Beer House
מסעדה בראשון לציון
Beer House היא מסעדה-בר בראשון לציון ברחוב הרצל 8, המתמחה במגוון בירות ומשקאות אלכוהוליים לצד תפריט אוכל מגוון לארוחות צהריים וערב וקינוחים. המקום חמים ולא רשמי, ידידותי למשפחות וקבוצות ומציע בר מלא, קוקטיילים, Wi-Fi, כיסאות תינוק ואפשרות להזמין מקום וכן שירותי משלוחים ואיסוף. האווירה שמחה והמחירים שפויים, מה שהופך אותו לפופולרי לארוחות קבוצתיות ולערבים רגועים.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 3-958-0111
-
שעות הפתיחה של Beer House:
יום ראשון: 16:00 עד 23:00
יום שני: 14:00 עד 23:00
יום שלישי: 14:00 עד 23:00
יום רביעי: 14:00 עד 23:00
יום חמישי: 14:00 עד 1:00
יום שישי: 14:00 עד 1:00
יום שבת: 14:00 עד 23:00
מאפייני העסק
מיקומו של Beer House בראשון לציון

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- מבחר בירות גדול
- אוכל טעים ומגוון
- מחירים שפויים
חסרונות
- שירות איטי
- ניקיון חיצוני ובעיית זבובים
טיפים למבקרים
מומלץ להזמין מקום מראש במיוחד בסופי שבוע ולשקול ישיבה בפנים כדי להימנע מזבובים בחצר. צפו להמתנות בערבי שיא והזמינו מנות אישיות במקום פלטות אם רוצים זמן המתנה קצר יותר.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על Beer House
האם צריך להזמין מקום מראש?
מומלץ להזמין מקום מראש במיוחד בסופי שבוע ובקבוצות גדולות כדי להבטיח ישיבה וזמני המתנה קצרים יותר.
האם המקום ידידותי לילדים?
כן, המקום מתאים לילדים ומציע כיסאות תינוק ונגישות למשפחות.
האם יש משלוחים ואיסוף?
כן, יש אפשרות למשלוחים, איסוף עצמי ולמשלוחים ללא מגע בנוסף לאכילה במקום ולישיבה בחוץ.

vladimir pups
מלא זבובים בחוץ ושולחנות עם כסאות ניקינו לבד מאבק.
DiMitri K
מקום טעים ושמח במיוחד לכל אוהבי הבירה יש מבחר גדול אוכל טעים יש הכל מהכל שירות כמו שצריך והכי חשוב מחירים שפוים ולא יקרים בטירוף ממליץ!
Adi
שירות איטי, חוץ מזה המקום רגיל אוכל טעים השריפס מומלץ
Yulia Kozhukhovska
שירות מזעזע. הגענו 4 אנשים, הבירות הגיעו אחרי רבע שעה, האוכל הגיע אחרי שעה ורבע!!!!!!! כמה פעמים שאלנו מה עם האוכל וכל פעם פשוט אמרו לנו שבקרוב יוצא. המנות האישיות היו אחלה, אבל אל תזמינו את הפלטות ואת המנות לזוג!!! הזמנו פלטת פירות ים, מנה הכי יקרה בתפריט שעולה כמעט 200 שח לשתי בנות - ולא שבענו בשיט. כשהגישו את המנה והבנו שאנחנו לא הולכות להיות שבעות בכלל, ביקשנו לחם. אבל לא הביאו אותו במהלךֶ 20 דק וכמובן שוויתרנו. בשום שלב של ההמתנות הצוות לא התנצל, לא ניסה לפצות או לדבר, רק עשו את עצמם כאלו הכל טוב ותקין. תתרחקו מהמקום.
Lina Teper
הגענו בשישי בצהריים, קבוצה של 7 אנשים. הזמנו מנות ראשונות - קרפצ'יו וקוביות חלומי מוקפצות. מנות עיקריות שכללו - נקניקיית ביר האוס, המבורגרים, פסטה ברוטב שמנת וסלמון, פיצה ודג בס עם פירות ים. המלצרית - אנה - היתה אדיבה, נחמדה והסבירה על המנות. המנות הראשונות יצאו די מהר, וידענו מראש שהעיקריות יוצאות אחרי הרבה זמן, אבל דוקא הפתיעו ויצאו מהר משחשבנו. כל האוכל היה טעים מאד! כולם נהנו מהמנות שלהם. קינוחים - רד וולווט וסופלה - היו נחמדים. בסה"כ חווייה מצויינת ומומלצת!