פיצה פדאל
פיצרייה בקרית אתא
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 4-845-0000
-
שעות הפתיחה של פיצה פדאל:
יום ראשון: פתוח 24 שעות
יום שני: 0:00 עד 1:30, 9:00 עד 1:30
יום שלישי: 9:00 עד 1:30
יום רביעי: 9:00 עד 1:30
יום חמישי: 9:00 עד 1:30
יום שישי: 9:00 עד 16:00
יום שבת: 20:00 עד 0:00
עסקים נוספים בקרבת מקום לפיצה פדאל
עו"ד נופר לנקרי - נדלן ומקרקעין , פרטי מסחרי והתחדשות עירונית .
עו"ד למקרקעין בקרית אתא
זבולון 3, קרית אתא
פיצריות בקרבת מקום לפיצה פדאל
מאפייני העסק
הצעות
אפשרויות צמחוניותארוחות לילהארוחות קלותמנות פתיחהקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדיםתפריט ילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
תשלומיםכרטיסי אשראיכרטיסי חיובתשלומים מהנייד באמצעות NFC
אפשרויות הסעדהארוחת בוקרארוחת צהרייםארוחת ערבהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםמתקנים: שירותיםמאפיינים בולטים: שירות מהיר
הצג עוד מאפיינים
meir ben odiz
אחת הפיצות הטעימות שאכלתי! הכל מושקע ובשפע 🤩
yossi
חברים, לא להתקרב!! עשיתי הזמנה של משפחתית, הפיצה הגיעה שרופה ונוטפת שמן. בקושי היה קשה בפיצה, וגם המעט שהיה, היה שרוף לחלוטין. זלזוזל נוראי בלקוחות.
Nir Hayun
בניגוד להרבה אנשים בקריית אתא אני ממש אוהב את פיצה פדאל. אני חושב שיש לה טקסטורה מדהימה ושהיא נמסה בפה. הבצק שלה מדהים ולא חוסכים בגבינה. אפשר לקחת אותה לשלב הבא עם גבינה מעט יותר איכותית, תוספות טריות ולא משימורים אבל כפיצה בכללי היא מעולה לטעמי. המקום עצמו כן דורש שיפוץ, הוא יחסית מיושן והמטבח דורש נקיון אבל לפיצרייה בקריית אתא זה סביר. המחיר הוא אטרקטיבי והשירות שלהם בסה״כ אחלה.
חן צדיק
באנו לאכול גלידה, הגלידה היתה מעולה והשירות היה טוב. המקום כשר למהדרין בהשגחה של הרבנות המקומית אבל בתור חרדים אי אפשר לשבת שם שהמלצרית עם חולצת בטן וטייץ, חבל
nick meron
שיחת טלפון אחת עם סניף קרית אתא הספיקה לי. קיבלתי יחס מזלזל ומעליב מנציג שענה לי. לא הפסיק להגיד ולצעוק עליי ״דבר כבר מה ישך?״ כאילו אני אשם בזה שטלפונים מצלצלים שם והוא לא שומע כלום. ניסיתי לגלות סבלנות כלפי האיש אבל לקראת סוף השיחה הוא כבר היה ממש מגעיל ואם זה היחס ללקוחות כנראה שגם כך הם מכינים את האוכל שלהם. אזמין את הפיצה שלי ממקום שמכבד בני אדם - עוד לפני שהם לקוחות.