בורק חלל ליצירה קולינרית
מסעדה בתל אביב - יפו (Burek Restaurant)
9.3
בורק חלל ליצירה קולינרית
39, צריפין, תל אביב-יפו, ישראל- לחץ לאתר האיטרנט
-
שעות הפתיחה של בורק חלל ליצירה קולינרית:
יום ראשון: סגור
יום שני: סגור
יום שלישי: 19:30 עד 0:00
יום רביעי: 19:30 עד 0:00
יום חמישי: 19:30 עד 0:00
יום שישי: סגור
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום לבורק חלל ליצירה קולינרית
מסעדות בקרבת מקום לבורק חלל ליצירה קולינרית
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולבירהייןמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
תכנוןיש צורך בהזמנה מראשניתן להזמין מקום
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת ערבקינוח
אפשרויות שירותאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותאווירה: חמים וביתימתקנים: שירותיםתשלומים: כרטיסי אשראימאפיינים בולטים: קוקטיילים מעולים
הצג עוד מאפיינים
Almog Chertkov
התמורה ביחס למחיר לא הוגנת בעליל, האווירה נחמדה, לא מעבר. בקומה למעלה מאוד חם, עד גבול הבלתי נעים. האוכל עצמו סביר בהחלט, לא מורגש מעוף יוצא דופן, אין מנות וואוו, השף עושה רושם מנסה לרצות בדיבור (בהסברים על סוגי המרכבים במנות) יותר מאשר בטעם. תמורה לכסף לא בקורולציה בכלל, יקר מאוד ואוכל לא מרשים במיוחד. 7 מנות לכל סועד, ארוחת טעימות, עלות ממוצעת לסועד 500₪ (כולל 2 כוסות יין ו2 צייסרים של ערק). המלצרים עושים מעל ומעבר ומנסים להנעים את הזמן-שאפו על המאמץ. הרמה בעבר הייתה הרבה יותר גבוהה לצערי. חומרי גלם סבירים, לא מהטופ. יש מקומות יותר טובים בפיין דיינינג, מאכזב מעט.
chico karolizky
קונספט נהדר של ערב אירוח. בשונה ממסעדה, התחושה היא שמתארחים אצל השף ולא רק באים לאכול אוכל של השף. מקום נעים, נוח, שירות מקסים - לא מתחנף אבל מאוד מקצועי, אוכל מצויין מחומרים גלם טריים וטובים, לא מתחכם מדי ועדיין מאוד מיוחד. מחיר לא זול אבל שווה את החוויה. דמי חליצה הוגנים (55 שח) מקבלים גם קצת אלכוהול במסגרת הארוחה חוויה מומלצת
Ron Fisher
סך הכל חוויה נעימה ומעניינת, צריך קצת סבלנות בין המנות.. יחסית יקר ופחות משביע
tal israeli
מסעדה סופר מיוחדת, מגדירה מחדש את עולם הקולינריה והמסעדות. מאוד אהבנו את המנות, החל מסלסלת הלחמים שהגיעה עם שום קונפי וטחינה שקדים מדהימה, המשיך עם מנות עיקריות מעולות- פילה אינטיאס עם חמציצים, רצועות זוקיני ברוטב יוגורט חם, סטייק ואגיו עם פירה שורש סלרי ולבסוף הקינוחים המיוחדים - טארט שקדים עם תפוז דם וקרם פסטייר וקינוח שוקולד טחינה. הכל היה מושלם, גם הקוקטייל בהתחלה והתה/הקפה בסוף. הדבר היחיד שהייתי משנה הוא דרך התשלום בסוף, היה תור מאוד ארוך לתשלום מה שגרם לנו לחכות בערך רבע שעה עד שיכולנו לשלם. פרט לכך, היה ערב מושלם.
yaniv shvartzman
אתחיל בזה שאני לא מחובבי ז'אנר מסעדות היוקרה 😂 סומלייה וכאלה מלחיצים אותי. עניינית, המקום יפה, הארוחה הייתה טעימה מאוד, שירות מעולה, באמת וי איי פי. דרך אגב לא רק המלצרים היו מקסימים אלא גם השפים. היו סיפורים על המנות והסברים ובאמת אוירה נעימה קלילה וטובה. כל אנשי הצוות היו חמודים נחמדים והכי שרותיים שיש. אם בכל זאת תחפשו חסרונות, שירותים אחד (ולא הכי נקיים, ייתכן בהחלט שבגלל אלו שקדמו לנו 😆 ובכל זאת מצפה ממקום כזה שיש בו שירותים אחד לדאוג שכל הזמן יבריקו), מזגן שמתקשה לסחוב בעליה (היה חם, לי ולבעלי, כל הזמן ביקשתי קרח מהמלצרית החמודה 😛, מצד שני חייבת לציין ששנינו רגישים מאוד לחום) ובסוף עניין המחיר, יצא לנו בערך 1000 שח לזוג. חוויה כן, האם מצדיקה סכום כזה? מניחה שזה אינדיבידואלי... לנו הרגיש יקר. אבל שוב, יכול להיות שאנחנו לא הקהל הקלאסי לבילוי הזה.