קנטרי קלאב
בר בתל אביב - יפו (Country Club TLV)
8.2
קנטרי קלאב
Unnamed Road, תל אביב-יפו, ישראל-
שעות הפתיחה של קנטרי קלאב:
יום ראשון: סגור
יום שני: 0:00 עד 2:30, 20:00 עד 2:30
יום שלישי: 20:00 עד 2:30
יום רביעי: 20:00 עד 3:00
יום חמישי: 20:00 עד 3:00
יום שישי: 20:00 עד 3:00
יום שבת: 20:00 עד 0:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לקנטרי קלאב
אנימה שופ
חנות אינטרנט בתל אביב - יפו
עגבניה, דיזנגוף 50 קניון דיזנגוף סנטר קומה 2 גשר, בגשר עגבניה, תל אביב-יפו, 6433222
ברים בקרבת מקום לקנטרי קלאב
מאפייני העסק
הצעות
אוכלאוכל על הבראלכוהולבירהייןמשקאות חריפיםקוקטייליםריקודים
אווירהחמים וביתילא רשמית
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםמתקנים: שירותיםתשלומים: כרטיסי אשראיאפשרויות שירות: לאכול במקוםמאפיינים בולטים: קוקטיילים מעולים
הצג עוד מאפיינים
LIRON SHI
המקום יפה מאד, עיצוב מעניין ופוטנציאל אדיר. אהבתי את העלים הנשפכים - מוסיפים לאווירה. תפריט הבר מציע שתייה יקרה, מבאס. לצערי לא רקדו במקום וזו הייתה הציפייה שלי, ייתכן שנפלתי על יום חלש, מקווה שבקרוב ירימו שם את העניינים ויוזילו את התפריט :) הברמנים היו מאד נעימים וחביבים, נטולי פוזה ומסכה. אולי ננסה שוב :) תל אביב, יא חביבי תל אביב. בהצלחה.
Yafit ben david Peleg
המומחיות של המקום היא קוקטיילים. ואף תחמו מעבדה לכך במטבח. תפריט הבר מורכב ממהמטבח האסייתי והאמריקאי. הזמנו את הפרינג רול. דף אורז עטוף בירקות ודג בר ים. לחם הנאן מלווה בממרחים- מצויין וכיף לנשנש עם משקה אלכוהילי. המנות הן קטנות וניתנות לחלוקה. האוירה ועיצןב המקום מדליק ביותר. מזכיר בר ניו יורקי . מומלץ .
Admoni Chen
המקום מעוצב מדהים, כבר בכניסה מבינים שזה לא עוד בר תל אביבי רגיל . התחושה היא כאילו אנחנו במקום טרופי מלא צמחיה וצבע. האוכל טעים ומאוד אותנטי כמו שמטבח אסיאתי אמור להיות .
reli agranati
זוועה. הזמנו מקום מראש ונאלצנו להמתין 20 דק בחוץ. כשנכסנו המקום היה די ריק. מארחת ומלצרים לא חביבים בכלל, צריך לבקש 3 פעמים כדי לקבל כל דבר. לקחו אשראי לביטחון!!!!!????? שירות ירוד, מנות פיציות ולא מצדיקות את המחיר במיוחד שהן גם לא ממש טעימות. 4 מבוגרים ללא אלכוהול- 800 שח. יצאנו רעבים. לא נחזור.
Yaniv Katz
המקום המקסים... האלכוהול והאוכל סבבה. כדאי קצת להגדיל את המנות כי הן ממש יקרות יחסית לגודל ולטעם הדי סטנדרטי (וחבל, כי למקום יש המון פוטנציאל להיות וואו)