניות?
כן, העסק מציע אפשרויות צמחוניות.
האם מוגשות ארוחות לילה?
כן, העסק מציע ארוחות לילה.
האם מוגשת בירה?
כן, העסק מציע בירה.
האם מוגש יין?
כן, העסק מציע יין.
עסקים נוספים בקרבת מקום
- ביסקוטי עיר ימים★★★★ 4.4
- ביסקוטי★★★ 4.0
מסעדות איטלקיות בקרבת מקום
- בליקר בייקרי קניון עיר ימים★★★ 3.4
- קפה קרמל פולג★★★★ 4.0
- פאט ויני נתניה★★★★ 4.5
- Fratelli★★★★ 4.5
- פרטאלי★★★★ 4.4
