תחנת רכבת לוד
שירותי רכבת בלוד (New Lod Railway Station)
תחנת רכבת לוד היא תחנה מרכזית בעיר לוד המשרתת קווים בין-עירוניים ומקומיים. נמצאת בכתובת יוספטל 5 ומשמשת כצומת תחבורתי עם חניון גדול, קניון חנויות ומשרדי רכבת ישראל במתחם. התחנה עברה שדרוגים מודרניים, מציעה נגישות למוגבלים ומעליות, ומתאימה לנוסעים מנמל התעופה ולקומוטרים המקומיים. המתחם מאובזר במיזוג אוויר, שירותי נוסעים ודרכי גישה נוחות להורדה ולאיסוף נוסעים.
- http://rail.co.il/
- +972 8-683-1222
-
שעות הפתיחה של תחנת רכבת לוד:
יום ראשון: 6:00 עד 23:00
יום שני: 6:00 עד 23:00
יום שלישי: 6:00 עד 23:00
יום רביעי: 6:00 עד 23:00
יום חמישי: 6:00 עד 23:00
יום שישי: 6:00 עד 14:00
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
מיקומו של תחנת רכבת לוד בלוד

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- חניון גדול וזמין
- נגישות ומעליות
- שדרוג מודרני ומיזוג אוויר
- קניון חנויות ושירותים בתוך המתחם
חסרונות
- חוסר צל ברציפים
- מגוון מוגבל של אפשרויות מזון
טיפים למבקרים
השתמשו בחניון הרחב והורידו נוסעים מהכניסה המסחרית; בקיץ הימנעו מהשהייה ברציפים החשופים והעדיפו להגיע מוקדם או להתמקם תחת הצל במתחם.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על תחנת רכבת לוד
האם יש חניה בתחנה?
כן, בתחנת רכבת לוד יש חניון גדול ושפע מקומות חניה שנגישים לנוסעים.
האם התחנה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן, התחנה מסונפת לנגישות מלאה עם כניסה נגישה, חניון נגיש ומעליות לרציפים.
אילו חנויות ושירותים יש במתחם התחנה?
במתחם יש קניון חנויות הכולל רשתות אופנה, סופר-פארם ושירותי קמעונאות נוספים וכן נקודות שירות לנוסעים.

שלמה גרינצייג
תחנה גדולה, יש חנויות בכניסה, יש מעלית, חניון גדול בחינם, תחנה מצוינת!
Mr. H
לאחרונה עברה שיפוץ מאסיבי. הרציפים היתיקים הוארכו. הכניסה והיציאה מבניין מסחרי גדול, בו שוכנים גם משרדי רכבת ישראל. המבנה העתיק מוסתר כרגע ונראה שעובר שיפוץ. תחמת לוד משמשת כצומת מרכזי לקוי הרכבת בישראל ובו נמצא המוסך המרכזי.
Bela Morris
הגעתי לתחנה במיקרה וגיליתי שיש שם חנויות נחמדות קניון קטן, אולי ? מהרתי לדרכי כי הגעתי מנתב'ג ורק רציתי להגיע לראשון. משם תפסתי מונית וביי ביי לרכבת שלא מתאימה לי כלכך לצרכים שלי.
אביחי טרכטינגוט
תחנת רכבת לוד, תחנה גדולה ומצלחת ממוזגת היטב התחנה נגישה יש בה חניה ודרך גישה נוחה מאוד לאנשים אשר רוצים להוריד ולאסוף נוסעים. במתחם התחנה יש חנויות נוספות כמו ללין, פוקס, סופר פארם, חנות נחות וחנות למוצרי אלקטרוניקה. ברגע שעוברים את הגדר (לאחר סריקת הרב קו) אין שרותים נוספים אז חשוב לשים לב להתפנות לפני. בנוסף יש בשטח התחנה פסנתר שעליו אפשר לנגן, קיימת גם ספריה בתחנה שניתן לשאול ממנה ספרים ולהחזיר אותם כאשר מגיעים לתחנה הסופית שלך. בתוך שטח התחנה יש כמו מיני תערוכה עם תמונות שמספרת את ההיסטוריה של התחנה. התערוכה חמודה מאוד ממליץ להגיע כמה דקות לפני הרכבת על מנת להסתכל ולבחון:) אגב פרט טרוויה מעניין תחנת לוד החדשה היא תחנת הרכבת השנייה בגודלה בארץ (הראשונה היא תחנת הרכבת ירושלים – יצחק נבון) בשטח של כ-4,000 מ"ר, מחצית ממנו עבור מסחר. היא כוללת 6 רציפים (3 רציפי אי) באורך של 350 מטרים כל אחד, כל אחד מהם מכיל 2 דרגנועים ומעליות. (הבאתי את המידע מוויקיפדיה)
Elad Koren
השדרוג של התחנה הביא אותה אל המאה ה21 וזה פשוט נפלא. חסר צל ברציפים ושווארמה בקניון. מלבד זאת, נקי, נעים וחניה בשפע