Taboon Al-Tahan Bakery
מאפייה בעראבה
9.6
Taboon Al-Tahan Bakery
עראבה, 3081200, ישראל- +972 52-523-4028
-
שעות הפתיחה של Taboon Al-Tahan Bakery:
יום ראשון: 6:00 עד 19:00
יום שני: 6:00 עד 23:00
יום שלישי: 6:00 עד 23:00
יום רביעי: 6:00 עד 23:00
יום חמישי: 6:00 עד 23:00
יום שישי: 6:00 עד 23:00
יום שבת: 6:00 עד 19:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לTaboon Al-Tahan Bakery
מאפיות בקרבת מקום לTaboon Al-Tahan Bakery
מאפייני העסק
מתקנים
Wi-FiWi-Fi בחינם
תשלומיםכרטיסי אשראיצ'קיםתשלומים מהנייד באמצעות NFC
אפשרויות שירותמשלוחיםקנייה בחנותאיסוף עצמימשלוח ביום הקנייה
מאפיינים אחריםאפשרויות הסעדה: ארוחת בוקר
הצג עוד מאפיינים
Harel Arzi
מאפייה מ ט ו ר פ ת בעראבה. מאפים ממולאים ירק ובשר ולאפות ישר מהתנור אבל פה זה מול העיניים. טריות שאין לתאר וטעמים מצויינים. שווה לגמרי את הסיבוב ברחובות
Evgeny Kagan
אוכל ברמה, במחיר טוב. שירות בסדר גמור.
Zehava Horovitz
פיתות הנאפות בתנור עם אבנים לוהטות. נחמד לראות את התהליך של אפיית הלאפה. מוגש עם תוספות: בצל, זעתר וללא תוספת. מחירים עממיים.
Raz Maayan
לכל המקומיים ולכל מי שמגיע לצפון מהמרכז. זו נקודת מעבר חובה שנותנת הרבה מעבר לדרך המדהימה, הייחודית שמובילה לעראבה והרבה מעבר לחוויה האותנטית הייחודית שהטאבון יודע לתת. תנו ביס בפיתה מהטאבון ותראו שתחזרו אל הטאבון שוב ושוב. ואם תזכו לפגוש את חוסאם, תעשו לעצמכם טובה ותשארו לקפה..☕ זה הטאבון של חוסאם ואוסיף בגילוי נאות שהיום אני גאה לקרוא לו חבר. וחוסאם הוא קודם כל בן אדם מדהים ומודל לחיקוי מבחינתי. מישהו שבלי הרבה התפנפנות וטקס בישבן עשה תהליך מדהים ושאני לומד ממנו הרבה על מה חשוב בחיים ואיך לחיות אותם. חוסאם היה קבלן וכשהרגיש שהמשבצת הזאת נהיית צפופה, כי כולם נהיים קבלנים וכשהרגיש שנמאס לו לצאת הכי מוקדם בבוקר לעבודה ולחזור מאוחר בערב הביתה כי הוא מפספס את המשפחה שלו ואת החיים שלו, הוא חיפש את הדבר הבא. מתחת לבית המשפחה בהאנגר קטן הייתה מכונה שוויצרית לטחינת קמח. מכונה שטוחנת את הגרגירים של החיטה לקמח מושלם. קמח מלא שמנופה בחלקו. המכונה שהייתה של סבא של חוסאם. חוסאם תיכנן להתחיל לטחון קמח ולמכור. חבר שלו הציע לו להסתכל על טאבון מיוחד באזור ג׳נין. טאבון של פעם עם אש בצד ושהפיתות נאפות בו על חלוקי נחל. ואמר לו שאולי במקביל לקמח יכין גם פיתות. חוסאם הלך לאזור ג׳נין, למד על התנור והחליט לבנות לבד תנור כזה ליד הבית. וכך נולד "טאבון אל-טחן". אני הגעתי להכיר את חוסאם והטאבון כי חיפשתי לקנות קמח מלא בכמויות גדולות, לגן שבו עבדתי, בישוב הררית-יחד. בהתחלה חוסאם אמר לי שהוא לא ממש מוכר קמח כי הכל הולך לתצרוכת עצמית, אבל אחרי שהכרנו ושתינו קפה הוא הסכים למכור לי מהקמח שלו. וכך במהלך השנתיים בהם עבדתי בגן, הייתי יורד כל כמה שבועות אל חוסאם וקונה שק קמח. הוא לימד אותי על המכונה והייתי יורד לטחון את הקמח יחד איתו. קמח אלוהי בצבע זהוב לבן. שכל המאפים שנאפו ממנו יצאו אלוהיים (תדמיינו חלות גן אווריריות רכות ומתוקות שהגיעו עם הילדים בימי שישי הביתה). המפגשים נהיו תכופים יותר ובלי קשר לקמח וצברנו שעות של שיחה על כל מרכיבי החיים. גיליתי שחוסאם הוא אדם אופטימי אוהב אדם ושיחה וחבר טוב. אדם שהאהבה שלו והרצון שלו לעשות טוב עוברים לבצק אותו הוא מכין כבר ב 5:00 בבוקר. אדם שלא מחפש לעשות כסף אלא מחפש את הרווחה שלו והאיזון בין עבודה למשפחה ולדברים שהוא אוהב בחיים. אדם אוהב חיים. היום סביב הטאבון חוסאם הקים מאפיה שמעבר לפיתות המיוחדות הטאבון (בצל, זעתר, בשר) מוכרת פיתות רגילות מלאות/לבנות, לחמניות, מגוון רחב של מאפים, פיצות שנאפות בטאבון ועוד קצת מוצרי מכולת שעוזרים לבן אדם לסגור את הפינות הקטנות בדרך הביתה.
איסר לוין
טוב זה לא סתם טבון זאת חוויה שכל אחד שמגיעה לגליל חייב לבקר בעראבה במקום המשגעה הזה..!!! נכון אני לא אובייקטיבי כי גר באזור ומזמין לי פיתה עם זעתר שנאפצ על חלוקי נחל בזמן שקופץ להביא חומוס מאבו סאבר ואז חוזר לבית בהררית ושם כולם מתמוגגים מטעמים מדהמים.. !!!