קרוסל
מסעדה כשרה ברעננה (Carrousel)
- +972 9-746-0586
-
שעות הפתיחה של קרוסל:
יום ראשון: 19:00 עד 21:30
יום שני: 12:00 עד 14:00, 19:00 עד 21:30
יום שלישי: 12:00 עד 14:00, 19:00 עד 21:30
יום רביעי: 12:00 עד 14:00, 19:00 עד 21:30
יום חמישי: 19:00 עד 21:30
יום שישי: סגור
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום לקרוסל
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולבירהייןמשקאות חריפיםקפה
אווירהחמים וביתילא רשמית
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםמתקנים: שירותיםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
Ron Davidson
We were pleasantly surprised to bump into this very nice place. Learned it's featured in Niv Gilboa top-50 book. French cuisine with some pasta - the aglio e olio with extra hot pepper was great. We followed the waiter's recommendations and were not disappointed. While it's not haute cuisine, it's very tasty classic stuff in a surprising location.
סלע בארי
מסעדה צרפתית מעולה!! אכלתי שם כבר פעמיים ומתכנן לחזור שוב בעתיד.
David Ohana
היתה שווה כל הדרך מפרדס חנה לרעננה בשביל המסעדה הזו.אוכל יותר טעים מכל מסעדה שאכלנו בה בצרפת.מומלץ ביותר❤️
yvan lang
I have been there a few times in the past few years. Still good but not as good as it used to be. We started with an oignon soup that was tasty. The touch of roasted bread with cheese was a nice touch. For the main course, we shared a portobello mushroom risotto, a pasta dish with cold pesto , a lasagne, and a quenelle dish. To summarise, everything was good, but nothing was great or with something of an original taste or an interesting presentation. This is not true for the quenelle, a dish close to my heart, from Lyon in france, my town of birth. Nice presentation with a separate dish for the quenelles and on the side,some vegetables, and samples of potato dishes. The side dishes were good and refreshing. My problem was with the quenelles. Even if you talk of a reinterpretation, it was much too muchy and not reminding me of the real stuff. For dessert, we had a tart Tatin and a crepe Suzette. Both tasty and both intertaining with the alcohol flambé on the top. Still worth a visit but I wish, the place was a bit more generous with some bread on the table or sort grated cheese on the side. Great french music in the background.
Ran Alon
פעמיים ביקרתי שם לאחרונה, ובשניהם ההתרשמות זהה- המקום פשוט וקטן, השרות רחוק מלהיות מקצועי, ואז מגיע האוכל. על גבול המושלם, מנות קטנות יחסית (התמחור בהתאם) אבל הטעמים, חוויה שאני אישית מתכנן לחוות עוד ועוד פעמים. אני אחזור .