באתר Zips אנחנו מאמינים שהדירוג האמיתי של העסק הוא הרבה יותר מאשר ממוצע הדירוגים שהוא קיבל באינטרנט.
על מנת להציע לך דירוג אמין ולאפשר לך לבחור עסקים ונותני שירות באופן מושכל, אנו משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת עם אלגוריתם שמשקלל את הפרמטרים הבאים:
ביקורות גולשים: התוכן, האיכות והעיתוי האקטואלי של כל ביקורת.
ניתוח טקסט של דירוגים: ניתוח הטקסט של כל ביקורת, באופן שמבין את החוויה האמיתית של המבקרים בעסק.
דירוגים: הכמות, הטווח והאיכות של כל דירוג.
כך לדוגמה, עסק שמקבל גם ביקורות טובות וגם ביקורות שליליות, יקבל באלגוריתם שלנו ציון נמוך ביחס לעסק שמקבל רק ביקורות טובות.
הציון הסופי של zips נותן לך את הדירוג האמיתי של העסק, ומאפשר לך להשוות בינו לבין עסקים ונותני שירות באותה הקטגוריה.
יוסי מירום
חנוֹת תגרים (חאן אל תוג'אר) ווייז : לכתוב קיבוץ בית קשת . בצומת הפנייה לקיבוץ לעצור ולחנות סמוך לצומת . לחצות לצד הנגדי של כביש 65 לעבר חנות תגרים . יש שלט באתר מיקום : כיוון נגדי לקיבוץ בית קשת עברו השני של כביש 65 בצומת . חנייה מוסדרת : לא הנגשה : לא חניון פיקניק : לא דרגת קושי : קלה רכישת מזון ומשקאות : לא שירותים : לא שימו לב : חציית הצומת לעבר החאן מסוכנת ויש לנהוג משנה זהירות . אודות : אתר ארכיאולוגי של חאן (אכסניה) ממלוכי גדול, בגליל התחתון, בצומת הכניסה לקיבוץ בית קשת, (נתיב דרך הדואר הקדומה) החאן נבנה סביב חצר מרכזית ובה באר. באתר מסגד מפואר ששרידי שלושת צריחיו נותרו . החאן הוקף חומה (אולי מאוחרת), (מאה 16 ?) מקור השם : שוק סוחרים שהתקיים סביבו . מעבר לכביש , לכיוון בית קשת מימין לפנייה ישנם שרידים נוספים . אלו הם שרידי קלעת אל חאן (או מצודת החאן) מיקום : על הגבעה ממול חנות תגרים המצודה הגנה על החאן המבודד מהתקפות. החאן נבנה במקום נמוך על הדרך הראשית ולכן נזקק להגנה . החוויה : שופכת אור על עברה ההיסטורי של ישראל שהיה רצף של תהליכים ומאורעות בצל כיבוש מתמיד בידי אימפריות שלא גבלו בארצנו וממלכות סמוכות שכבשוה . מומלץ בחום יוסי מירום , מנכ"ל מערך "ישראל והעולם"
ניתאי שמחה
fahedt10 twafra
Евгений Розен
ליהוא זיסברג
שרידי חאן ענק ותחנת דרכים מבוצרת מהתקופה העותמנית מהמאה ה 15. המקום אינו שמור או מוגן וצריך למצוא אותו בינות לצמחייה העבותה. ניתן לראות את שרידי העבר המפואר: קמרונות של מה שאולי היה מסגד ענק, מסד של קירות ענק וחדרים ניכרים בשטח. מעבר לכביש שרידי מבצר שהגן על הדרך והמקום.