וילה סוד הגן הנעלם צוריאל

לינה בצוריאל (Villa Secret Garden Zuriel)

וילה סוד הגן הנעלם צוריאל היא וילת נופש פרימיום בלב הטבע בצוריאל. הוילה מציעה אירוח פרטי למשפחות וקבוצות, עם חצר ענקית, בריכה מחוממת, ג'קוזי ומתקני חצר כגון מנגל ומגרש קטן. מושקעת בעיצוב ונקיון, מתאימה לחופשות רגיעה ואירועים קטנים. האירוח כולל מטבח מאובזר, סלון גדול וחדרי שינה מרווחים המתאימים למשפחה מורחבת; שירות והזמנה גמישים.

8.5

וילה סוד הגן הנעלם צוריאל

60, צוריאל, 25150, ישראל
₪₪₪ יקר

תמונות מוילה סוד הגן הנעלם צוריאל

חוות דעת על וילה סוד הגן הנעלם צוריאל

  • תמונת מבקר

    Riki H

    21.08.2025

    מקום מקסים. גינה ענקית , נקי ומסודר

  • תמונת מבקר

    Ziv Harel

    16.08.2025

    מקום קסום, מעוצב ובנוי בטוב טעם. חולש על 7 דונם שכוללים חצר עם בריכה, פינות ישיבה, חורש טבעי גלילי. שרון הבעלים מקסים, זמין ופותר כל בעיה במהירות (יהיו מעט מאוד כאלו). יש די הרבה מקום לישון בוילה (מתאימה עד משהו כמו 20 ואפשר יותר אם רוצים להצטופף), כולל הרבה שירותים ומקלחות.

  • תמונת מבקר

    golan cohen

    02.08.2025

  • תמונת מבקר

    Uri Breitman

    26.07.2025

    מקום ענק מבחינת שטחים פתוחים. קל להתבודד ולהיעלם בדשא, בין העצים, לשחק כדורסל ופינג פונג. הוילה עצמה נעימה, שקטה, מרווחת, מאובזרת. ליד הווילה יש לול תרנגולות פעיל שלא עושה רעש בלילה אבל מדי פעם מדיף ארומה קלה של כפר פעיל. לא רחוק מהווילה יש צרכניה מקומית שבה אפשר לעשות קניות של הרגע האחרון, אבל כדאי לבוא מצוידים מראש עם כל המטעמים והמצרכים שלכם. שולחן האוכל החזק נפתח כך שיכול לקבל עד 30 סועדים. בקיץ ישנים עם מזגנים. יש שתי חנויות במקום ועוד כמה מסביב, לא כולן מוצלות. המטבח נוח לשימוש, אפיה, טיגון, בישול + מדיח. הבריכה יפה, נעימה, מוארת היטב ונוחה למשפחות. יש להשגיח היטב על הקטנטנים כי אין גדר הפרדה. הג'קוזי חם מאוד ולא מצאנו שליטה בטמפרטורה. הבעלים נחמד, יעיל וזמין. כל מה שביקשנו קיבלנו, כולל כיסאות פלסטיק ועמדת גריל נוחה (אך לא מוצלת). מושב צוריאל שקט וידידותי לאורחים. מתאים ל-15 עד 20 דיירים (לפי מספר המיטות).

  • תמונת מבקר

    Itay Igal

    14.07.2025

    המקום מעולה. שווה מאוד להגיע והמקום יפה מאוד

מיקומו של וילה סוד הגן הנעלם צוריאל בצוריאל

הצג מפה

מתאים במיוחד ל

משפחות קבוצות חברים חופשת רגיעה

יתרונות וחסרונות

יתרונות
  • חצר ענקית ונופים טבעיים
  • בריכה מחוממת וג'קוזי
  • ניקיון ורמת תחזוקה גבוהה
  • וילה מאובזרת במטבח ומכשירי חשמל

טיפים למבקרים

מומלץ להזמין מראש ולוודא את חימום הבריכה בעונה הרצויה. כדאי לקנות מצרכים מראש מכיוון שהשירותים והחנויות בסביבה מוגבלים.

מה הכי מדברים עליו

בריכה מחוממת גינה עצומה ניקיון ג'קוזי ומנגל

שאלות נפוצות על וילה סוד הגן הנעלם צוריאל

כמה חדרי שינה יש בוילה?

הוילה מתוארת כבעלת כ-3 חדרי שינה, מתאימה למשפחה מורחבת או כמה משפחות יחד.

האם הבריכה מחוממת?

כן, בוילה קיימת בריכה מחוממת. מומלץ לאשר מראש את הפעלת חימום בעונות מעבר או חורף.

מה כולל הציוד בוילה?

הוילה כוללת מטבח מאובזר, מכשירי חשמל רבים, ג'קוזי, מנגל, חצר רחבה ואף מגרש קטן לפעילות חיצונית.

עסקים נוספים בקרבת מקום

וילה רומילייה האוס

וילה רומילייה האוס

לינה • 86 מטר

★★★★ 4.3
פנינה במטע

פנינה במטע

וילה • 179 מטר

★★★★ 4.1
פאב ג'י בר PUB-G

פאב ג'י בר PUB-G

בר • 266 מטר

★★★★ 4.1
Grocery Store

Grocery Store

קניון • 269 מטר

★★★★ 4.3
פסגת האירוח

פסגת האירוח

סוכנות להשכרת בתי נופש • 309 מטר