פריים
מסעדה אסייתית בראשון לציון (Frame)
פריים היא מסעדה אסייתית הממוקמת בראשון לציון. העסק מדורג 4.0 כוכבים על בסיס 2499 ביקורות. מציע: ישיבה בחוץ, משלוח ללא מגע, משלוחים.
8.6
פריים
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 3-649-8080
-
שעות הפתיחה של פריים:
יום ראשון: 11:30 עד 0:00
יום שני: 11:30 עד 0:00
יום שלישי: 11:30 עד 0:00
יום רביעי: 11:30 עד 0:00
יום חמישי: 11:30 עד 0:00
יום שישי: 11:30 עד 0:00
יום שבת: 11:30 עד 0:00
מאפייני העסק
ילדים
כיסאות תינוק
מתאים לילדים
תפריט ילדים
קהל יעד
קבוצות
תשלומים
כרטיסי אשראי
הזמנות
ניתן להזמין מקום
שירותים
ישיבה בחוץ
משלוח ללא מגע
משלוחים
איסוף עצמי
לאכול במקום
הצעות
אלכוהול
אפשרויות בריאות
אפשרויות צמחוניות
ארוחות לילה
ארוחות קלות
בירה
יין
מנות טבעוניות
מנות פתיחה
משקאות חריפים
קוקטיילים
קפה
אווירה
חמים וביתי
לא רשמית
מתקנים
יש בר במקום
שירותים
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגלים
מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים
מעלית נגישה לכיסאות גלגלים
מקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
שירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות אוכל
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
הסעדה
קינוח
מקומות ישיבה
מיקומו של פריים בראשון לציון

חיפושים נוספים
שאלות נפוצות על פריים
האם המקום מתאים לקבוצות?
כן, העסק מציע קבוצות.
האם מוגש אלכוהול?
כן, העסק מציע אלכוהול.
האם יש אפשרויות בריאות?
כן, העסק מציע אפשרויות בריאות.
האם יש אפשרויות צמחוניות?
כן, העסק מציע אפשרויות צמחוניות.
האם מוגשות ארוחות לילה?
כן, העסק מציע ארוחות לילה.
האם מוגשות ארוחות קלות?
כן, העסק מציע ארוחות קלות.

לאוני דהן
חוויה נוראית בעייני. לא אחזור למקום הזה לעולם. לא ברמת האוכל ולא ברמת בשירות. בתום הארוחה ובמתן החשבון- הרגשתי שזרקתי כסף לפח. לא מומלץ בשום צורה.
Gabi Lang
המארחת שקיבלה את פנינו עם פרצוף משועמם של פקידה במשרד ממשלתי נתנה לנו להרגיש לא רצויים כבר מהכניסה. למרות שכמעט כל המסעדה הייתה ריקה, היא התעקשה להושיב אותנו דווקא בסמוך לשולחן רועש ולא עזרו שום בקשות. קומבינציית סושי הייתה טובה, מנת כנפיים הייתה סבירה, מנות דגים אחרות היו רעות עם דג יבש עם טעמי לוואי לא נעימים ותוספות סתמיות עם טעם תעשייתי. המלצרית ששרתה אותנו הייתה ממש חביבה אבל מאד חובבנית, ברמה שאינה מכירה את המנות בתפריט. האווירה היא של מסעדה בקניון אבל לא ציפינו למשהו אחר. עדיף פשוט לקחת סושי ב T/A.
tomer cabeli
מעולה תמיד רמה גבוהה ניקיון טעים מוקפד ושירות מעולה!
Boris Richman
הזמנתי קומבינציה גדולה. הטונה (גם בסשימי וגם ברולים הגיעה מקולקלת) הציעו לפצות אותי ב65 שקלים למשלוח הבא. הוזמנה עלתה 198 שח. כמובן משלוח הבה לא יהיה משם ..
Shalom Segal
היינו אני ואישתי בסניף בראשלצ לחגוג יום נישואים. המקום בשעה 2030 ביום חמישי היה דייריק(אולי מסביר את הבאות) מבחינת אווירה היה ממש נחמד היה djשניגן מוזיקה נעימה. לגבי האוכל המנות גדולות וטעימות למרות שהמרק טם ים שהזמנתי עם בשר אז הבשר היה קשה. לגבי השירות אז זה בסיגנון בין מקדונלד לבין נאפיס המלצרים לא מיסתכלים על השולחן ליראות אם אפשר לפנות וגם שמבקשיל להוציא מנה עיקרית רק אחרי שנסיים את המנות ראשונות מוציאים קודם את העיקרית אחרי את הראשונה. בקיצור חובבני מינוס מי שמחפס פאסד פוד שיוכל שם אבל מי שמחפש מיסעדה עם שירות זה לא שם.