Muler Cake Shop
בית קפה ברמת גן
Muler Cake Shop הוא בית קפה וקונדיטוריה ברמת גן, בכתובת דרך נגבה 15. המקום מתמחה בעוגות מעוצבות וקינוחים לצד תפריט קפה, ארוחות בוקר ובראנץ', ומשלב גם מנות פסטה וסלטים. אווירה חמה וביתית, בעלות נשית, ידידותי ללהטב"ק+ ולכלבים, עם כניסה נגישה לגלגלים ושירותים. מקום מציע Wi‑Fi חינם, שירותי אספקה ואיסוף עצמי, ומוכר עוגות מיוחדות לאירועים. פתוח בסופי שבוע ונחשב לאופציה טובה למשפחות וזוגות המחפשים אווירה לא רשמית ונעימה.
- http://muler.co.il/
- +972 54-721-8287
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של Muler Cake Shop:
יום ראשון: סגור
יום שני: סגור
יום שלישי: סגור
יום רביעי: סגור
יום חמישי: 18:30 עד 23:00
יום שישי: 9:00 עד 15:00, 18:30 עד 23:00
יום שבת: 9:00 עד 15:00, 18:30 עד 23:00
מאפייני העסק
מיקומו של Muler Cake Shop ברמת גן

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- עוגות וקינוחים מעוצבים ואיכותיים
- אווירה חמה וביתית
- נגישות וידידותיות (להטב"ק+, כלבים)
חסרונות
- זמני המתנה להגעה של מנות עלולים להיות ארוכים
- מחירים יחסית גבוהים
טיפים למבקרים
הזמינו עוגות או מנות מיוחדות מראש במיוחד לאירועים. שימו לב שההגשה יכולה לקחת זמן — כדאי להגיע מוקדם או להזמין לאיסוף אם ממהרים.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על Muler Cake Shop
האם המקום פתוח בשבת?
כן, לפי ביקורות המקום פתוח בסופי שבוע ובשבת.
האם אפשר להזמין עוגה מעוצבת לאירוע?
כן, הקונדיטוריה מכינה עוגות מיוחדות לאירועים. מומלץ לתאם ולהזמין מראש לקבלת התוצאה הרצויה.
האם יש כניסה נגישה ומה לגבי חנייה?
יש כניסה נגישה לכיסאות גלגלים ושירותים פנימיים, המקום ידידותי לכלבים. לגבי חנייה מומלץ לבדוק באזור או להגיע מוקדם.

Efrat Aharoni
אוכל טעים. שירות טעון שיפור, מייבשים את הלקוח מרגע שמתיישבים, לוקחים הזמנה ועד שהמנה מגיעה, לוקח להם 45 דק! לא כיף.
Tomer Nahshon
מקום מקסים וקטן של בית קפה עם פסטה ועוגות. הרגשה ביתית ושירותיות מעולה.
רונית מאור
בית קפה ,עוגות, איטלקית. אוכל טעים, הזמנו פסטה , סלט וקפה קר. יש עוגות שנראות נפלא. אוירה ביתית, שירות מעולה, פתוח בשבת. לא זול בכלל.
Asher Levi
פחות ביקורות על ארוחת בוקר וחבל. יש מקום ישיבה בחוץ על הדק, ארוחת בוקר די בסיסית וסלטים כיפיים. אפרול במחיר שפוי יחסית להיום. מ 12 בצהריים מגישים גם פסטות שלא יצא לטעום (הגעתי מוקדם) אבל בהזדמנות הבאה בטח אנסה. במקום מתוקים שנראים מדהים וכנראה גם גולת הכותרת של המקום. המקרונים שלקחתי היו טעימים ונימוחים מרגיש. שמושקע וברמה. קפה שכונתי חביב. תפרגנו.
Mila Steiner
הזמנתי מהקונדיטוריה עוגה מעוצבת מיוחדת ליומהולדת 40. לאורך כל התקשורת עם יוליה סיכמנו על מה שיתאים בדיוק לעיצוב שרציתי . העוגה יצאה פשוט וואו!!!! ואף אחד לא האמין שהקישוט של הקוקטייל למעלה זה מקרמל! והכי הכי חשוב שהעוגה בפנים שהייתה רד וולווט, הייתה כל כך טעימה בטירוף , לא נשאר פירור!!! המון תודה לאלופה שהכינה עבורנו :) בהחלט נזמין ונמליץ גם לאירועים הבאים.