רעמסס
מסעדה בתל אביב - יפו (Ramesses Restaurant)
8.8
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 3-616-3885
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של רעמסס:
יום ראשון: 18:00 עד 1:00
יום שני: 18:00 עד 1:00
יום שלישי: 18:00 עד 1:00
יום רביעי: 18:00 עד 1:00
יום חמישי: 18:00 עד 1:00
יום שישי: 12:00 עד 1:00
יום שבת: 12:00 עד 1:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לרעמסס
מסעדות בקרבת מקום לרעמסס
מאפייני העסק
קהל
ידידותי ללהטב"ק+קבוצות
הצעותאלכוהולאפשרויות צמחוניותארוחות לילהבירההנחה על אוכל ב-Happy Hourהנחה על משקאות ב-Happy Hourייןמנות אורגניותמנות טבעוניותמנות פתיחהמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
תכנוןיש צורך בהזמנה מראשניתן להזמין מקום
אווירהחמים וביתילא רשמית
מתקניםיש בר במקוםמותר להביא כלביםשירותיםשירותים לא ממוגדריםWi-FiWi-Fi בחינם
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
תשלומיםכרטיסי חיובמזומן בלבדכרטיסי אשראי
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף מחוץ לחנותמשלוח ללא מגעמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםילדים: כיסאות תינוקמאפיינים בולטים: קוקטיילים מעולים
הצג עוד מאפיינים
Hadas Binyamin
הזמנו 4 מנות וקוקטייל, כולן היו טעימות ומיוחדות מאוד. המנות לא גדולות ובכל זאת יצאנו שבעים. השירות היה מעולה והאווירה במקום נעימה. מומלץ למי שמחפש חוויה טובה ומיוחדת
מיכאל טטרו
סדנא אלכוהול מרוחקת מבר המסעדה שלהם. כך שאנחנו היינו צריכים להביא את הנשנושים. ואלכוהול לא הולך בלי לאכול משהו... אבל התפריט של אלכוהול היה מגוון וחופשי באווירה מצויינת
צחי אלט
אוקיי אז אוכלים ברחוב עם החתולים בשולחנות וכסאות של בית הספר (יותר נכון אפילו כאלה שאב הבית בבית ספר כבר זרק לפח) האוכל בינוני לחלוטין, מנות קטנות מאוד, ציפיתי שבמינימום כאשר החיסרון שלכם זה הנראות של המקום אז תשקיעו במנות גדולות . ק
Eyal Alperin
מאיפה מתחילים?! אוכל מצוין, באמת ברמה טובה. אבל פה מסתיימות המחמאות. השירות ברמה כזאת נמוכה - חצי שעה המתנה בשביל כוס משקה, בלאגן אטומי בהזמנה ועיכובים בלתי הגיוניים. על שירות אפשר עוד לחשוב שמדובר בעניין חד פעמי, אבל על התמחור ההזוי של האוכל - זה הקו האדום שבטוח שבגללו לא אחזור. המחירים מעט יקרים יותר ממנות דומות ממוצעות אבל ההבדל הוא שגודל המנה כאן הוא מינורי ולכן אם מישהו חושב ש50 שקלים על שתי כפות סלט ירוקים זה משהו סביר, שיהנה. שלושה ביסים של סמוסה (בגודל של סנטימטר וחצי כל אחד) בעלות של 40 שקלים, באמת לא נתפס בעיני. שלוש פרוסות לחם ב30 שקלים - באמת שאיבדתם את זה. כל הפוזה של הלשבת ביפו על כיסאות עץ נוראיים בחום והלחות של תל אביב ועוד חושבים לגבות לפי מחירי מישלן. למרות שהיה טעים, אין סיכוי שאחזור למסעדה שפשוט גוזלת את הלקוחות שלה. מקווה שזמנה בסצנת המסעדות יהיה קצוב ושאנחנו כלקוחות נדע לשים סוף לחוצפה הזאת.
Nastya Yuntsevich
היינו אתמול במסעדה 4 אנשים, הושיבו אותנו תוך 10 דק', בשעה 22:30 נלקחו ההזמנות, המקום לא נראה עמוס במיוחד. המלצרית לא הזכירה לנו שיש עומס במטבח ויקח זמן להוציא את המנות. סיימנו בקבוק יין וקנקן מים. כשקראתי למלצרית עשתה סימן של "שניה" ולא ניגשה אלינו, אחרי זה ביקשתי ממנהל משמרת (כנראה) לגשת אלינו, לטענתו היה עומס במטבח כל היום, יש לחץ והמנות עוד מעט יוצאות, בנתיים הגישו לחברים שלנו שיפוד אחד (30 דק המתנה), הם לא אכלו כי רצינו לאכול יחד, לאחר 50 דק מרגע ההמזנה הוציאו את המנות של שאר האנשים. יאמר לזכותם ששפונדרה מפורקת הייתה מנה מאוד טעימה אבל לאחר המתנה כה רבה גם שווארמה שכונתית הייתה עוברת מסך. לאחר שחיסלנו את המנות, הצלחות לא פונו על ידי המלצרים, ביקשנו חשבון, אותו מנהל משמרת הביא לנו אותו, רצינו לשתף אותו בחווית שירות אבל לא קיבלנו התנצלות אלא רק הצדקות,למה לקח כל כך הרבה זמן להוציא מנות, אמרנו שאפילו צלחות לא פונו, טען שאנשים אוהבים לנגב את הצלחות (לא היה לנו עם מה, המנות היו ללא לחם) שורה תחתונה במקום לשמוע ולקבל ביקורת הרגיש לי שידברנו על הקיר. האוכל ממש טעים, אבל השירות טעון שיפור, אני יצאתי עם תחושה לא טובה מהמקום.