אאוטבק
פאב בזכרון יעקב (Outback)
פאב אאוטבק בזכרון יעקב הוא בר שכונתי חמים ולא פורמלי המציע אוכל ברי וקוקטיילים לצד מבחר בירות ויינות. ממוקם ברחוב המייסדים 49, המקום בולט באווירה ביתית, הופעות חיות מדי פעם ונגישות מלאה לכיסאות גלגלים. המקום מציע מנות גדולות וטריות, שירותי בר ונשנוחים, וכן אפשר להביא כלבים. מתאים גם למשפחות ולערבי הופעות; מומלץ להזמין מקום מראש בערבים עמוסים.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 53-554-9889
-
שעות הפתיחה של אאוטבק:
יום ראשון: 19:30 עד 1:00
יום שני: סגור
יום שלישי: 19:30 עד 1:00
יום רביעי: 19:30 עד 1:00
יום חמישי: 19:30 עד 1:00
יום שישי: 21:30 עד 3:00
יום שבת: 19:30 עד 1:00
מאפייני העסק
מיקומו של אאוטבק בזכרון יעקב

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- אוכל טעים ומנות מושביעות
- אווירה חמה ולא רשמית
- נגישות מלאה לכיסאות גלגלים
- קוקטיילים ובירות מגוונים
חסרונות
- שירות לא עקבי ותלונות על קבלת פנים ויחס המלצרים
טיפים למבקרים
מומלץ להזמין מקום מראש בערבים עמוסים או לקראת הופעות, והגיעו מוקדם אם תרצו שולחן בחוץ. המקום נגיש לכיסאות גלגלים ומאפשר כניסת כלבים.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על אאוטבק
האם ניתן להזמין מקום?
כן, ניתן להזמין מקום מראש בטלפון +972 53-554-9889.
האם אפשר להביא כלבים?
כן, מותר להביא כלבים והחלל ידידותי לחיות מחמד.
האם המקום מספק משלוחים?
לא, נכון לכתיבה המקום לא מספק שירותי משלוחים; ניתן לאכול במקום או לשבת בחוץ.

סופיה ללצוק
אוכל טעים אנשים טובים
Eran Koren
תענוג - מקום מקסים, נעים וטעים. הגענו 5 מבוגרים ו4 ילדים כי היינו בהפנינג במדרחוב וחיפשנו מקום לילדים הרעבים, כולל נגישות לכסא גלגלים, והמקום הזה היה מושלם וכולנו נהנו מאד. מנות גדולות, טעימות וטריות ושירות עם כל הלב. אמנם מבחינת האוכל מבחר מצומצם יחסית בתפריט ומנות בסגנון של פאב, אבל כל מה שהזמנו למרכז השולחן היה טעים וגם הטבעונים נהנו מאד. תודה, מומלץ ובהחלט נשוב
gadi bh
לא ממליץ !!!!!. בכניסה לא הייתה /היה אף אחד/ת כמו שנהוג לקרוא לזה מארחת לחצר המתנו דקות ארוכות ושלא יגיעו אלינו נכנסנו וראינו שולחן פנוי מיד פנה אלינו מלצר עם פרצוף חמוץ ומתנשא "אתם לא יכולים לשבת פה " הסברתי לו א. שלא היה מי שיקבל אותנו בכניסה , ב . אין אנשים שממתינים בחוץ לכנס , ג . שולחן פנוי ומוכן להושבה מה הבעיה לאאא לאא תצאו מפה לכניסה עד שהמארחת תקבל אותכם ו תלווה אתכם בחזרה הלכנו לכניסה ביקשתי מהמארחת לכנס במקרה חזרה לכניסה אמרה לי איך נכנסתם הסברתי לה שאת לא נכחת פה הרבה מאוד זמן ...אז קיבלתי נזיפה ממנה שהיא מאוד הייתה עסוקה והיינו צריכים להמתין כמה זמן שצריך עד שאני הסיים.... בגישה מאוד מזלזלת ואף מתנשאת.. ממש גועל נפש של גישה וקבלת פנים !!!!! בסופו של דבר נכנסנו יתישבנו ניסינו להתעלם מכל הקבלת הפנים המכוערת שקיבלנו האחד מהמלצר השני מהמארחת """ שאלנו אם אפשר לעשן נאמר לנו לא על אף שאנחנו יושבים בחצר ומשמאל שולחן של מעשנים מימין שולחן של מעשנים מאחורינו שולחן של מעשנים בקיצור רוב היושבים מסביבנו וצמוד אלינו מעשנים !ללא כל עוררין על כך !!! על כל שולחן ששאלנו אותה למה השולחן הזה מותר לו אמרה הם שולחן חיצוני מותר ואלה שאלנו ? אלה השיבה לנו"שולחן של חברים טובים של בעל הבית ולהם מותר פה באותו הרגע אחד מביט לשנייה בעיניים בהלם וחשבנו שאנחנו הוזים ועוד רגע נופלים מהכיסא איזה תשובה טיפשית לא ידענו אם לבכות או לצחוק באותו הרגע . **לאחר מכן מיד שיצאנו מהמקום הזייה עלינו שתי רחובות למעלה יש שם פאב מגניב וכמויות של אנשים ויחס מדהים ומכבד ומה שמעיד על היחס וקבלת פנים לכלל ה מבלים במקום לא סתם יש להם הרבה מאוד אנשים /לקוחות מרוצים!!!***אנחנו מאוד נהנינו מאוד שם !!!!.
Galit ben haush _
חוויה מזעזעת ראשית הגענו היה מלא אחריי מספר דקות התפנה מקום.פנינו למלצר שהיה אנטיפט בלשון המעטה וממש כעס עלינו שגילה שהמארחת לא הושיבה אותנו וביקש שנצא מיותר לציין שהמארחת לא הייתה בכניסה שהגענו. פנינו למארחת שהייתה לא נחמדה בדיוק כמוה. התיישבנו במשך 15 דקות התעלמות טוטאלית פניתי בסוף לברמן היחיד שחייך וביקשתי שירות ורק שביקש המארחת וניגשה אלינו ביקשנו מאפרה. נאמר לי שאסור לעשן שמסביבנו כולם מעשנים אז שאלתי לפשר הבקשה נאמר לי להם מותר הם חברים של בעל המקום . ולמה לשולחן הזה מותר הם הגיעו קודם. הבנו בסוף שאנחנו לא רצויים ופשוט הלכנו בבושת פנים. למקום הזה אני לא אחזור זה בטוח!!!
בילי ברק
פאב חמוד, מקורה אבל התחושה שהוא בחוץ. הופעות חיות, יין חופשי, כיבוד קל. מקום בהחלט שמח. ניתן להזמין אוכל נוסף בתשלום. פעם בחודש שירי א"י תחת ניצוחה של חווי המקסימה. פתוח כל יום וכפי ששמעתי, החומוס הכי טעים באזור. מומלץ בחום רב.