ענת עיצוב שיער
מספרה בפתח תקווה (Anat Hair Design)
ענת עיצוב שיער היא מספרה בפתח תקווה ברחוב חיים ארלוזורוב 38, המתמחה בתספורות, צבעים וטיפולי שיקום שיער. העסק בבעלות אישה ובהדגשה על יחס חם, מקצועיות וייעוץ מותאם אישית. המקום נגיש לכיסאות גלגלים, ידידותי לקהילת להטב+ ומציע אווירה נעימה ושירות מותאם לאירועים ולצרכים טיפוליים של הלקוחות.
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 52-630-9922
-
שעות הפתיחה של ענת עיצוב שיער:
יום ראשון: 8:00 עד 19:00
יום שני: 8:00 עד 19:00
יום שלישי: 8:00 עד 19:00
יום רביעי: 8:00 עד 14:00
יום חמישי: 8:00 עד 20:00
יום שישי: 8:00 עד 14:00
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
מיקומו של ענת עיצוב שיער בפתח תקווה

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- מקצועיות וייעוץ מותאם אישית
- אווירה נעימה ויחס חם
- נגישות מלאה לכיסאות גלגלים ושירותים נגישים
- מחירים הוגנים ביחס לאיכות
טיפים למבקרים
מומלץ לקבוע תור מראש בטלפון. אם רוצים שינוי או צבע ספציפי — הביאו תמונות ורשמו מראש האם יש בעיות כמו נשירת שיער כדי לקבל ייעוץ מותאם.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על ענת עיצוב שיער
האם צריך לקבוע תור מראש?
כן, מומלץ וקבוע מראש: יש לתאם תור בטלפון כדי להבטיח זמינות.
האם המקום נגיש לכיסאות גלגלים?
כן, המקום מציע כניסה נגישה, מקומות ישיבה מותאמים, שירותים נגישים וחניה נגישה.
האם מטפלים בבעיות נשירת שיער וטיפולי שיקום?
כן, ענת נותנת ייעוץ מקצועי וטיפולי שיקום מותאמים יחד עם המלצות לטיפול ביתי ולצבע מותאם אישית.

אגם בן חיים
מלכה מלכה מלכה שירות מהלב אין עלייה טובה ממש!!!!
Eden Bazak
אלופההה יחסי אנוש מדהימים ועבודה מצוינת❤️
Atara Oz
ענת אישה אלופה ותותחית שירות מהמם מכל הלב עושה מאהבה ושליחות אמיתית אין עלייך ענתוש❤️❤️❤️
Orna Berman
הגעתי לענת מתל אביב לראשונה,ענת נעימה וקשובה והכי מקצועית.אוהבת את העיצוב והצבע ומרגישה יפה יותר.מחיר הוג,אחזור שוב.שנה טובה אורנה
Iris Marciano
הייתי אצל ענת לאחר שראיתי ביקורות חיוביות אצלה, יש לי את הספרית הקבועה שלי שעושה לי החלקות אבל רציתי רק לקצר את השיער אז חיפשתי ספר בעיר כי אני מפתח תקווה.. ביקשתי מענת להסתפר קצר ושתעשה לי קו ישר כי היא טענה שעדיף דירוג, בסוף סיכמנו שתעשה לי קו ישר וזו התוצאה. מעולם לא חזרתי ככה מספר. לא הייתי כותבת את הביקורת הזאת אם לפחות הייתה לוקחת אחריות על העבודה הלא טובה שלה ומזכה אותי. בטענה היא אמרה שהיא לא מאמינה שזאת אני ושזו בעיה שלי שלא באתי אליה לתיקון, כמובן שאחרי עבודה כזו לא הייתי חוזרת אליה בשום מצב שלא תהרוס לי עוד יותר. מאכזב מאוד. בנוסף לאחר ששיתפתי אותה בתוצאה היא התכחשה וטענה שאני ״מאיימת״ עליה וקראה לי הזוייה כשסך הכל אמרתי לה שהיא עשתה עבודה לא טובה. אפס במקצועיות ויחסי אנוש. מציעה להתרחק.