באתר Zips אנחנו מאמינים שהדירוג האמיתי של העסק הוא הרבה יותר מאשר ממוצע הדירוגים שהוא קיבל באינטרנט.
על מנת להציע לך דירוג אמין ולאפשר לך לבחור עסקים ונותני שירות באופן מושכל, אנו משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת עם אלגוריתם שמשקלל את הפרמטרים הבאים:
ביקורות גולשים: התוכן, האיכות והעיתוי האקטואלי של כל ביקורת.
ניתוח טקסט של דירוגים: ניתוח הטקסט של כל ביקורת, באופן שמבין את החוויה האמיתית של המבקרים בעסק.
דירוגים: הכמות, הטווח והאיכות של כל דירוג.
כך לדוגמה, עסק שמקבל גם ביקורות טובות וגם ביקורות שליליות, יקבל באלגוריתם שלנו ציון נמוך ביחס לעסק שמקבל רק ביקורות טובות.
הציון הסופי של zips נותן לך את הדירוג האמיתי של העסק, ומאפשר לך להשוות בינו לבין עסקים ונותני שירות באותה הקטגוריה.
אדי פרקנסקי
המקום היה סגור כנראה בשיפוצים.
יוסי מירום
בית הכנסת בית כנסת עתיק בשפרעם , מחנה שכינה ווייז : בית הכנסת העתיק (שפרעם) או בי"כ עתיק (שפרעם) עלות כניסה : כרגע חינם (בית הכנסת בתהליך שיפוץ) חנייה : ברחוב, אין חנייה מוסדרת . חניון פיקניק : לא רכישת מזון ומשקאות : ניתן בחנויות (מזון שאינו כשר) שירותים : כרגע לא רקע : ביה"כ נבנה במאה ה-17 על חורבות בית כנסת קדום יותר (מושב הסנהדרין) בתקופת בית שני חיה בשפרעם קהילה יהודית לאחר שהסנהדרין עקרה אליה. במאה ה-17 נבנה על פי המסורת בית כנסת במקום שבו, על פי המסורת, היה מושב הסנהדרין. שלטון דאהר אל-עומר (מאה 18) הוחל על אזור הגליל ובו שפרעם . השלטונות פנו ליהודים לחדש את הקהילה בשפרעם. הרב חיים אבולעפיה (השני) ותלמידיו , נענו ושיפצו את בית הכנסת. במהלך תחילת המאה ה-20 נטשו היהודים בגין קשיי הפרנסה והלאומיות הערבית . ב 1920 נטש היהודי האחרון והותיר את מפתחות ביה"כ למשמורת בידי משפחה ערבית מקומית עד היום. ב 1958-1956 וא"כ ב 1988 שופץ בית הכנסת . במהלך אירועי אוקטובר 2000 הושחת ביה"כ ונשרפו ספרי תורה ב 2006 שופץ ביה"כ בידי חניכי המרכז ללימודי משטרה בשפרעם. בטקס ייחלו השוטרים וראש העירייה שיהודים ישובו להתגורר בשפרעם. ביוני 2014 ביה"כ שופץ בידי תלמידי חטיבות הביניים והתיכונים בעיר שהזמינו את כולם לראות שביה"כ העתיק נותר על כנו . בביקורנו האחרון 10/2022 בית הכנסת בתהליך שיפוץ . בעבור ההיסטוריה המרתקת וסיפורו הייחודי של ביה"כ , אנו ממליצים לכולם לבקר גם טרם השלמת השיפוץ יוסי מירום , מנכ"ל מערך "ישראל והעולם"
udi laniado
שפרעם-בית הכנסת העתיק "מחנה שכינה" ביה"כ נבנה במאה ה-17 במקום בו שכנה כנראה הסנהדרין, שופץ במאה ה-18 והיה פעיל עד 1920, אז עזבו היהודים את העיר. המבנה, בסגנון אדריכלי עותמאני, שופץ בשנים האחרונות. יש ארון קודש אך אין בו ספר תורה (יש רק כיסוי לספר). קבוצות מטיילים מתפללות במקום באמצעות סידורים. בית הכנסת נעול והמפתח נמצא אצל משפחה ערבית בבנין מול, המתחזקת את בית הכנסת ושומרת עליו. נהוג לתת תשר כשמחזירים את המפתח. שווה ביקור!
פדידה אבי
המפתח לבית הכנסת נימצא בבית ממול בית הכנסת . שווה ביקור וכמה שיותר מבקרים השמור על המושרת שלנו
בתיק גיא-רון
המקום הרבה מעבר לסביר. המקום בשיפוץ חיצוני,הפנימי הסתיים. ולהיות בבית כנסת עתיק כל כך, שמור כל כך בתוך שפרעם,שתושביו אינם יהודים, אותי, חילונית חרדה, ריגש מאד מאד.