מסעדת ושבעת וברכת
מסעדה בתל אביב - יפו
8.4
- http://savata.co.il/
- +972 3-639-0677
-
שעות הפתיחה של מסעדת ושבעת וברכת:
יום ראשון: 10:00 עד 2:00
יום שני: 10:00 עד 2:00
יום שלישי: 10:00 עד 2:00
יום רביעי: 10:00 עד 2:00
יום חמישי: 10:00 עד 2:00
יום שישי: סגור
יום שבת: 18:30 עד 2:00
עסקים נוספים בקרבת מקום למסעדת ושבעת וברכת
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולארוחות לילהבירהייןמנות פתיחהקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת בוקרבראנץ'ארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםמתקנים: שירותיםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
אליעזר חיים גבלייב
הזמנתי פרגית וקבב הפרגית הייתה צנומה והקבב מלוח ברמה שעוד שני סועדים שלא קשורים אלי החזירו תמנה . יאמר לזכותם שקיבלתי בוואריה פיצוי אבל ביקשתי שיפודים בצלחת וסלט והם הוציאו מלא סלטים בטענה שזה על חשבון הבית ואז חייבו אותי מנה עיסקית ושירות ושתיה ב94 שקל . לא נתנו אופציה להחליט על הטיפ פשוט חייבו. ביקשתי הסבר ואמרו סלטים זה תוספת ושתיה זה תוספת וקיבלת מנה עיסקית. הסברתי שעיסקית צריכה להגיע עם אורז וכו' ואמרו כן לא היה אז שמנו לך סלט. לא טעים ויקר בלי סיבה שונא מקומות שעובדים על עקיצות.
ASHER12313
האירוח ( ישיבה בשולחן) שם מאכזב מאוד... מזון ברמה ירודה מאוד. סלטים לא טריים וחלקם אף לא מבושל מספיק. הלאפות היו עבות בהגזמה.הפרגית והקולה היו סבבה לגמרי .הצ'יפס והבשר בדיוק כמו מסטיק בזוקה הצ'יפס ספוג שמן ולא טרי עושה רושם שעבר טיגון על טיגון. הבשר לא טרי ודורש מלתעות של כריש .שלא נדבר על ההגיינה. מצער ועצוב שככה מתנהלת מסעדה בשנת 2023 שהצפי המינימלי הוא לכבד את עצמך את מקור הפרנסה שלך וכמובן את הלקוחות. אין סיכוי שאשוב גם אם הוא ישאר האחרון במדינה .עדיף לאכול חביתה בבית.
אברהם בן דוד
לא טעים ורציתי להמליץ לאחרים לעזוב באתי להנות וקיבלתי את הכל אבל הכל עם טעות ועל הפנים אל תלכו לשם מסעדה והכל ... אוכל על הפנים
דוד אליהו
מסעדה מצוינת שהרבה אנשים פשוט לא יודעים מה להזמין ופשוט מתבאסים למסעדה יש כמה דברים מיוחדים שחלק אוהבים בגלל זה וחלק פשוט לא מתחבר.1. זה שעות הלילה שפתוח כל יום עד השעות הקטנות של הלילה 2. המלצר מוניר 3.הכשרות והדבר הכי חשוב זה לדעת מה להזמין כי יש שם דברים שפשוט לא טובים וחלק מצוינים 1. לא להזמין שום דבר בתוך לאפה הלאפות שם לא מתאימות למילוי 2. השאורמה לא טעימה אז חבל לנסות 3. להבין טוב מה שמוניר אומר כי הוא יודע לדחוף דברים וכמו כל דבר בחיים אין חינם תזמינו סלטים ושיפודים תאמינו לי תהנהו עד הגג
David Da han
למרות שביקשתי לא להביא את מגש הסלטים,הם הובאו לשולחן וגם חוייבנו עליהם,הסלטים היו לא טריים ונראה שעברו "מחזור"