מוסך זאב
מוסך למכונאות רכב בחיפה
מוסך זאב הוא מוסך מוסמך למכונאות רכב בחיפה, בכתובת דרך יוליוס סימון 58. מוסך משפחתי בבעלות זאב ויניב, שמצטיין במקצועיות גבוהה, יחס אישי ושקיפות במחיר. מספק טיפולים שנתיים, תיקונים דחופים ואבחון תקלות מורכבות. המקום נגיש לכיסאות גלגלים ומציע שירות מהיר ואמין לאוכלוסייה המקומית. מוערך בדירוג 4.7 עם 94 ביקורות חיוביות, ומוכר בזמינות לטיפולים דחופים ולקבלת רכבים שהובאו בגרר.
מוסך זאב
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 4-841-8852
-
שעות הפתיחה של מוסך זאב:
יום ראשון: 7:45 עד 16:30
יום שני: 7:45 עד 16:30
יום שלישי: 7:45 עד 16:30
יום רביעי: 7:45 עד 16:30
יום חמישי: 7:45 עד 16:30
יום שישי: 7:45 עד 13:30
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
מיקומו של מוסך זאב בחיפה

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- מקצועיות גבוהה
- שירות אדיב וזמין
- מחירים הוגנים
- נגישות לכיסאות גלגלים וחניה נגישה
טיפים למבקרים
מומלץ לקבוע תור מראש כדי להבטיח זמינות. המוסך נגיש לכיסאות גלגלים ויש חניה נגישה; במקרה חירום מקבלים גם רכבים שהובאו בגרר.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על מוסך זאב
האם צריך לקבוע תור?
כן, מומלץ לקבוע תור מראש כדי להבטיח זמינות וזמן טיפול.
האם המקום נגיש לכיסאות גלגלים?
כן, יש כניסה נגישה למבנה ומגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים.
האם מקבלים רכבים שהובאו בגרר במקרים דחופים?
כן, המוסך מטפל גם ברכבים שהובאו בגרר ובתקלות דחופות בהתאם לזמינות.

נעמה קרני
למוסך זאב הגעתי במזל רב (!) דרך גוגל מחיפוש מוסך בקריות, אחרי שעברתי מרחובות. מהרגע הראשון שנחתתי שם הרגשתי שמדובר באנשים ישרים ומקצועיים. אני מטפלת ברכב שלי שם כשנתיים, ומרוצה מכל החוויה - בין אם בטיפול ברכב ובין אם בשיחה ודאגה לשלומי ? בפעם האחרונה שהגעתי לשם נאלצתי לגרור את הרכב לאחר שהתחמם לי בכביש שש. ולמעט תשלום על העבודה וחלק קטן שהיה חסר - לא נאלצתי לשלם על שום דבר מעבר, כאשר ברור לי שבמוסך אחר יכלו בקלות לנצל את העובדה שאני בחורה ושמדובר ברכב ישן, ולנסות לתקן משהו יותר גדול בשביל הכסף. ממליצה מאוד בין אם לטיפולים שוטפים בין אם לתקלות. אין עליהם!
Ahuva Levi
מוסך הבית. זמין אדיב מקצועי. שווה להגיע
Effi Black
מקצועיות ואמינות ללא פשרות!
רעות קיסר
ואו זאב היקר ויניב בנו המדהים! הגעתי ביום בשעות הבוקר המוקדמות, יום חג! קיבלו את פניי בחיוך ואדיבות. בדקו את הרכב באדיבות אחרי שנדלקו מספר נורות שאמרו לעצור את הרכב. אנשים אמינים, מקצועיים, קשובים, בעלי ידע רב וניסיון. פשוט מלאכים!
אסנת ביטון
מקצועיים ועובדים בזריזות. פקידה מאד נחמדה.