Yvel Design Center
חנות תכשיטים בירושלים (Yvel Design Center.)
Yvel Design Center היא חנות תכשיטים ובית מותג בירושלים המציעה תכשיטים מפוארים וייחודיים בעיצוב מוקפד ובמגע יד. ממוקם ברחוב יחיאל מ. שטיינברג, כולל מרכז מבקרים מושקע עם סיורים והדרכות שמספרות את סיפור המותג ומעורבותו בחברה, עם דגש על נגישות ושירות אישי מקצועי וחוויית קנייה מלמדת ומרגשת.
Yvel Design Center
- http://www.yvel.com/
- +972 2-673-5811
-
שעות הפתיחה של Yvel Design Center:
יום ראשון: 9:00 עד 17:00
יום שני: 9:00 עד 17:00
יום שלישי: 9:00 עד 17:00
יום רביעי: 9:00 עד 17:00
יום חמישי: 9:00 עד 17:00
יום שישי: 9:00 עד 13:00
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
מיקומו של Yvel Design Center בירושלים

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- שירות מקצועי וחם עם מדריכים מצוינים
- מרכז מבקרים מרהיב ומושקע
- היצע תכשיטים מפואר ואיכותי
- נגישות לתושבי ניידות מוגבלת וחנייה נגישה
חסרונות
- מחירים גבוהים יחסית
- מתאים פחות לילדים צעירים
טיפים למבקרים
מומלץ להזמין סיור מראש ולתאם ליווי מדריכה כדי להפיק את המרב מהביקור. צפו למחירים גבוהים יחסית והגיעו מוכנים להתמקדות בעיצובים יוקרתיים.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על Yvel Design Center
האם המקום נגיש לכיסאות גלגלים?
כן. החנות והכניסה מותאמות ונגישות לכיסאות גלגלים, ויש חניה נגישה.
האם ניתן לשלם בכרטיסי אשראי?
כן. החנות מקבלת כרטיסי אשראי לתשלום על רכישות.
האם יש סיורים במרכז המבקרים ואיך מזמינים?
כן. יש סיורים והדרכות במרכז המבקרים; מומלץ להזמין מראש מראש דרך הטלפון או באתר כדי להבטיח מקום.

קרן מרציאנו
מאוד ממליצים על הביקור במרכז מברים של Yvel. קיבלנו ליווי צמוד מנציגה בשם קרן שתיארה בצורה מפורטת ומקצועית על המפעל מרגע החזון, הקמתו ועד היום. קרן אישה מיוחדת, רגישה לכל הפרטים הקטנים, מקצועית ועם המון סבלנות והכלה. שווה מאוד לבקר שם ולראות מקרוב איזו תרומה חברתית יש במפעל עם התכשיטים הכי מיוחדים שראיתי. בקיצור, מומלץ!!!
Gil Bergfroind
חנות תכשיטים מפוארת. ויחד עם זאת, מקום להעשרת עולים מאתיופיה. יפה ומרגש!!!
Yaffa Saraf
מקום מעורר השראה. סיפור מעניין . אימוץ העדה האתיופית ובכלל עולים חדשים וללמד אותם מקצוע ראוי להוקרה
Iris Hasky
מקום מאוד מעניין!! מתאים יותר לזוגות או ילדים בוגרים. תכשיטים מהממים אך יקרים☺️
Osnat Shiri
את כל חווית הביקור חוויתי מקרן המדריכה , המהממת והנדירה שקיבלה אותנו בחום וחיוך ונועם והייתה מאד מקצועית בתשבותיה והדרכתה, המקום יפה מאד טובל בירק ומזרקת מים, מרכז מבקרים מרהיב ומושקע עם סרטון, בתי המלאכה יפים התכשיטים נדירים ויפים, ויש גם יקב עם טעימות יין , וכמובן הג'ומריה של קהילת האתיופים שעוסקים בצורפות שזה נדיר וקדוש בפני עצמו . כיף לדעת שהתכשיטים מפורסמים בכל העולם.