שלהבתיה פרדס חנה
מסעדה בפרדס חנה-כרכור
8.9
-
שעות הפתיחה של שלהבתיה פרדס חנה:
יום ראשון: 12:00 עד 23:00
יום שני: 12:00 עד 23:00
יום שלישי: 12:00 עד 23:00
יום רביעי: 12:00 עד 23:00
יום חמישי: 12:00 עד 23:00
יום שישי: סגור
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום לשלהבתיה פרדס חנה
מאפייני העסק
הצעות
אלכוהולארוחות לילהבירהייןמשקאות חריפיםקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהארוחת צהרייםארוחת ערבמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף מחוץ לחנותמשלוח ללא מגעמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםקהל: קבוצותתכנון: ניתן להזמין מקוםמתקנים: שירותיםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
Shay Eliyahu
עוד קצת מהקולינריה של פרדס חנה. מסעדה קטנה במייסדים. היינו לבד בסוף היום. התפריט מתחלק לשניים: 1. בשרים זולים. 2. בשרים יקרים. שזה מפשט את הענין. האוכל: בוחרים נתח מהקצביה, רק חבל שהנתחים כבר פרוסים ולא נפרשים מהנתח ע"י הקצב אונליין. סטיק טומוהוק לא היה מוצלח, אל אף מידת עשיה טובה. סינטה לא רעה בכלל, וממולצת לשונאי השומן. הפילה היה מצוין. בשר רך עם מידת עשייה, אשר מתאימה לנתח. תוספת סלטים (25 שח לסועד) לא היתה הכרחית ואף מיותרת. מה גם שהסלטים, אשר הוגשו, לא קשורים לבשר. ובכלל, המסעדה לא החליטה אם היא מסעדה מזרחית או מסעדת בשר. ציפיתי לקצת יותר פאסון ואולי גם פלצנות. לא מצאתי. עם שם כזה, זה מתבקש. 3.5 כוכבים. ממליץ (לבעלי המקום) על: כוס יין הבית לאורחים. לוותר עם הסלטים ולעבור לירקות קלויים קצת פלצנות ופאסון לא יזיקו למקום. נחזור, בגלל הפילה.
אלון אמיר
אכזבה ענקית, בזבוז של כסף. סלטים סתמיים ולצידם פיתות פשטניות וצ'יפס קפוא ברמת סופרמרקט בתמחור לא סביר והמוקד הוא הבשר שאמור להיות משהו מיוחד ובפועל סתם חתיכות שהכינו כבר מראש וממש לא נתחים ברמה גבוהה, רמת העשייה בינונית והטעם תפל במקרה הטוב והמחיר חסר פרופורציות. 50 ₪ לנתחי פרימיום כביכול. לקחתי עיסקית של 200 גרם בשר פרימיום עם סלטים, צ'יפס ושתייה ב110 ₪ והיה אכזבה לכל הדרך. שיפודייה בתחפושת עם תמחור לא סביר.
בת-חן גנד אלימלך
אווירה טובה, שירות אדיב ומהיר ואכל טרי וטעים
Iftach Niv
הבשר נחמד. הסלטים חסרי טעם לחלוטין. המחירים יקרים מאוד מאוד בהתאם לכמות האוכל שאתה מקבל. הרעיון של תפריט לפי משקל מאוד מסבך את הלקוח, לא היה לנו מושג מה משקל הבשר שלקחנו (ולא לקחנו הרבה) לא נאמר לנו כלום לאחר שבחרנו. הרגיש שהם חוסכים על הלקוח כמעט בהכל ועדיין המחירים יקרים מאוד, חבל. 350 לארוחת צהריים לשני אנשים נראה לי מוגזם ביותר. אותנו הם הפסידו. ראוי לציין לטובה את המלצרית האדיבה.
Anton Davidov
מקום קטן מאוד אבל נקי ויפה. פתחנו ב 11 בוגי סלטים ופיתות (20 שח לאדם בהזמנת בשר, יקר לטעמי שכן ככלל כלול במחיר). בהמשך בחרנו קצת בשר מהוטרינה.. הבשר לטעמי היה לא מספיק עשיר בטעם, מידת העשייה לא מדוייקת לטעמי במיוחד המולרד ושקדי עגל.השירות היה טוב.