מרכז הבמה
מרכז תרבות בגני תקווה (מרכז הבמה , גני תקווה)
מרכז הבמה הוא מרכז תרבות ותיאטרון בגני תקווה המציע הצגות והופעות לילדים ולמבוגרים במתחם אינטימי ונגיש. ממוקם ברח' הכרמל 20, המרכז ידוע באווירה מטופחת, חניה נוחה ובית קפה באתר. המקום ידידותי לקהילת הלהטבק+ ומציע נגישות מלאה לכיסאות גלגלים, מפגיש אמנים מקומיים ומפעיל מופעי זמר ופעילויות חינוכיות לאורך השנה.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 3-737-5777
מאפייני העסק
מיקומו של מרכז הבמה בגני תקווה

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- הצגות ילדים איכותיות ומותאמות גיל
- חניה נוחה ובית קפה באתר
- נגישות וכניסה מותאמת לכיסאות גלגלים
- אולם אינטימי ומטופח
חסרונות
- איכות ההפקות משתנה לעתים
- שינוי אופי ההופעות פגע בקהל הוותיק
טיפים למבקרים
הגיעו מוקדם כדי למצוא חניה נוחה; באתר יש בית קפה ושימו לב שהכניסה עם אוכל לא תמיד מותרת — המרכז מספק שקיות ותוויות לשמירת חטיפים מחוץ לאולם.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על מרכז הבמה
האם המקום נגיש לכיסאות גלגלים?
כן, למרכז כניסה נגישה והמקום כולל חניה נגישה ותשתיות מתאימות לנגישות מלאה.
האם יש חניה ובית קפה במקום?
כן, קיימת חניה נוחה בסביבת המרכז ויש בית קפה באתר המשרת מבקרים לפני ואחרי ההצגות.
איפה רוכשים כרטיסים ומה מדיניות לגבי אוכל באולם?
כרטיסים נרכשים דרך מוקד הטלפון או בקופה; המבקרים מבקשים לא להכניס אוכל לאולם והמרכז מספק שקיות ותוויות לשמירת חטיפים מחוץ לאולם.

yona bakalchuk
Aharon Suday
אולם סביר בבניין עם מרכול וחנויות מארגנים נחמדים בעת ההצגה . חניון צמוד תת קרקעי 2 קומות הופעה פחות שמעתי קטעי חצוצרה אייקונים שאפיינו את לואי אמסטרונג הגדול מכולם.אבל מופע טוב
Efrat L
Mimi
אחלה מקום להופעה. מיקום נהדר, בלי פקקים במרכז הארץ, חניון תת קרקעי וגם חניון בחוץ חינם. אולם ברמה גבוהה. סאונד מעולה. האמת תענוג. יש גם מגוון עצום של הצגות ומופעים
Dan Ben
אולם אירועים מיושן בגני תקווה. חנייה בשפע ובחינם למכוניות רבות - כולל חנייה מקורה תת קרקעית וחניונים עיליים. תחבורה ציבורית נוחה ממש בסמוך. צפיפות רבה מאוד בכניסה וביציאה מאולם האירועים עצמו. כיסאות האולם ישנים אבל סבירים מבחינת ריפוד ונוחות. באותו מתחם נמצאים בתי קפה וחנות ויקטורי גדולה. מעט מידי תאי שירותים במקרה של אירוע גדול.