פארק יד לבנים
פארק בפתח תקווה (Yad Le Banim park)
פארק יד לבנים בפתח תקווה הוא פארק עירוני ירוק ומטופח, הממוקם ברחוב ארלוזרוב 30. הפארק מציע אזורי דשא לפיקניק, אגם מרכזי עם בעלי כנף, מתקני משחק לילדים ונתיבי הליכה מוצלים. הוא בולט בהשקעה בעיצוב ובנגישות (כניסה וחניה נגישת כיסאות גלגלים) ומציע נדנדות, מגלשות ושולחנות פיקניק, אם כי דווחו מקרים של זמינות שירותים משתנה.
פארק יד לבנים
-
שעות הפתיחה של פארק יד לבנים:
יום ראשון: 6:00 עד 23:20
יום שני: 6:00 עד 23:20
יום שלישי: 6:00 עד 23:20
יום רביעי: 6:00 עד 23:20
יום חמישי: 6:00 עד 23:20
יום שישי: 6:00 עד 23:20
יום שבת: 6:00 עד 23:20
מאפייני העסק
מיקומו של פארק יד לבנים בפתח תקווה

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- מתחם ירוק ואגם מושקע
- מתקני ילדים מגוונים (מגלשות, נדנדות)
- נגישות וכניסה/חניה נגישת כיסאות גלגלים
חסרונות
- היעדר שירותים ציבוריים נקיים וזמינים לעתים
- רוכבי אופניים לא מבוקרים שעלולים לסכן מבקרים
טיפים למבקרים
קחו מים ובגדי החלפה לילדים והימנעו מביקור בשעות הלילה שכן הפארק נסגר. השגיחו על ילדים סביב נתיבי אופניים והביאו שקיות לאיסוף לכלבי מחמד.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על פארק יד לבנים
האם הכניסה לפארק בתשלום?
הכניסה לפארק בדרך כלל חופשית וחינמית.
האם מותר להביא כלבים?
כן, מותר להביא כלבים; יש להשגיח עליהם ולנקות את הפסולת לפי הכללים המקומיים.
האם יש שירותים וחניה?
קיימים שירותים ציבוריים וחניה מלאה, אך לפי ביקורות הזמינות והניקיון של השירותים משתנים; יש חניה נגישה לכיסאות גלגלים.

Sergey Nekroenko
מים קרים פארק מגניב לילדים מקום לפיקניק אגם מחודש פארק כלבים מבאס שנסגר בלילה, אבל לגמרי מובן למה
tamar peled
הגן יפיפה ומתוחזק בצורה יוצאת מהכלל. הבעיה שאין פקחים ורוכבי אופניים משתוללים ומסכנים את כל המבקרים.
Yair Raphael
פארק נחמד להיות בו עם הילדים/חברים/ לרכב על אופניים/להיות בגינת כושר עם הרבה אטרקציות האגם הגינה גם עוד מעט יפתחו שם בית קפה והאגם מאד יפה והדגים והשקנאים (נראה לי שאלה שקנאים) מדהימים ממש טוב שהוא מול הקניון והאגם עצמו לא מלא עראסים החוויה שלי הייתה מאד טובה ממליץ
jonathan tal
מקום נעים וירוק רק שחבל שאין במקום שירותים דבר כל כך בסיסי . בעבר היה אך נסגר ותמיד היה לא נקי בלשון המעטה כי לא היה מי שיאכוף ניקיון .חבל שעיריית פ"ת שהשקיעה כ"כ רבות בפרק ובאגם לא השכילה להבין שצריך במקום שירותים ! ואף 2 בכל פינה בפארק .
אביטל טביב
פארק יפהפה ומושקע, הכולל מתקנים מגוונים לילדים, מזרקות לשכשוך (מתחיל משעה 10 וכל שעה ו3/4 יש הפסקה של רבע שעה), אגם גדול עם מפלים ובעלי כנף ושטחים גדולים של דשא. חלק גדול מהמקום מוצל. הילדים נהנו מאוד ממזרקות השכשוך. אטרקציה מעולה! בסמוך לפארק יש את גן החיות. מהפארק ניתן היה לראות את הקופים שמטפסים.