מסעדת דארנאס
מסעדה כשרה בטירת כרמל (Falafel Darnas)
מסעדת דארנאס היא מסעדה כשרה בטירת כרמל, ברחוב ז'בוטינסקי 62. המקום מציע אוכל ביתי חם וטרי במחירים נוחים, אווירה חמה וביתית ושירות מהיר. ידידותית למשפחות וקבוצות, עם תפריט לצמחוניים, תפריט ילדים ואפשרויות ישיבה בחוץ ומשלוחים. המסעדה ידועה במנות אסדו וניצלים נדיבות ובמחויבות לכשרות וניקיון, והקהל משבח את הערך לכסף והשירות המפנק.
- https://darnas.co.il/
- +972 4-857-5515
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של מסעדת דארנאס:
יום ראשון: 8:00 עד 19:00
יום שני: 8:00 עד 19:00
יום שלישי: 8:00 עד 19:00
יום רביעי: 8:00 עד 19:00
יום חמישי: 8:00 עד 19:00
יום שישי: 7:30 עד 14:00
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
מיקומו של מסעדת דארנאס בטירת כרמל

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- אוכל ביתי וטעים
- כשרות וניקיון
- שירות מהיר ומסביר פנים
- מחירים נוחים
חסרונות
- מקרים נקודתיים של טיפול או הגשה בעייתית של מזון
טיפים למבקרים
מומלץ להזמין מקום בשעות העומס; יש אפשרות איסוף ומשלוחים. יש תפריט ילדים וכיסאות תינוק — כדאי לבדוק מראש את אמצעי התשלום.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על מסעדת דארנאס
האם המסעדה כשרה?
כן — מסעדת דארנאס מציינת שיש כשרות, ונמנית כמסעדה כשרה.
האם ניתן להזמין מקום ומה מספר הטלפון?
כן, ניתן להזמין מקום מראש. טלפון להזמנות: +972 4-857-5515.
האם יש משלוחים ומה אמצעי התשלום המקובלים?
יש אפשרות למשלוחים ואיסוף עצמי. מקבלים מזומן, כרטיסי אשראי ותשלומים ניידים (NFC) — מומלץ לוודא זמינות שיטות התשלום בשעת ההזמנה.

pavel korolin
המקום נקי, מסודר וטעים אין פלצנות מיוחדת המנות שניצל בצלחת ענקית, אכלנו גם 3 אסדו בחלה היה ממש אחלה יצא לנו 55 שקל חלת אסדו +שתיה.
Zahavit Haim
כל פעם מחדש ,אוכל טעים וטרי,והכי חשוב כשר, מומלץ בחום על אוכל ביתי חם וטעים
elitsur lugassi
אוכל מצוין במחירים לכל כיס ושירות מפנק
אורית דנה
האוכל מאוד טעים. יש מבחר רחב של מנות, המסעדה נקייה והשירות מעולה. המסעדה מלאה באנשים ובכל זאת לא היינו צריכים להמתין בתור. מומלץ.
תומר אסיאג
נפל להם בגט על הרצפה והם הרימו אותו והגישו לבן אדם שלא שם לב, בנוסף מבקשים תופסת של 4 שקלים לתת נגיעת מריחה מטבוחה על הבגט. לא חסר מקומות לאכול על האש בטירת כרמל.