צימר ארומנטיקה
מלון ריזורט בבן עמי
צימר ארומנטיקה הוא מלון ריזורט רומנטי במושב בן עמי, בלב טבע שקט. הצימרים ובקתות העץ מציעים חוויה מפנקת עם ג'קוזי פרטי, חצר מטופחת ופינות ישיבה פרטיות. המקום נודע בניקיון גבוה, שירות אדיב של הבעלים ומיקום נוח ליד אטרקציות מקומיות. מתאים לזוגות המחפשים רומנטיקה ונופש שקט, עם תשומת לב לפרטים ועיצוב חמים.
צימר ארומנטיקה
- +972 53-937-5161
מיקומו של צימר ארומנטיקה בבן עמי

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- ניקיון גבוה ומחשבה על פרטים
- שירות אדיב ואישי מבעלי המקום
- אווירה רומנטית ובקתות מטופחות
- מיקום נוח ליד אטרקציות מקומיות
חסרונות
- אין בריכה באתר
- אין אפשרות לעשות על האש
טיפים למבקרים
הזמינו מראש במיוחד בסופי שבוע פופולריים. אם חשוב לכם גריל או בריכה, וודאו זאת לפני ההזמנה והשאלו את הבעלים על המלצות לטיולים בסביבה.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על צימר ארומנטיקה
האם יש ג'קוזי בצימרים?
כן, ברוב הצימרים ובקתות העץ יש ג'קוזי פרטי כפי שמוזכר בביקורות.
האם יש בריכה או אפשרות לעשיית על האש?
אין בריכה במקום ולא קיימת אפשרות לעשות על האש, לפי ניסיון אורחים שציינו זאת בביקורות.
כיצד ניתן ליצור קשר ולהזמין?
ניתן ליצור קשר בטלפון +972 53-937-5161 להזמנות, שאלות ועדכונים.

רחלי אובליגנהרץ
נקי, מאובזר ונוח. מיקום טוב קרוב להרבה אטרקציות ודברים לעשות בעלים נחמד ושירותי, עזר בכל שאלה. חיסרון- אין בריכה ואין אפשרות לעשות על האש
Guy Nepo
שלי וקסלר
הגענו אני ובן - זוגי לצימר:" ארומנטיקה " { בבן - עמי} המקום היה פשוט............ WOOW. בעלה של; ורדה קיבל את פנינו בנעימות, וחיוך. הסביר לנו על כל דבר ודבר שנמצא בצימר. מקום מטופח ויפהפה. עם: ג'קוזי { שמסביב היו נרות. שמאוד הוסיפו לאווירה ולמקום עצמו. גם בשניי צידיי המיטה עמדו נרות בתוך כוסות מיוחדים שמאוד, הוסיפו!! בפינת הישיבה שנכנסים לצימר גם היה אבן מיוחדת שעמדה באמצע והיה בפנים נר. המיוחד במקום הוא הצימר. גם מבחוץ וכלפיי פנים. הכל מאובזר. הכול מונח במקומו. קיבלנו ארוחת בוקר { בהזמנה, כמובן.} עשירה, ואנינת טעם. המיטה הייתה מוצעת ויפה מאוד. גם הדלת של המראה שנפתחה והובילה לחדר - האמבטיה { מסודרת, ונקייה. עם סבונים מוצקים ונוזלים ריחות נעימים מאוד} בהחלט חושבת שנחזור בשנית. תודה רבה לורדה המקסימה ובעלה, ולאחד שהכין וטרח את ארוחת הבוקר. תודה רבה!!!!
Lori Solat
Excellent location, beautiful and clean accommodations. TV, wifi, jacuzzi, heated towel racks, wood burning stove, little mirpesset, kitchenette. Owners so sweet. English or Hebrew speaking. Highly recommend. We will for sure go back!
אורית וינטר
אירוח מעולה בקתות עץ מושקעות ,מקום יפה שקט בקרבת העיר למרכז קניות .