בזאר שטראוס צעצועים
חנות צעצועים בירושלים
בזאר שטראוס צעצועים היא חנות צעצועים הממוקמת בירושלים. העסק מדורג 4.3 כוכבים על בסיס 113 ביקורות. מציע: קנייה בחנות.
8.7
בזאר שטראוס צעצועים
- +972 2-535-9911
-
שעות הפתיחה של בזאר שטראוס צעצועים:
יום ראשון: 9:00 עד 20:30
יום שני: 9:00 עד 20:30
יום שלישי: 9:00 עד 20:30
יום רביעי: 9:00 עד 20:30
יום חמישי: 9:00 עד 20:30
יום שישי: 9:00 עד 14:00
יום שבת: 21:00 עד 23:00
מאפייני העסק
תשלומים
כרטיסי אשראי
שירותים
קנייה בחנות
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגלים
מיקומו של בזאר שטראוס צעצועים בירושלים

חיפושים נוספים
שאלות נפוצות על בזאר שטראוס צעצועים
האם יש כניסה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן, העסק מציע כניסה נגישה לכיסאות גלגלים.
האם ניתן לשלם בכרטיס אשראי?
כן, העסק מציע כרטיסי אשראי.
האם ניתן לקנות בחנות?
כן, העסק מציע קנייה בחנות.
מהן שעות הפתיחה של בזאר שטראוס צעצועים?
יום שישי: 9:00 to 14:00, יום שבת: 21:00 to 23:00, יום ראשון: 9:00 to 20:30 ועוד.

חני ואלינור כהן
בזאר שטראוס צעצועים היא החנות הכי כדאית לקניה בשכונת פסגת זאב לצעצועים ולציוד לבית הספר העובדים מאוד נדבים ונחמדים ומנהל החנות כל פעם מחדש מראה את הרצון לתרום לעזור מהלב.💙🤍
Boris Zamansky
מבחר לכל כיס ורצון. מחירים נוחים ודי ידידותיים גם למוצרים באיכות טובה. תגובה מהירה לאופנה בשוק ומלאי מספיק. מקום בילוי טוב של פעם בחודש כחודשיים, כדי לתגמל ילדים ולהתעדכן בחדשות של שוק הצעצועים.
מרים סונה
מצער ליקרוא ביקורת לא מחמיאה למקום כ"כ נעים וטוב. אם יש לכם מילה טובה או ביקורת חיובית כיתבו ופרסמו ועליכם נאמ' כי מכבדי אכבד. אבל אם יש לכם ביקורת שלילית - פנו לבעל החנות ודברו איתו - בטוחה כי יעזור יותר,מאשר תיכתבו כאן בפירסום רחב ופוגע לבעל החנות עם שם טוב ובעל מוניטין מוצלח. זיכרו- מה ששנוי (לש' שינאה) עליך ,אל תעשה לחבירך. בהצלחה לכולנו. טוב שם טוב מישמן טוב.
Daniel Pinhasov
חנות מדהימה,יפה,ושירות הלקוחות יוצא מן הכלל. צוות העובדים מקצועי ומתמצא ממש בכל. סבלניים וסובלניים. אני ממליץ ממש
orit barazani
היינו ביום שישי ב 30/10קנינו מוצרי תינוקות ..היה כתוב מחיר מסוים על מוצר ושבאים לקנות חייבו אותנו ביותר ממה שכתוב ..הוציאו לנו זיכוי ושבקשנו להחזיר כסף לא רצו ..ממש רמאים לפחות אם עשיתם טעות במחיר אז תפצו אותנו זה טעות שלכם ..התאכזבנו מאוד ..לא נחזור לשם אף פעם בלי נדר.