פוטו טיפס - בית הספר לצילום חוויתי

בית ספר לצילום ברחובות

פוטו טיפס - בית הספר לצילום חווייתי ברחובות מציע סדנאות והדרכות מעשיות לצלמים בתחומי הנוף, חיות הבר וצילום מאקרו. הביטוי של המקום הוא לימוד חווייתי בשטח, יחס אישי ומדריכים מקצועיים. ממוקם בברוך שפינוזה 17, המרכז את המועדון, מפגשי זום וטיולי צילום מודרכים, עם דגש על נגישות וקהל מגוון. הסדנאות ידידותיות לקהילה הלהטב"ק+ ומותאמות לכל הרמות, עם שירות אישי, תרגול מעשי והכוונה מקצועית לאמנות הצילום.

9.6

פוטו טיפס - בית הספר לצילום חוויתי

ברוך שפינוזה 17, רחובות

₪₪ בינוני
  • לחץ לאתר האינטרנט
  • +972 54-690-5733
  • שעות הפתיחה של פוטו טיפס - בית הספר לצילום חוויתי:יום ראשון: 8:30 עד 19:00יום שני: 8:30 עד 19:00יום שלישי: 8:30 עד 19:00יום רביעי: 8:30 עד 19:00יום חמישי: 8:30 עד 19:00יום שישי: 8:30 עד 13:00יום שבת: סגור

תמונות מפוטו טיפס - בית הספר לצילום חוויתי

התמונות מתוך דף המקום בגוגל מפות

חוות דעת על פוטו טיפס - בית הספר לצילום חוויתי

  • אהרל'ה פוקס

    05.01.2026

    בוקר זריחה באגמון החולה עם הצוות של פוטו טיפס חוויה בלתי נשכחת

  • Moshe Cohen

    05.01.2026

    רציתי להודות מכל הלב לצוות מדריכי קבוצת הצילום הנהדרת פוטו טיפס על הידע, התמיכה והאנרגיות החיוביות שאתם מביאים לכל מפגש וסדנה. ברצוני לציין את סדנת הצילום באגמון החולה בתאריך 02/01/26 חוויה מדהימה! האווירה החברית, המדריכים המקצועיים והמקום המרתק תרמו ליום צילום בלתי נשכח. הציפורים, העופות, הצמחים והנופים שראינו היו מדהימים, וההדרכה לאורך הדרך אפשרה לנו לתפוס רגעים מרגשים וללמוד כיצד לתעד אותם בצורה מיטבית. תודה לכם צוות פוטו טיפס על האווירה הטובה, על השיתוף, ההקשבה והתמיכה ההדדית — זה מה שעושה את הקבוצה למקום כל כך מיוחד לצמיחה וליצירה. מחכה כבר למפגש הבא!

  • יואב ערמוני

    04.01.2026

  • אילנה הראל

    22.12.2025

    הייתה סדנה נפלאה , אמיר בילו בסבלנות דייק אותנו בצילומים ומעבר לכך נתן גם רקע היסטורי שהוסיף לחוויה, נהנתי מאוד

  • מיכל רזאל

    22.12.2025

    סיור חנוכיות עם אמיר . היה מאוד נחמד אמיר ניחן בסבלנות ומאור פנים ומקצועיות שווה ביותר

הביקורות מתוך דף המקום בגוגל מפות

מתאים במיוחד ל

  • חובבי צילום ונוף
  • מתחילים ולומדים מתקדמים
  • חובבי טבע וצפרות
  • קבוצות וסדנאות פרטיות

יתרונות וחסרונות

יתרונות

  • יחס אישי וחם
  • מדריכים מקצועיים ומנוסים
  • סדנאות חווייתיות בשטח
  • נגישות וקבלת קהל מגוון

טיפים למבקרים

הגיעו עם ציוד מלא ובגדי חוץ נוחים. כדאי להירשם מראש לסדנאות שטח שכן המקומות מוגבלים.

מה הכי מדברים עליו

  • ויקטור
  • נדב
  • סדנאות שטח
  • מועדון מאקרו

שאלות נפוצות על פוטו טיפס - בית הספר לצילום חוויתי

למי מתאימות הסדנאות?

הסדנאות מיועדות לכל הרמות — מתחילים ולומדים מתקדמים. יש חוגים פרקטיים, סדנאות ממוקדות ומועדון מאקרו עם מפגשים תיאורטיים ומעשיים.

האם צריך ציוד מקצועי להשתתפות?

ניתן להיענות לסדנאות עם מצלמה דיגיטלית או טלפון חכם. לסדנאות מאקרו וטיולים מומלץ ציוד ייעודי, וההדרכה כוללת גם ייעוץ לציוד בהתאם לרמה.

האם המקום נגיש וידידותי לקהל הלהטב"ק+?

כן. המקום ידידותי ללהטב"ק+, כולל מרחב בטוח לטרנסג'נדרים, שירותים לא ממוגדרים ושירותים נגישים וגם חניה נגישה לכיסאות גלגלים.

עסקים נוספים בקרבת מקום

בית ספר לצילום בקרבת מקום