ג׳ויה סושי בר
מסעדת סושי בנתיבות
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 8-690-0982
-
שעות הפתיחה של ג׳ויה סושי בר:
יום ראשון: 12:00 עד 23:00
יום שני: 12:00 עד 23:00
יום שלישי: 12:00 עד 23:00
יום רביעי: 12:00 עד 23:30
יום חמישי: 12:00 עד 23:30
יום שישי: סגור
יום שבת: 19:00 עד 0:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לג׳ויה סושי בר
סושי בקרבת מקום לג׳ויה סושי בר
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולאפשרויות צמחוניותארוחות לילהארוחות קלותבירהייןמנות פתיחהמשקאות חריפים
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמעלית נגישה לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםמתקנים: שירותיםתשלומים: כרטיסי אשראימאפיינים בולטים: שירות מהיר
הצג עוד מאפיינים
אמיל שלאו
הזמנו משלוח הסושי הגיע בצורה זוועה מרוח כאילו ילד הכין את הסושי הזמנו שתיה שלא הגיע בקיצר חוויה לא נעימה ולא נראה לי שאני יחזור להזמין משם
Leyla Aliyeva
אני זוכרת את המקום עם אוכל טעים ושירות מעולה לכן הזמנתי משם אחריי הרבה זמן אך לצערי קיבלתי משלוח מתחת לכל ביקורת...כל הרולים התפרקו..היה להם טעם של דג שהפשירו ולא דג טרי.... הזמנתי ב275 שח והכל נזרק לפח..מעבר לפאדיחה מול אורחים אני בטוח לא אזמין משם שוב. חבל מאוד שאי אפשר לצרף תמונות של "הסושי" אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל.
שניר בן דוד
הסושי ממש טעים. במשלוחים עדיף להחליף את האריזה, היא לא ממש מצליחה לשמור על האוכל כמו שצריך.
אורן אמתי
השוסי היה טעים, אבל היינו צריכים לבקש שיצמידו לנו שולחנות כי היינו שישה והיו שולחנות רק לארבעה. אז ארגנו לנו שולחנות בשמש. אז בעצמנו העברנו למקום אחר. למרות שהיינו בסועדים היחידים והיו 4 מלצריות, לא הגישו לנו מים אלה שלחו אותנו לברז מים קרים עם כוסות חד פעמיות, שאגב כל האוכל הוגש בחד פעמי ולנו נתנו 4 צלחות חד פעמיות עד שהזכרנו להם שאנחנו שישה. הזמנו חצי מהרולים צמחוני וחצי עם דגים. והמלצריות לא ידעו להגיד לנו איזה עם דגים ואיזה צמחוני. פעם אחד לא ניגשו לשאול אותנו עם הכל בסדר. אם טעים לנו.
Dana Spektor
מאיר איש מקסים עם אג'נדה חברתית במקום העבודה. אכלנו סושי מאיר היה טעים וטרי. צריך ללמוד ממנו.