יער בראשית
יער לאומי בתל אביב - יפו (Bereshit Forest)
יער בראשית הוא יער לאומי הממוקם בתל אביב - יפו. העסק מדורג 4.3 כוכבים על בסיס 149 ביקורות.
8.7
יער בראשית
-
שעות הפתיחה של יער בראשית:
יום ראשון: פתוח 24 שעות
יום שני: פתוח 24 שעות
יום שלישי: פתוח 24 שעות
יום רביעי: פתוח 24 שעות
יום חמישי: פתוח 24 שעות
יום שישי: פתוח 24 שעות
יום שבת: פתוח 24 שעות
מאפייני העסק
ילדים
טיולים רגליים שמתאימים לילדים
מתאים לילדים
מתאים לימי הולדת לילדים
מתקנים
שולחנות פיקניק
שירותים ציבוריים
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגלים
מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים
פעילויות
טיול רגלי
מיקומו של יער בראשית בתל אביב - יפו

חיפושים נוספים
שאלות נפוצות על יער בראשית
האם יש טיולים רגליים שמתאימים לילדים?
כן, העסק מציע טיולים רגליים שמתאימים לילדים.
האם המקום מתאים לילדים?
כן, העסק מציע מתאים לילדים.
האם יש כניסה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן, העסק מציע כניסה נגישה לכיסאות גלגלים.
האם יש חניה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן, העסק מציע מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים.
האם יש אפשרות לטיול רגלי?
כן, העסק מציע טיול רגלי.
מהן שעות הפתיחה של יער בראשית?
יום שישי: פתוח 24 שעות, יום שבת: פתוח 24 שעות, יום ראשון: פתוח 24 שעות ועוד.

Imosify - 012 (imosify012)
הפינה הטבעית והלא מלאכותית (והקצת פחות מוכרת) של פארק הירקון הענק, משהו מקביל לחורשת האקליפטוסים שבפארק הלאומי ברמת גן. אני ממליץ בעיקר לבקר בגדה של נהר הירקון בקצה היער, פשוט מהמם!
Liron Koren
האזור השקט והטבעי יותר של פארק הירקון, חורשה עם שביל לאורך הנחל במרחק פסיעה מקניון איילון.
אשרי האיש
פרוייקט יער בראשית הוא מפעל חיים שמגלם בתוכו כוח רצון, אהבת הארץ, רעות, עצמאות, חברות ומסורת. כחלק ממסורת זו, אנו משתדלים להעניק לכל אדם את ההזדמנות והכלים למצוא את מקומו ותפקידו בקבוצה וכך להפוך קבוצה לצוות מנצח. יער בראשית יחזיר אתכם לאהבת הטבע, אהבת האדם, לשלווה פנימית, לעשייה, לאדרנלין ולריגושים שאינם קשורים במסכים. היער הוקם בשנת 1993 מתוך חזון של אהבת הטבע, חיבור לשורשים וחזרה למקורות ומארח פעילויות אתגריות וימי הולדת לילדים, קבוצות וחברות מכל הגילאים.
Shira Oren
מקום קסום, טבע בלב העיר. וואו!
חגי וינשטיין
יצא לנו להיות בלילה חמים של מרץ, 17 בני נוער. המתחם מסודר ומואר יש בו רחבה גדולה ומתוחמת אבנים למדורה כולל עצים. מתחם של ספסלי זולה ובנוסף רחבה של שולחנות אוכל בשפע. שם מיקמנו 4 אוהלים שוויליאם הבחור המקסים שאחראי על תפעול האתר הביא לנו וגם סייע בהקמה. במטבח יש הכל מקררים, מנגלים, מיקרו, תנורים, גזיות מחבתות סירים סכינים מזלגות עד רמת הפומפיה. גם האוהל\גלאמפינג נחמד ממש אין מקלחת ושרותים צמודים לאוהל גלמפינג אבל יש מלתחות עם מים חמים. תודה גדולה לוויליאם שהסיע אותנו לפי הצורך לחניון המימדיון וממנו, ובכלל על האירוח והיחס החם. זו פינה מקסימה בטבע עירוני ממש מומלץ. נגישות: המקום שטוח ואפשר להסתובוב בקלות עם כיסא גלגלים. אפשרו לי להיכנס עם רכב נכה עד המתחם בתאום איתם הם פותחים את השער. האוהל גלאמפינג לא נגיש וחבל! כי יש סך הכל מדרגה וחצי אם היה שיפוע או רמפה אפשר היה בהחלט להתארח.