פינת החלומות
מלון ריזורט בפוריה - כפר עבודה
פינת החלומות הוא מלון ריזורט בכפר העבודה פוריה, המציע חוויית אירוח אינטימית ורומנטית בסגנון צימר-מערה. המקום מתאפיין בגינה פרטית, בריכה עונתית וג'קוזי מחומם, שירות אישי ואווירה שקטה ומפנקת. המקום מצטיין בשירות אדיב של הבעלים ובתמורה טובה למחיר, עם חדרים מסוימים הנחשבים מרווחים ונקיים.
פינת החלומות
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 52-372-0924
מאפייני העסק
מיקומו של פינת החלומות בפוריה - כפר עבודה

מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- אווירה רומנטית ומיוחדת
- בריכה וג'קוזי מחומם
- שירות ואירוח אישי של הבעלים
- ניקיון ותמורה טובה למחיר
חסרונות
- חלק מהחדרים קטנים ומעט מיושנים
- חלון קטן או אוורור מוגבל בחלק מהיחידות
טיפים למבקרים
הזמינו מראש בעונות השיא ובדקו את גודל החדר לפני ההגעה. המטבח בסיסי — מתאים לבישול קל, לכן אם מתכננים לבשל ארוחות מורכבות כדאי להביא ציוד נוסף.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על פינת החלומות
האם יש בריכה וג'קוזי באתר?
כן, במקום יש בריכה עונתית ובקומפלקס ג'קוזי מחומם כפי שמוזכר בביקורות.
האם המקום מתאים לילדים?
כן, המקום מצוין גם למשפחות ומוגדר כמתאים לילדים, אך יש לו אופי שקט ורומנטי.
כמה מצויד המטבח בחדרים?
המטבח מאובזר במידה מספקת לבישול קל — כירה קטנה, קומקום, מיקרו וכלים; מומלץ לבדוק מראש אם צריך ציוד נוסף.

naor kotegaro
מקום רומנטי ומפנק קרוב למסעדות מעולות נחזור שוב בטוח
אפרת עמר
ארנון אירח אותנו מדהים! מקום קצת מיושן, אך רומנטי וקסום, בריכה מוצנעת. תמורה שווה למחיר.
Adi Gropper
צימר ברמה גבוהה מאוד, מרווח, עם בריכה מחוממת וגקוזי, החדר נראה מעולה ונקי, הבעלים של המקום ידאגו לכל בקשה ויעזרו בכל דבר.
Albert Pashin
הגענו לשלושה ימים - שתי לילות. נסכם בכך שהשהות הייתה טובה ונהננו. המטבח מאובזר במידה מספקת, לבישול קל עם כירה קטנה כלים חד פעמיים, קומקום מיקרו ועמדת קפה. ישנו מזגן ומקרר שעובדים מצוין ומים חמים על גז - משמע תמיד יש מים חמים לא משנה מה. הגקוזי חוויתי ונוח, הזרמים עובדים - לא כולם - וכשאר נכנסנו לראשונה, לצערנו הייתה תחושה שלא ממש התבצע נקיון בגקוזי אחרי המבקרים הקודמים. כיף לשבת לשתות יין ולהנות ממוסיקה או מהאווירה שמדמה מערה אמתית - חוויה מהבחינה הזאת. המיטה נוחה מאוד כך גם הכריות. העיצוב של הצימר כולו - כמו מערה - הקירות מכוסים במין חומר שלצערנו בעקבות הצימר הקטן והלחות הגבוהה של הגקוזי, נדבק קצת לבגדים, חומר דביק - מאוד לא מומלץ להשאיר בגדים בצמוד לקירות/מדפים - מקווה שהבעלים יטפלו בזה כי זה באמת היה ממש לא נעים. בחוץ ניתן למצוא מנגל קטן, 2 כסאות ושולחן ולידם בריכה פרטית עם מיטות שיזוף - אשר פעילה רק בתקופת הקיץ. חוויה מהנה ומומולצת בסופה :)
Shai Sassoonker
המקום כשלעצמו מאוד מיוחד, בסגנון מערה. גינה צמודה ,בריכה בימי הקיץ, ג'קוזי מאוד מפנק.. אבל.. החדר מאוד קטן יחסית, חלון קטן בחדר מה שגורם לתחושת מחנק בחדר במיחוד כשמפעילים מזגן או נמצאים בג'קוזי וגם כשהזמנו מסאג' זוגי הרגשנו שהמסאג'רים מתאמצים עקב הצפיפות