מורג עסק של אוכל
מסעדת מזון לנשמה בגן הדרום
מורג עסק של אוכל היא מסעדת מזון לנשמה בגן הדרום המספקת תפריט ביתי, טרי ומגוּון. המקום ידוע באווירה חמה וביתית בגינה מטופחת, אירוח אישי ושירות מהיר לאיסוף עצמי או מקבלת שירות מהרכב. מתאים לבראנץ' וארוחת צהריים משפחתית המחפשים טעמים ביתיים ואיכות גבוהה. המנות מצטיינות בטריות, יצירתיות ונגיעות מתוקות ומלוחות, ומושכות מבקרים שמחפשים חוויה נעימה עם יחס אישי ומחירים הוגנים יחסית.
- +972 54-533-0024
-
שעות הפתיחה של מורג עסק של אוכל:
יום ראשון: סגור
יום שני: סגור
יום שלישי: סגור
יום רביעי: סגור
יום חמישי: סגור
יום שישי: 10:00 עד 15:00
יום שבת: 9:00 עד 17:00
מאפייני העסק
מיקומו של מורג עסק של אוכל בגן הדרום

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- אווירה חמה וביתית
- אוכל טרי, טעים ומגוון
- אירוח ושירות אדיב ואישי
- גינה פסטורלית ומרווחת
טיפים למבקרים
הזמינו מקום בסופי שבוע או בחגים כדי להבטיח שולחן; מומלץ לנסות את הספיישלים והמלבי. קיימת גם אפשרות איסוף עצמי ושירות מהיר מהרכב.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על מורג עסק של אוכל
האם צריך להזמין מקום מראש?
מומלץ להזמין במיוחד בסופי שבוע ובחגים כדי להבטיח מקום, בעיקר לשעות בראנץ' ולמקומות הישיבה בגינה.
האם יש אפשרות לאיסוף ומהשירות מהרכב?
כן. יש אופציות איסוף עצמי וכמו כן מסלול לקבלת שירות מהרכב לנוחות הלקוחות.
אילו ארוחות מוגשות בדרך כלל במקום?
המקום מתמחה בבראנץ' וארוחות צהריים בסגנון ביתי ונשמה, עם מנות פתיחה, מנות עיקריות ומתוקים כמו מלבי וספיישלים עונתיים.
עסקים נוספים בקרבת מקום
משתלה
מסעדה • 233 מטר
ביזיקום | BZ-COM
חנות מחשבים • 398 מטר
ביה"ס להצלה בבריכה וים
בית ספר • 465 מטר

Sharon morovati
מקום מרגיע ופסטורלי, אוכל ברמה גבוהה בסגנון א. בוקר/ בראנץ', מאוד בייתי, טרי וטעים מאוד! האווירה משרה רוגע והאירוח של מורג רק מוסיף לכל הסיפור. חוויה קסומה ✨
Arkadi Maister
אתחיל מהמצויין - האוכל טעים ומעניין. האוירה של הגינה הכפרית בפרדס מוסיפה לחוויה הקולינרית .מחירים הוגנים. ארוחת בוקר לשלושה עלתה כ170 שח. המנות משאירות טעם של עוד גם בגלל שהם טעימות אבל גם בגלל שהם קטנות יחסית למה שיש במסעדות אחרות . הייתי מוכן להוסיף עוד 10 שקלים כדי לקבל מנה גדולה יותר. השרות טוב וכל הצוות מתאמץ לרצות את הסועדים וגם את אלו שממתינים לשבת. לפי הקצב של הוצאת המנות יש הרגשה שהמטבח קטן או הצוות במטבח ממש קטן .אם מזמינים משהו אחר ולא ג'חנון, המנות יוצאות ממש לאט, כ25-30 דקות. כל הריהוט בגינה ממש בסיסי ומזכיר יותר פינות זולה בצבא , כאלו שאוספים בפסח ליד הגרוטאות . לסיכומו של עניין . אם שומרים על ראש פתוח זוג או קבוצה של מבוגרים בהחלט יכולים להנות שם מארוחת בוקר ,אם באים עם ילדים קטנים זה יכול להיות פחות נעים .
Anatoliy Datsenko
אוכל טעים מאוד, ממליץ בחום. תודה רבה
בר מזור
קודם כל נמצא במיקום כזה כיפי,בגינה גדולה עם מלא שמש ודשא ,שזה כבר תורם לאווירה , עם מוזיקה כיפית ברקע, והאוכל !!! מדהים!!! הכל כל כך טעים,טרי , תמיד יש חידושים וגיוון , פשוט חווית שבת מושלמת !
Doreen Ohayon
אוכל שמלא אהבה מרגישים בכל ביס! אווירה נעימה אירוח ביתי ושירות אדיב. ממליצה לא לוותר על המלבי והספיישלים! מורגי את מדהימה! תודה עלייך!🤩🙏