בוצ'רי דה ברילוצ'ה
מסעדה ארגנטינאית בתל אביב - יפו (בוצ'רי דה ברילוצ'ה Butchery de Bariloche)
8.9
- http://butchery.co.il/
- +972 77-530-9700
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של בוצ'רי דה ברילוצ'ה:
יום ראשון: 12:00 עד 23:00
יום שני: 12:00 עד 23:00
יום שלישי: 12:00 עד 23:00
יום רביעי: 12:00 עד 23:00
יום חמישי: 12:00 עד 23:00
יום שישי: 12:00 עד 23:00
יום שבת: 12:00 עד 23:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לבוצ'רי דה ברילוצ'ה
ד"ר אבישלום שרון בע"מ
רופא נשים בתל אביב - יפו
הברזל 9א, רמת החייל, תל אביב יפו, 69710 ורדיה 12, חיפה תל אביב וחיפה, 69710
מאפייני העסק
קהל
ידידותי למשפחותקבוצות
הצעותאלכוהולארוחות לילהבירהייןמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
תכנוןיש צורך בהזמנה מראשניתן להזמין מקום
מתקניםיש בר במקוםשירותיםשירותים לא ממוגדריםWi-FiWi-Fi בחינם
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
תשלומיםכרטיסי אשראיכרטיסי חיובתשלומים מהנייד באמצעות NFC
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםאווירה: חמים וביתימאפיינים בולטים: שירות מהיר
הצג עוד מאפיינים
Amit Zari
שירות מעולה, בוחרים את הבשר ישר מהקצבייה ממש טעים תלכו
יפעת חיון
מסעדת בשרים ברמה גבוהה שמכבדת את עצמה! תענוג לאכול פה, שירות נעים ואוכל איכותי וטעים ממש. התענגתי על כל ביס וביס והרגשתי באמת שבעה! בחרנו לוותר על מנות ראשונות לטובת הבשרים. לקחנו: כבד אווז- המלצה רותחת לקחת אותו במיוחד למי שלא אוהב את הטעם של כבד עוף. רך, עדין, נמס בפה, משגע את חוש הטעם! נקניקיות צוריסו- טעימה ומורגשת בבשרים. צלעות טלה- רך וטעים. קבב טלה- מתובל מידי ומורגש בכורכום/כמון, פחות אהבתי. פיקניה- מורגשת בטעם טיפה מלוחה. אנטריקוט ארגנטינאי- טעים ורך! סינטה- למרות הציפיות, היה מאכזב. היה גומי מידי ולוקח הרבה זמן ללעוס אותו. (אמרנו לקצב והורידו לנו מהחשבון חצי ממנו) התוספות היו טובות וטעימות. מקום נקי ומסודר גם בשירותים. מה שבטוח אליו אני אחזור. *** מי שהכי עשה את האווירה זה היה קרול הקצב שהיה קשוב וסובלני, התאים את הנתחים לטעם האישי שלנו, הגיש לנו את הבשרים רותחים עד לשולחן ונתן שירות מעל המצופה!
Alon Melamed
באנו שניים לעסקית צהריים ודי התאכזבנו. המסעדה הייתה חשוכה וריקה, והרגישה "נטושה", ככזו שאין בה כבר עניין, למרות שזו הייתה שעת צהריים ברחוב הברזל. האוכל היה סה"כ בסדר, אך לא הרבה מעבר לכך. עסקית מבוססת סטייקים היא די יקרה (150 ש"ח ומעלה לנתח לא מיושן, 180 ש"ח ומעלה לנתח מיושן על עצם), אז בחרנו בהמבורגר ובשניצל שהיו לא רעים. האסאדו שבנינו עליו ירד מהתפריט לצערנו. השירות שקיבלנו היה מצויין (!), וזו כנראה הסיבה היחידה שבגללה נשארנו. יחד עם בירה, קינוח משותף, קפה וטיפ יצאנו עם הוצאה עסקית של 140 לאדם.
Kobi Cohen
בשורה התחתונה: האווירה במקום, השירות האדיב מעולים האוכל ממש טעים. ציון 4.7 הבן שלי ואני באנו לארוחת ערב ספונטני. שנינו קרניבורים, יליד ארגנטינה. ככה שהמקום קרוב לליבי. למנה ראשונה הזמנו אמפנדס שהיו ממש טעימים. הם היו מטוגנים (השיטה המועדפת עלי). למנה העיקרית התחלקנו ב: צ’וריסוס, נתח קצבים ו אנטריקוט. היה טעים. הנתח קצבים ו צ’וריסוס הגיעו ריר לגמרי. (הזמנו מדיום). היינו צריכים להחזיר. לכן, לא יכולתי לתת ציון מקסימלי. למנה אחרונה, קרם ברולה אלוהי. ממש טעים. עם הבשר מגיע גם תוספות. בינהם יש פירה (חלבי) טעים מאוד
רנה פשוט להרגיש טוב Renee feel good
אוירה נחמדה. שירות מצויין. בשרים טובים. הקרפצ'יו קצת עבה ממה שאני רגילה. יותר בשרי במרקם. הבשרים טובים. קיבל רק 4 מתוך חמש בגלל המחיר הגבוה. ארוחה לשניים עם 2 מנות ראשונות יין הבית וקינוח עלתה לנו 900שח. מאחר ואתה בוחר בשר באיטליז והתמחור הוא לפי משקל, קשה להבין בדיוק מה תהייה העלות בסוף. בניגוד למסעדה בה אתה בוחר מנה ויודע מה העלות שלה. הקינוח היה ברולה עם בננות מקןרמלות. טעים אבל סטנדרטי. לסיכום. טעים אבל בהחלט לא מצדיק את העלות לדעתי.