הג׳חנון של אתי
מזנון מהיר בפרדס חנה-כרכור
9.7
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 50-424-0952
-
שעות הפתיחה של הג׳חנון של אתי:
יום ראשון: סגור
יום שני: סגור
יום שלישי: סגור
יום רביעי: סגור
יום חמישי: סגור
יום שישי: סגור
יום שבת: 7:30 עד 15:00
עסקים נוספים בקרבת מקום להג׳חנון של אתי
מזנונים מהירים בקרבת מקום להג׳חנון של אתי
מאפייני העסק
קהל
ידידותי למשפחותקבוצות
הצעותאפשרויות צמחוניותמנות פתיחהקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
אפשרויות הסעדהארוחת בוקרבראנץ'קינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף מחוץ לחנותאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםנגישות: מקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםתשלומים: מזומן בלבדמאפיינים בולטים: אח
הצג עוד מאפיינים
דקלה לנדוי
הג'חנון הכי טעים שאכלתי, ויש גם מקמח כוסמין עם טעם כמו של הרגיל! האווירה במקום היא כזאת שחייבים לשבת כי זה פשוט פספוס לא להישאר והקינוח טפיוקה היה מעולה! יש שם הרגשה שם אהבה ובית.
ליאור בן עמוס
יש מגוון יפה של גחנונים(חמאה, מרגרינה, טבעוני) לסיס לקחת בצד ומלבי לקינוח. כל אחד ואחד מהדברים פשוט מצויין. אוירה ממש כייפית שגם אם הגחנון היה פחות טוב אז האוירה הייתה מנצחת כאן, והשירות מקסים בין אם זה המבוגרים והילדים כאחד, כולם פשוט אדיבים ונחמדים בטירוף... פעם שניה והכרתי את המקום שבת שעברה חחח שווה שווה שווה
Naama Biedermann
פעם ראשונה בחיים שאכלתי ג'חנון... לא היו לי ציפיות גבוהות ולכן גם לא הופתעתי. אולי זה לא המקום אלא פשוט הרעיון של ג'חנון, סתם בצק עם כמויות אדירות של מרגרינה או חמאה. אולי אם בעגבניות המרוסקות היה קצת מלח פלפל.... פשוט חסר טעם, לא ברור מה ההתלהבות. עם זאת, יש מקום לשבת ולחנות וניכר שאנשים אוהבים להגיע לשם. המוכרים היו בחורה מאד חביבה ובחור עם חוש הומור שרק הוא כנראה מבין...
Maor Haimovicih
הגחנון הכי טעים בפער. ניסתי מספר מקומות ומספר גחנונים שונים, אין על הגחנון של אתי. מומלץ להתקשר ולהזמין מראש. יש ישיבה במקום. סכלל האנשים שעוסקים במלאכה הם אחלה
Uri Allon
יצאנו לחפש ג׳חנון בשבת חורפית, נסענו לכיון פרדס חנה כרכור ובדרך ראינו המון שלטים שמציעים את מה שחיפשנו אבל בכל זאת החלטנו להגיע ליעד המבוקש, וזה השתלם לנו. מאחורי תחנת הדלק מסתתרת פינה מקסימה ומזמינה עם אווירה טובה וג׳חנון מעולה. אפשר לבחור בין ג׳חנון עם חמאה או עם מרגרינה (לטבעונים/שומרי כשרות) ושתיה חמה. למרות העומס מצאנו מקום לשבת. מאוחרי הג׳חנון של אתי נפרשים שדות חיטה ואפשר לעשות טיול קצר ולראות נופי מושב שכמעט ונעלמו. סה״כ חוויה כיפית וטעימה.