צימר ואירוח היסמין
לינה במג'דל שמס
צימר ואירוח היסמין הוא מתחם לינה בוטיק במג'דל שמס, המציע צימר פרטי ומבודד בתוך מטעי פרי עם גינה רחבה ופינות ישיבה מול נוף להר החרמון. המקום בולט בעיצוב חמים, מטבח חוץ מאובזר ותבלינים טריים, פרטיות ושקט אידיאליים למשפחות וזוגות המחפשים חופשה כפרית מפנקת ונעימה באזור הצפון. השירות אדיב, הניקיון מוקפד והגישה נוחה מקרבת את המבקרים לאטרקציות סמוכות ולמסלולי טיול.
צימר ואירוח היסמין
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 54-692-5588
מיקומו של צימר ואירוח היסמין במג'דל שמס

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- גינה גדולה ומטופחת
- מטבח חוץ מאובזר ותבלינים טריים
- ניקיון ושירות אדיב
- נוף ותצפית להר החרמון
טיפים למבקרים
הזמינו מראש בסופי שבוע וחגים, והביאו בגדי חורף בעונות קרות כדי ליהנות מהמיקום המושלג. מומלץ לצלם את שקיעות השמש מהחצר ולנצל את המטבח המאובזר לתכנן ארוחות משפחתיות.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על צימר ואירוח היסמין
מהן שעות צ'ק-אין וצ'ק-אאוט?
בדרך כלל צ'ק-אין החל מ-15:00 וצ'ק-אאוט עד 11:00, מומלץ לאשר שעות מדויקות מול המקום בעת ההזמנה.
האם המקום מתאים לילדים קטנים?
כן, המקום מתאים במיוחד למשפחות: חצר מגודרת ובטיחותית עם דשא ורחבי משחק, מה שמאפשר לילדים להתרוצץ בחופשיות.
האם יש מטבח מאובזר וחימום בחורף?
יש מטבח חוץ מאובזר עם כלי בישול ותבלינים טריים, וכן ציוד לחימום ועיצוב חם בצימר; במידת הצורך כדאי לקבל פרטים על מערכות חימום ספציפיות מהמארח.

Limor Azoulay-Gowans
מקום קסום. גינה גדולה ומאובזרת, היתה עוד מושלגת כשהגענו, לשמחת הילד. בפנים מעוצב מקסים וחמים. מיקום מעולה!
Eliyahu Green
המקור מעוצב מדהים! הגענו 4 חברים, והמקום גדול ונוח. היה מאובזר עם כל מה שרצינו בשביל ערב בישולים שתכננו. כולל מלא תבלינים שמגדלים ממש במרפסת. מאוד נקי ומסודר. יש גם תצפית שאפשר להינות מהשקיעה עם כוס קפה. שירותים נקיים ומאובזרים עם שמפויים מרככים וסבונים. מגבות ושמיכות וכו' לא חסר דבר. בעל המקום הכי נדיב ונחמד שהכרנו. קיבל אותנו עם בקבוק יין ועוגת שמרים שהכין בעצמו, ובא לקראתינו עם כל בקשה שרצינו, כולל דחיית הצ'ק אאוט וכמה שרק יכל לתת לנו ביום היציאה. חוויה מדהימה ואמחנו נחזור שוב בוודאות.
Maya Bester Keinan
מקום חלומי! צימר מבודד בתוך מטע תפוחים ודובדבנים מול הר חרמון. מפנק ומצויד בכל מה שדרוש. בחוץ חצר גדולה עם פינות ישיבה ודשא. נוף מהמם, שקט, נעים. השאם מארח אדיב ונחמד, ענה לכל בקשותינו. מומלץ בחום! נחזור שוב בטוח.
אהוד שילה
מקום קסום, שקט ומטופח. יש בו כל מה שנדרש גינה ענקית עם עצי פרי ותבלינים , צימר מפנק ומטבח חוץ עם פינות ישיבה מרווחות. פעם שניה שלי ובהחלט אחזור. מחירים הוגנים ושירות נהדר של בעל המקום. הלוואי ויהיו עוד פינות כאלה בארץ
Shani Roitman
התארחנו בצימר במשך שבוע, זוג עם ילד בן 2.5 . נהננו מאוד מהצימר- במיוחד מהחצר הענקית! בחזית יש דשא, מאחורה יש דק רחב ומוצל, הכל מגודר ובטיחותי , אידיאלי לילדים קטנים להתרוצץ חופשי! הצימר היה נקי להפליא, מעוצב בטוב טעם. המטבח מאובזר על מנת להכין ארוחות לבד (הצימר נמצא בתוך מטעי תפוחים והמכולת הקרובה היא כעשר דקות נסיעה. אנחנו הצטיידנו מראש במצרכי מזון). יש לשים לב שארוחת הבוקר המוצעת היא פיתה דרוזית עם רוטב מעל. המיקום נהדר, יש נוף יפיפה להר החרמון ומג'דל שאמס. נהננו מאוד מהשקט והפרטיות. אישם המארח היה זמין לנו בכל שעה ונתן מענה לכל מה שביקשנו. גם דאג לנו לעוגה תוצרת בית, חלב וירקות במקרר. בהחלט נשמח לחזור שוב ונמליץ למשפחה גם כן!