וילת המלך שלמה
בית מלון בעבדון
וילת המלך שלמה היא וילה-בית מלון בפריפריה של עבדון, המתאימה לשהיות משפחתיות וקבוצתיות. המקום מציע מתחם פרטי גדול עם בריכה וג'קוזי, מטבח משוכלל ומגוון מתקני משחקים. הוילה מתאפיינת בתחזוקה וניקיון מעולים, אירוח חם ובעלי מקום מסבירי פנים. הוילה מרווחת ומתאימה לקבוצות גדולות של עד 20 איש, עם חדרים ומקלחות ברמה גבוהה ושירות אישי של המארחים.
וילת המלך שלמה
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 52-459-1277
מיקומו של וילת המלך שלמה בעבדון

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- ניקיון ותחזוקה מעולים
- מטבח גדול ומאובזר
- בריכה וג'קוזי ומתקני משחקים
- מארחים אדיבים ושירות אישי
טיפים למבקרים
מומלץ להזמין מראש במיוחד לקבוצות גדולות וחגים. אם מגיעים עם חיות מחמד כדאי להביא ציוד מותאם ולתאם מבעוד מועד עם המארחים.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על וילת המלך שלמה
האם הוילה ידידותית לחיות מחמד?
כן, אורחים הציינו שהגיעו עם כלבים; מומלץ לתאם מראש ולהביא ציוד לחיה במידת הצורך.
כמה אורחים הוילה מתאימה להכיל?
הוילה מרווחת ומתאימה לקבוצות גדולות ולעד כ-20 איש, בהתאם לסידור החדרים.
האם יש חניה ומתקנים לילדים?
יש חניה במקום ומגוון מתקנים לילדים כולל נדנדה, מגלשה ועמדות משחק; מומלץ לבדוק פרטים נוספים בעת ההזמנה.

YOHAI NIR
We had a very good experience all along the way. From the inquiries and the booking when we received a clear and professional answer to every question, through support in everything related to planning and activities in the area and of course a warm welcome. The house allows several families to be together with a very large living room and dining room, lots of activities such as a snooker table, heated pool, and ping pong (table tennis). In short, there is no shortage of things to do. You can also walk down to the Nahal Achziv reserve. In short, perfect accommodation in a beautiful place.
Rachel Yaccobi
מקום נפלא,מארחים נפלאים ,איכפתיים ועוזרים.המקום נקי מאוד!!! היינו 15 איש ונהנינו מכל רגע.לא יצאנו מהמתחם מהרגע שהגענו עד שעזבנו,שלושה ימים!!!!
Rachel Levy
היה מושלם ומעולה? הוילה גדולה ומאובזרת היטב. היה לנו כל מה שצריך: חדרים יפים ונוחים עם מקלחות ושירותים צמודים. מטבח מאובזר עם מקרר גדול, תנור אפיה, מיקרוגל, גז, כיורים נוחים, פינת אוכל מרווחת ועוד... נהנינו גם מבריכה יפה, ג'קוזי ועוד אביזרים נוחים בשטח החיצוני. תודה לזוג סולימני פאני ואיתי על היחס המופלא והדאגה לכל צרכינו. נחזור אליכם בשימחה וגם נמליץ הלאה....?❤️
Zev Levin
אנחנו קבוצה של 12 מבוגרים שהתארחנו לשני לילות בוילת הנופש המלך שלמה. מאוד נהננו מהחדרים, מהניקיון, מהבריכה והג׳קוזי. הוילה מאוד מרווחת עם מטבח גדול וחדר אוכל צמוד וגדול, שהספיק לכל הקבוצה. בקיצור, מאוד נהנינו והמקום בהחלט מומלץ
Itzhak Roditi
התארחנו קבוצה של 12 חברים, וכבר מהרגע הראשון הרגשנו בבית. פאני, בעלת הבית, קיבלה את פנינו בחום ובחיוך, וערכה לנו סיור בוילה המפוארת. החדרים מרווחים ונקיים, המטבח הגדול והמאובזר סיפק לנו כל מה שצריך להכנת ארוחות משותפות, ושולחן האוכל הענק יצר אווירה נעימה של ביחד. פינת המנגל המרווחת, הבריכה והג׳קוזי – כל פרט הושקע במחשבה ובאהבה, והחוויה כולה הייתה פשוט נפלאה. מקום מושלם לחופשה עם חברים או משפחה – מומלץ בחום ובכל הלב!