כניסה בעייתית, דרך בלוני גז וחדר מדרגות לא בטיחותי, חניה קשה למצוא המקום עצמו מצויין ומסביר פנים.
Hani Len
23.02.2021
מומלץ
INBAL AMIR
07.12.2020
סוויטה מפנקת בכל הרמות!!. במקום אסטרגי. בעל הבית מסביר פנים וארח אותנו למופית החל מלהזמין אותנו למרפסת הפרטית שלו לצפות בשקיעה ולאחר מכן בסיור לילי בסמטאות עכו להכיר לנו את מקומות החמד בעכו. ולא לשכוח את הסנוניות. בשל הקורונה ארוחת הבוקר נבצרה מאיתנו, אבל בהחלט המקום השאיר טעם של עוד. מומלץ בחום!!!!
אין תמונות מייצגות, טבל סוויטה כיפית ויפיפיה.
amir harpaz
05.12.2020
מעוצב להפליא
נעים
מיקום נח
Maya Lerner
16.09.2020
יחידה מקסימה ומרווחת, ארוחת בוקר מעולה בבית קפה ממול (מול הים). הג׳קוזי היה פינוק אמיתי אחרי יום טיול בעיר.
המיקום טוב רק נמצא בסמטה לא הכי סימפטית, אולי נקיון וסידור הכניסה מחדש היה גורם לתחושה נעימה יותר.
המארחים היו אדיבים ונחמדים. מחיר לא יקר, ממליצה.
Avi Avib
כניסה בעייתית, דרך בלוני גז וחדר מדרגות לא בטיחותי, חניה קשה למצוא המקום עצמו מצויין ומסביר פנים.
Hani Len
מומלץ
INBAL AMIR
סוויטה מפנקת בכל הרמות!!. במקום אסטרגי. בעל הבית מסביר פנים וארח אותנו למופית החל מלהזמין אותנו למרפסת הפרטית שלו לצפות בשקיעה ולאחר מכן בסיור לילי בסמטאות עכו להכיר לנו את מקומות החמד בעכו. ולא לשכוח את הסנוניות. בשל הקורונה ארוחת הבוקר נבצרה מאיתנו, אבל בהחלט המקום השאיר טעם של עוד. מומלץ בחום!!!! אין תמונות מייצגות, טבל סוויטה כיפית ויפיפיה.
amir harpaz
מעוצב להפליא נעים מיקום נח
Maya Lerner
יחידה מקסימה ומרווחת, ארוחת בוקר מעולה בבית קפה ממול (מול הים). הג׳קוזי היה פינוק אמיתי אחרי יום טיול בעיר. המיקום טוב רק נמצא בסמטה לא הכי סימפטית, אולי נקיון וסידור הכניסה מחדש היה גורם לתחושה נעימה יותר. המארחים היו אדיבים ונחמדים. מחיר לא יקר, ממליצה.