טיטי-אירוח וספא ראש פינה
לינה בראש פינה
טיטי-אירוח וספא ראש פינה הוא מתחם לינה בפרבר הראשי של ראש פינה המציע צימרים ווילות מרווחות עם בריכה פרטית ואווירה משפחתית. המתחם מתאפיין בחללים משותפים גדולים, חדרים נוחים ושירות מפנק של בעל המקום. ממוקם ברחוב הרימונים, קרוב לאתרים היסטוריים ונופים ירוקים, ומתאים במיוחד לחופשות משפחתיות וקבוצתיות.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 53-793-3387
מאפייני העסק
מיקומו של טיטי-אירוח וספא ראש פינה בראש פינה

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- בריכה פרטית ומטופחת
- חללים משותפים גדולים ומצוידים
- בעל מקום ידידותי ושירותי
- מתאים לילדים
טיפים למבקרים
הזמינו מראש ותאמו פרטים עם המארח, במיוחד להזמנות קבוצתיות. בקיץ כדאי להביא בגדי ים ומגבות ולהתייעץ על זמינות ושעות שימוש בבריכה.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על טיטי-אירוח וספא ראש פינה
האם יש בריכה במתחם?
כן, במתחם יש בריכה פרטית למבקרי המקום. תנאי שימוש וזמינות מומלץ לתאם מראש עם המארח.
האם המקום מתאים לילדים ולמשפחות?
בהחלט, המקום מותאם למשפחות וילדים עם חללים משותפים גדולים ופעילויות נוחות לקבוצות משפחתיות.
איך מזמינים וכיצד ליצור קשר?
להזמנות ופרטים נוספים יש ליצור קשר בטלפון +972 53-793-3387 ולהתייעץ עם המארח לגבי זמינות ושירותים מיוחדים.

May Brown-Nevo
מקום מקסים, נעים ומרווח שעונה בדיוק על צורך של קבוצה משפחתית או חברים לבלות יחד. התארחנו כמשפחה מורחבת, היה חדר לכל אחד מהאחים+ילדיהם ואזור משותף של מטבח וסלון לזמן יחד עם בריכה מקורה בחצר. שמעון המארח היה זמין, נגיש, אכפתי, מפנק מאוד ונתן לנו הרגשה מאוד אוהבת וחגיגית. ממליצה בחום!
משה ברייער
Hadar Peri
מיקום נוח בתוך העיר. שירות אישי ומפנק עם המון השתדלות להתאמות לפי צרכי הלקוח. חדרים נעימים וכייפים מאוד. בריכה טובה שלא רצינו לצאת ממנה.
רוני חן
מקום מקסים, שירות מכל הלב, נסענו משפחה גדולה, וכולם נהנו מהחדרים, השירות .והפינוקים של שמעון .. ארוחת בוקר מדהימה !! חדרים נקיים, בריכה נעימה וכיפית, והכל מטופח ונעים..ממליצים בחום!!
Lilach Oren
התארחנו בוילה טיטי לסופ״ש יום הולדת משפחתי 13 נפשות כולל תינוקת קטנטנה. היה פשוט מעולה מהרגע שהגענו הכל חיכה לנו מסודר ומאורגן לכל משפחה לפי מה שביקשנו. היה סופ"ש קר והבריכה היתה בטמפרטורה מושלמת הילדים לא יצאו מהמים! השילוב בין סוויטות פרטיות עם גינה וג'קוזי לכל אחד לבין חלל משותף ענק עם מטבח מאובזר ומצוייד בכל דבר שרק רצינו היה מושלם. ומילה אחרונה על שמעון, בעל המקום, פשוט איש מדהים. מפנק, עוזר והכל עם חיוך גדול.