מסעדת היבה
מסעדה בתל אביב - יפו (HIBA Restaurant)
9.6
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 52-385-2387
- לצפיה בתפריט
-
שעות הפתיחה של מסעדת היבה:
יום ראשון: 18:00 עד 23:00
יום שני: 18:00 עד 23:00
יום שלישי: 18:00 עד 23:00
יום רביעי: 18:00 עד 23:00
יום חמישי: 18:00 עד 23:00
יום שישי: 18:00 עד 23:00
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום למסעדת היבה
מלון פליי מידטאון תל אביב - PLAY Midtown Tel Aviv Hotel
בית מלון בתל אביב - יפו
דרך מנחם בגין 144a, תל אביב-יפו
מאי לי ביוטי - הדגשת תווי פנים מיקרופיגמנטציה, גבות מיקרובליידינג, מיקרושיידינג, הדגשת שפתיים, אייליינר הדגשת קו ריסים
מכון יופי בתל אביב - יפו
מגדלי מידטאון, דרך מנחם בגין 144, תל אביב-יפו, 6492102
לשם - משרד עורכי דין ונוטריון
משרד עורכי דין בתל אביב - יפו
מנחם בגין 144א, מגדל "מידטאון", קומה 29, 6492124
בנימין מלכא חברת עורכי דין | עורך דין פלילי | עורך דין צבאי
משרד עורכי דין בתל אביב - יפו
דרן מנחם בגין 144 מגדל מידטאון, תל אביב-יפו, 6492102
מסעדות בקרבת מקום למסעדת היבה
מאפייני העסק
קהל
ידידותי ללהטב"ק+ידידותי למשפחותמרחב בטוח לטרנסג'נדרים
הצעותאלכוהולאפשרויות צמחוניותבירהייןמנות טבעוניותמנות פתיחהמשקאות חריפיםקוקטייליםקפה
תכנוןיש צורך בהזמנה מראשניתן להזמין מקום
מתקניםשירותיםWi-FiWi-Fi בחינם
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
תשלומיםמזומן בלבדתשלומים מהנייד באמצעות NFCכרטיסי אשראי
אפשרויות הסעדהארוחת ערבקינוחמקומות ישיבה
מאפיינים בולטיםאחקוקטיילים מעולים
מאפיינים אחריםאווירה: חמים וביתיאפשרויות שירות: לאכול במקום
הצג עוד מאפיינים
Zeevik Pincus
אין ספק שאם היה מישלן בארץ, היבה הייתה מככבת. המקום מוקפד ברמה היסטרית! תודעת השירות גבוהה מאוד, והשירות היה אדיב, חם, חייכני ומצוין. תשומת הלב לפרטים הקטנים (ברמת ה-לוודא אם מישהו שמאלי כדי לערוך לו את הסכו"ם בהתאם) ובחוויה הכוללת פשוט מדהימה. והאוכל - כמה זמן לא התרגשתי ככה מאוכל... הכול היה טעים ומוקפד ונהדר. וחלק מהמנות ריגשו אותי מאוד במשחק שלהם על המסורת מול המודרני. המקום יקר, אין ספק. אבל אם אתם אוהבים חוויות קולינריות, זו חוויה מיוחדת ובלתי נשכחת ששווה כל אגורה. אני ממליץ בחום!
אבידור צבי
ביקרנו בהיבה זוג לארוחת ערב סבב שעה 21:00. עלות 530 לאדם, זיגוג יין 7 חציי כוסות 220 לאדם. קוקטייל עלה סביב 50 ש"ח. (מחיר נכון לאוגוסט 2023) אווירה ולוגיסטיקה: הגישה למקום נוחה ויש חניה בקרבת המסעדה בחניון בית אגד, המסעדה מעוצבת בסגנון מודרני, הכנסת האורחים נהדרת וכבר בכניסה אתה מרגיש שאתה חלק מהמטבח ואף עובר דרכו לטעימה ראשונה, צוות המלצרים והשפים אדיב וקשוב, מייעץ ומסביר כל דבר ואף עונה על שאלות, במהלך הארוחה קיבלנו הסבר מפורט לכל מנה או יין ואף חלק מהמנות מורכבות בשולחן עצמו. התלונה היחידה שיש לי בנושא הזה היא *נוחות הכיסאות לא טובה* ודורשת שיפור בהקדם. האוכל: התפריט כולל 12-14 מנות חלקם בגודל ביס, מבוססות על המטבח הים תיכוני והטריפוליטאי עם נגיעות עדינות של אסייתי. כל המנות מתוחכמות מאוד, נעימות לכך מעניינות וחדשניות, בן זוגי לא אוכל פירות ים וחזיר ונעשתה התאמה מצויינת בתפריט על ידי חלופה של דג במנות בהם הוגשו פירות ים. התפריט כלל מנות דגים נעים ומבושלים, מנת בשר, וקינוח ועוד 3 ביסוניי קינוח. ראוי לציין את מנת הבריוש והחמאה הלקטית שלוותה את הארוחה והייתה מדהימה , גם מנת הטורו טונה לימון כבוש וקדאיף הייתה מצויינת, וכך גם תפוח האדמה שבושל בחציר ומקליפותיו עשו חומץ עשיר. זיווג היין : מבין הזיווגים הטובים שהיו לנו , כלל בין 7-8 חציי כוסות יין , כולם ייחודיים מאוד וחלקם אף בלעדיים במסעדה, הם כוללים יינות תוצרת ישראל לצד יינות מצרפת, ספרד, מרוקו, יוון . כל היינות היו קלילים בעלי גוף עדין המותאמים בצורה טובה לארוחה ולא מכבידים אליה . הטעימה כללה 2 ינות אדומים אחד בהיר ומדהים והשני קצת יותר כבד ודומה לריוחה מעט, שאר הינות היו על בסיס לבנים דבר שאהבנו מאוד ! ההסברים היו מפורטים וממצאים וניתנו על ידי הסומלייה המקצועי מאוד של המסעדה. זמן הארוחה: שעת ההתחלה הייתה הסרביס של שעה 21 , אני הייתי ממליץ להם להזיז את כל הסרביסים חצי שעה אחורה כי ארוחה שנגמרת ב24 בלילה באמצע שבוע זה טיפה מאוחר. ישבנו בין 2.5 ל3 שעות . ונהנינו מכל רגע . לסיכום: אין לי ספק שדירוג מישלן יגיע למסעדה הם יזכו לכוכב אחד לכל הפחות , מדובר בארוחה מודרנית חדשנית עם טעמים ים תיכוניים, ישראלים והשפעה מהמטבח היהודי טריפולטאי . אנחנו נחזור להיבה לחגוג אירועים נוספים בעתיד, תודה רבה ליוסי שיטרית ולצוות המסעדה על חוויה מצויינת (בתקווה שתחליפו כיסאות בפעם הבאה שבאים)
Christina So
הגעתי עם ציפיות גבוהות מאוד מהביקורות שקראתי, יצאתי מאוכזבת. מצפים לטעמים שונים ומיוחדים ולא מקבלים זאת, מנות מלוחות מידי, יש מספר מנות שלא הצלחתי לסיים. לא מרגישים אינטימיות/חמימות בגלל ההושבה אחד על יד השני ולא מול...(רוצים שיראו את המטבח), קצת מרגיש רובוטי. לא היה מיוחד ביחס למחיר , יצאתי רעבה.
nabeh kasem
אז ככה הגענו מהצפון במיוחד למסעדה , חיכינו חודש… שתי המנות הראשונות היו מצויינות המנות האחרות פחות , ציפיתי לקבל יותר קיק במנות , משהו שיתפוצץ בפה , זה קרה בעיקרית ועוד שלוש מנות , והשאר טעים אבל ציפיתי ליותר הייתה מנה שלא סיימתי אותה כי היה טעם מאוד מאוד מר שחיסל לי את כל הטעמים בפה , הגיע מלצר לקח את המנה ולא שאל איך הייתה למרות שלא סיימתי ! פה הרגשתי ששילמתי כסף סתם המנה העיקרית הייתה טעימה אבל ממש קטנה .. הקינוח הראשון היה ממש טעים וגאוני , השני היה טעים אבל פחות והשאר רגילים ציפיתי להרבה מעבר האווירה הייתה מצויינת במהלך החוויה אף אחד לא שאל איך המנות אם טעים לנו ! רק בסוף שיצאנו מהמסעדה
ben ochayon
לא משהו, ולא מומלץ כל כך. הרבה אנשי צוות, יש מלצר ליין ומלצר לאוכל שזה נחמד, המנה הראשונה שקיבלנו הייתה מעולה מין שילוב של כמה מנות קטנות נחמדות. ומשם פשוט ירידה ברמה שלא סיימנו את המנות ביס שניים וזה מספיק אי אפשר יותר.. וששאלו אותנו הכל בסדר? אמרנו שזה לא טעים לנו אבל זה לא שינה להם שום דבר. בסוף השארנו ביקורת לצוות וסיפרנו שהחוויה לא הייתה טובה, כולכם נחמדים היין מעולה והשירות טוב אבל האוכל לא טעים וגם הקינוח מתחכם מדי ופשוט לא כיף בפה הם אמרו שהם מצטערים וזהו. סיימנו בחשבון של 1,500₪ ויצאנו בתחושה שחבל על מקום כזה יפה עם שם ודיבור סביבו שזו החוויה שאתה מקבל.