מיטשוס שדה אליעזר
מסעדה בשדה אליעזר
9.1
מיטשוס שדה אליעזר
111, שדה אליעזר, ישראל- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 4-699-7005
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של מיטשוס שדה אליעזר:
יום ראשון: סגור
יום שני: 12:00 עד 22:30
יום שלישי: 12:00 עד 22:30
יום רביעי: 12:00 עד 22:30
יום חמישי: 12:00 עד 22:30
יום שישי: 12:00 עד 22:30
יום שבת: 12:00 עד 22:30
עסקים נוספים בקרבת מקום למיטשוס שדה אליעזר
שמן זית ישראלי אורגני , זיתים איכותיים , טחינה , דבש ישירות מהחקלאי - אחלה זית
חנות אורגנית בשדה אליעזר
משק 65, שדה אליעזר, 12205
מאפייני העסק
קהל
ידידותי ללהטב"ק+ידידותי למשפחותקבוצות
הצעותאלכוהולאפשרויות צמחוניותארוחות לילהבירהייןמנות פתיחהמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
מתקניםיש בר במקוםשירותיםWi-FiWi-Fi בחינם
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים בולטיםאחספורטקוקטיילים מעולים
מאפיינים אחריםתכנון: ניתן להזמין מקוםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
Danel Shvetz
אוכל טעים בטירוף, שירות אדיב, אל תדלגו על מנת פתיחה (הקרפצ׳יו בקר מדהים). יצא קצת יקר אבל בצדק. נהננו ממש 🕺
Hagai Braun
אכלנו ארוחת צהריים באחד מימי אמצע השבוע, היה שפע של מקום והשירות היה מצויין. הזמנו את השניצל למנת הילדים, מנה שיכולה להספיק גם לשניים ואת מנת הבשר המעושן והנקניקיות לנו. המנות היו נהדרות, גדולות, עשויות כמו שצריך ונורא נהנו מהן. את הנקניקייה הילדים טרפו. במקום גם מעדנייה עם יין, בשר ושלל מוצרים וכלים לבישול. מומלץ בחום.
Sagi M
הייתי כאן כבר בעבר, לפני בערך כ5 שנים וזכרתי את המקום לטובה בשל איכות הבשרים ומידת העשייה הטובה. אני זוכר שאפילו הלכתי לשף ושיבחתי אותו. הפעם, הופתעתי לרעה. הזמנו פלטת בשרים, והשיפודים היו עם חתיכות גדולות עבות וקשות לאכילה, מלאות שומן ולא מבושלות דיין. הבשר היחיד הנורמלי היה הפרגית ואולי הצוריסוס. התאכזבתי מפלטת הבשרים, במיוחד כשמחירה 440 ₪ אתה מצפה לקבל משהו ברמה גבוהה ומידת עשייה מושלמת. (ביקשתי מדיום well) הקבבים גם לא היו מבושלים עד הסוף והרגישו את הבשר הנא. הציפס היה טוב ולדעתי הוא קנוי וקפוא אבל באיכות טובה יותר מכל ציפס קפוא אחר שמגישים במסעדות. סטייק פרגית כמו שאמרתי, היה טוב וטעים. הייתה רק מלצרית אחת על כל המסעדה מה שהיה נראה די מוזר וגרם לא פעם לשכוח כל מיני דברים שביקשנו. אבל זו לא אשמתה, זה יותר ההנהלה שם שהחליטה שמלצרית אחת זה מספיק לסרוויס של שבת בצהריים במסעדה מלאה. מנת הצד של ירקות על האש הייתה טעימה מאד, הסלט הקצוץ גס טעון שיפור. ירקות לא ממש טריים ולא היה כיף לאכול אותו. יש פרזנטצייה טובה למנות אבל הטעם ומידת העשייה טעונים שיפור רב.
המעבדה לרכב
מקווה שיקראו את הביקורת ויתקנו את הליקויים הגענו ביום שישי בשעת השיא שישה סועדים ולמרות שהמסעדה הייתה כמעט ריקה קבלנו שרות מאוד איטי וגרוע המלצרית הגישה את האוכל בזמנים שונים לכל סועד ושכחה דברים שהזמנו, עברה שלושת רבעי שעה בין ההזמנה לקבלת המנות. הזמנו שלושה המבורגרים, פריים ריב ופריג'ת קצבים. בשורה התחתונה כל המנות היו גרועות. ההמבורגר היה לא טעים, עם בשר צמיגי ולא לעיס אחד ההמבורגרים הגרועים ביותר שיצא לנו לאכול, הצ'יפס היה צ'יפס תעשייתי באיכות בינונית הפריים ריב הגיע קשה, צמיגי, מאיכות בשר בינונית מינוס והפירה שהגיע, היה פירה שחומם מספר פעמים ללא טעם של פירה, איך מצליחים לקלקל אפילו פירה? פריג'ת הקצבים (פלטה מעורבת של בשרים) הגיע במידת עשייה שונה ממה שבקשנו ואיכות הבשר הייתה בינונית. קינוח המלבי שעלה 38 שקלים היה טעים, אך מחירו מופרז למנה שכזאת שאר הקינוחים היו פשוטים במחיר מופרז. לסיכום הרגשנו כמו במלכודת תיירים, כאשר חלק מהמנות היו גרועות וחלק היו בינוניות מינוס. למרות האיכות הלקוייה של המנות, המחירים היו כמו במסעדות האיכותיות ביותר. אין התאמה בין עלות המנות למחיר המנות והשרות. היה רצוי שבעלי המקום יעשו בדק בית עמוק עם עצמם. המקום היה ריק ביום שישי בצהרים, בשיא העונה. נראה שיש למסעדה שובל ארוך של לקוחות מאוכזבים שמצביעים ברגליים.
יובל אטיה
אווירה מעולה, בשר איכותי בעשייה מעולה ומעל הכל שירות מצוין בחיוך רחב