בית העם
מרכז תרבות בעשרת (Bait ha-am)
בית העם הוא מרכז תרבות בקהילה בעשרת, ברחוב הרימון 8. המרכז מארח הצגות, הופעות וסדנאות לקהל משפחתי וקהילתי, ומציע אווירה נעימה ושירות קרוב לבית. המקום בולט בנגישותו לכיסאות גלגלים ובקרבה לגן משחקים, מה שהופך אותו ליעד נוח לאירועים משפחתיים וחינוך תרבותי באזור. במרכז פועלות פעילויות קבועות, תכניות לקהל צעיר ומבוגרים ולעתים יש קפיטריה או אירועים עם מזון מקומי.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 8-859-1145
מאפייני העסק
מיקומו של בית העם בעשרת

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- אווירה נעימה
- הצגות איכותיות
- נגישות לכיסאות גלגלים
- מיקום נוח וקרוב לגן משחקים
חסרונות
- שירות לעיתים לא עקבי
- זמני המתנה או בעיות בהזמנות/משלוחים במקרים בודדים
טיפים למבקרים
הזמינו כרטיסים מראש והגיעו מוקדם; במקום יש חניה נגישה ונוחות למשפחות עם ילדים, מה שמקל על הגעה והמתנה.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על בית העם
האם המקום נגיש לכיסאות גלגלים?
כן. בבית העם יש כניסה נגישה וחניות נגישות לכיסאות גלגלים, וישנה נגישות במתחם בהתאם להזמנה.
האם אפשר לשכור את החלל לאירוע פרטי?
כן. ניתן להשכיר חללים לאירועים והפעלות קהילתיות, מומלץ ליצור קשר טלפוני מראש לתיאום ותנאים.
כיצד לברר שעות מופעים ומסלולי רכישת כרטיסים?
שעות ותכניות משתנות לפי עונה; עדכונים על הופעות וכרטיסים זמינים בטלפון של המרכז או בעמודי האירועים המקומיים.

sivan sivan
אנחנו גרים דקה מרחק מהמסעדה והמשלוח פשןט לא מגיע בזמן שהאורחים כבר פה, ממש מבאס ולא נזמין יותר. שירות גרוע ממש!
vered salomon
אוכל מצויין. יותר טוב מהרבה מסעדות יוקרתיות. פיצות טובות. סלט קיסר מעולה. ניוקי עבודת יד עדין. הכל טעים.
ראובן בנימיני.
מעולה פיצה ברמה גבוהה אווירה כיפית קרוב לבית שווה
Gilad גלעד Admoni אדמוני
הגענו שישי בבוקר. היה מקום בשפע (למרות שלא היה ריק). המקום מרוול התפריט מדויק ומזמין והשירות אדיב. אכלנו כריך ביצה קשה עם איולי, פיצה תרד, שתינו סנגריה (נראה שמיין לבן שאני פחות מתחבר אליו) וקמפרי אשכולית דומה. הכריך היה נהדר וגם הפיצה. אל תצפו לפיצה קלאסית אלא ליותר מאפה פריך ושטוח.צשתינו אח''כ קפה קר שהיה מעולה ועוגה לקינוח שאינני זוכר את שמה (אופס) ושהייתה טעימה. שני החניונים הקטנים הסמוכים היו עמוסים אבל יש חניה בהמשך הרחוב, שתי דקות הליכה.
adva shimony-galiki
מקום מקסים. בנותיי היו שם בהצגה. היישוב יפיפה ויש גן שעשועים מאוד קרוב כך שלפני ואחרי ההצגה הבנות שיחקו והוציאו מרץ. אווירה נעימה ורגועה